SBS Investments
Image default
Auto's en Motoren

Detailing bij Ziebart Nederland: Uw Auto als Nieuw, Elke Keer Weer

Onze missie: De beste auto-ervaring voor u Uw auto is meer dan een vervoermiddel; het is een verlengstuk van wie u bent. Bij Ziebart Nederland delen we uw passie en trots, en we zetten ons in om u de beste ervaring te bieden wanneer u uw auto als nieuw ophaalt na een behandeling.

De Kunst van Detailing Detailing is een kunstvorm die veel verder gaat dan gewoon schoonmaken. Het is een nauwgezette en uitgebreide reiniging, herstel, en afwerking van uw voertuig. Het doel is de glans te herstellen en uw auto er in showroomstaat uit te laten zien. Bij Ziebart gaan we een stap verder met een scala aan diensten, zoals coatings, waxen, polijsten, reinigings- en beschermingsmiddelen, en interieurverzorging.

Wereldleider in Detailing Met meer dan 60 jaar ervaring en meer dan 1200 locaties wereldwijd, is Ziebart Nederland uw vertrouwde plek voor detailing. Of het nu gaat om een personenwagen, vrachtwagen, SUV, motor, of ander voertuig, onze vakmensen hebben de oplossing.

Kwaliteit en Beleving We werken met de beste producten en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. We garanderen niet alleen de kwaliteit, maar ook de beleving die u van een marktleider mag verwachten.

Garantie op Bescherming U kunt bij ons rekenen op levenslang hernieuwbare garantie op PPF bescherming en coatings. Uw auto is bij ons beschermd tegen krassen, vuil, stof, vocht, roest, en meer. Onze coatings garanderen ook glans en bescherming tegen chemische stoffen.

Franchising bij Ziebart Als u een ervaren detailer bent en de volgende stap wilt maken, is het franchising model van Ziebart de perfecte kans. We ondersteunen u bij het vergroten van uw omzet met onze vakkennis en wereldwijde reputatie. Dit omvat een bedrijfsontwikkelingsplan, training, ondersteuning, locatieontwikkeling, en continue begeleiding.

Mogen wij u blij maken? De vreugde en trots van een tevreden klant geven ons voldoening. We nodigen u uit om de Ziebart-ervaring te beleven en uw auto op te halen alsof het weer helemaal nieuw is. Neem contact met ons op en ontdek waarom Ziebart Nederland de perfecte match is voor uw auto.

https://ziebartnederland.nl/