SBS Investments
Image default
Aanbiedingen

Antivirus mondkapjes en labjassen bij Workwear24

Antivirus mondkapjes kopen bij Workwear24

Het coronavirus is nog lang niet klaar met ons (helaas). Iedere dag komen er nieuwe besmettingen bij en dat proberen we natuurlijk met z’n allen zoveel mogelijk te beperken. Gelukkig is het dragen van mondkapjes daar een maatregel van die simpel en goedkoop is. Bij Workwear24 kun je daarom direct online antivirus mondkapjes kopen in de vorm van standaard blauw wegwerpmasker en de speciale FFP-2 maskers.

Hoe raak het coronavirus ons?

Het grootste nadeel van het coronavirus is dat deze enorm aanslaat op de ademhaling. Het virus zorgt voor infecties aan longen en luchtwegen bij zowel mens als dier. Kwetsbare groepen in de samenleving kunnen hier flink aan lijden en zelf overlijden. Wereldwijd wordt er daarom hard gestreden om het virus in te dammen om verdere verspreiding tegen te gaan tot er een goed en veilig werkend vaccin beschikbaar is. Het dragen van mondkapjes is door het Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aangemerkt als een mogelijk effectief middel om de verspreiding tegen te gaan, met name in kleine ruimtes waarbij bijvoorbeeld 1op1 wordt gewerkt met een patiënt.

FFP-2 mondmaskers kopen

Voor de best mogelijke bescherming tegen bacteriën en virussen wordt een mondkapje geadviseerd met tenminste het FFP-2 keurmerk. Deze mondmaskers bevatten speciale microfilters die deze super kleine virussen kunnen weren zodat de drager niet besmet kan worden. De FFP2 masker bij Workwear24 valt onder de gemiddelde categorie beschermingsmaskers met een efficiëntie van 94%

Wie is er het meest vatbaar voor het coronavirus?

Het coronavirus kan in principe gevaarlijk zijn voor iedereen. Echter, cijfers en data laten zien dat voor de meeste mensen het virus gelukkig niet levensbedreigend is. Wel is het virus gevaarlijker voor kwetsbare mensen en kan in enkele gevallen ook leiden tot het overlijden van de patiënt. Het gaat vooral om mensen met onderliggende hart- of longproblemen.

Labjassen en OK kleding met NEN-EN 13795 certificering

Als professional in de zorg wil je graag je beroep veilig en deskundig kunnen uitoefenen. Met name tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat je ook tijdens een pandemie je werk veilig en gezond voor jezelf en je patiënt kunt blijven uitvoeren. Belangrijk hierbij is speciale beroepskleding die aan bepaalde keurmerken voldoen. Zo is het dragen van OK-kleding alleen mogelijk als het voldoet aan de NEN-EN 13795 normering. Dit onderschrijft de werking van het voorkomen van infecties tijdens een operatie.

Ook voor simpele wegwerpkleding zijn specifieke voorschriften bepaald, waarbij de hygiëne en veiligheid voorop staan. Operatiekleding wordt daarom ook maar eenmalig gebruikt. Maar ook in de computerchip en voedsel industrie is schoonheid en cleaning essentieel. Met goede wegwerpkleding biedt jij en je medewerkers voldoende bescherming tegen bacteriën, infectiegevaar en kruisbesmetting van mens tot mens of van mens tot product. Ideaal dus om te gebruiken tijdens de coronacrisis!

Welke soorten ziekenhuis kleding vind ik nog meer bij Workwear24

Workwear24 levert al jarenlang kleding voor de zorg. Daarom vind je diverse handige kledingassortimenten die je direct online kunt bestellen in onze webshop. Koop o.a. de volgende productsoorten in onze webshop!

Eventueel kunnen wij ook helpen bij het verzorgen van een bedrukking op je kledingstuk. We kunnen hiervoor zelfs kledingstukken borduren voor een duurzamere manier van reclame en presentatie. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/