SBS Investments
Image default
Dienstverlening

Vloertegels en wandtegels door dé specialist uit Meerkerk

Mooie tegels, zoals vloertegels en wandtegels, zijn een grote verrijking van uw interieur in uw woning in regio Meerkerk. Bent u aan het verhuizen of zit u midden in een verbouwing in uw huidige woning en zoekt u de juiste tegels? Bij KROON Vloeren in Steen vindt u een ruim assortiment aan de mooiste vloer- en wandtegels van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu nieuwe tegels nodig heeft voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet: de stijlvolle tegels van Kroon Vloeren in Steen zullen prachtig staan in iedere kamer van uw woning.

De juiste tegels voor uw interieur

Gaat u voor een landelijke, klassieke of moderne look? Ongeacht uw stijlvoorkeuren: bij deze specialist vindt u ongetwijfeld de juiste tegels om uw interieur in te richten naar wens. De tegels zijn beschikbaar in diverse formaten en verschillende kleuren. Gaat u liever voor grote tegels met een moderne look? Of gaat uw voorkeur uit naar tegels van een kleiner formaat, die perfect aansluiten bij het landelijke uiterlijk van uw interieur? De vloertegels en meubeltegels van de tegelspecialist uit Meerkerk zijn praktisch in gebruik en hebben een zeer lange levensduur. Let wel op: een wandtegel heeft andere soort kwaliteiten dan een vloertegel en heeft tevens een heel andere belasting. Het is om deze reden niet mogelijk om een wandtegel als vloertegel te gebruiken, door deze op de vloer te plaatsen. Andersom is het echter wel mogelijk; vloertegels kunnen wél als wandtegels dienen.

Bezoek de exclusieve showroom

De showroom van KROOM Vloeren in Steen is centraal gelegen, direct langs de A27, tussen Gorinchem en Utrecht. In deze exclusieve tegelshowroom in Meerkerk kunt u de verschillende wandtegels en vloertegels van dichtbij bekijken en vervolgens de juiste tegels voor uw specifieke situatie aanschaffen. In het uitgebreide assortiment vindt u hoe dan ook de perfecte tegels. Bezoek de showroom en ontvang direct deskundig advies. Bekijk ook de website voor het winnen van meer informatie.

https://www.kroonvloereninsteen.nl/