SBS Investments
Image default
Gezondheid

Deze uitstekende tandarts ligt aan de Velperweg in Arnhem

Bent u verhuisd naar de omgeving van de Velperweg in Arnhem en wilt het zoeken naar een nieuwe tandarts in Arnhem-Noord nog niet lukken? Dan is het tijd om Tandheelkundepraktijk Evers te benaderen. De tandarts in deze praktijk is namelijk al ruim vijfentwintig jaar actief in de branche en weet alles als het aankomt op goede mondverzorging. Een goede mondverzorging is namelijk essentieel voor een goede gezondheid. U kunt bij Evers terecht voor een standaard controle, maar ook voor uiteenlopende behandelingen. Een nieuwe tandarts zoeken in Arnhem-Noord is dus niet meer nodig nu u deze specialisten gevonden heeft.

De deuren van deze praktijk staan al jarenlang open

Tandheelkundepraktijk Evers is al sinds 1991 gevestigd als tandarts aan de Velperweg in Arnhem. Deze locatie heeft vele voordelen, waaronder de goede bereikbaarheid. Daarnaast biedt de kleinschaligheid van de praktijk de mogelijkheid om écht persoonlijke mondzorg te leveren. Wanneer u aan het zoeken bent naar een nieuwe tandarts in Arnhem-Noord is het dus zeker verstandig om contact op te nemen met deze praktijk. Alle algemene tandheelkundige handelingen worden hier verricht, maar ook voor een afspraak bij een mondhygiëniste breng je een bezoek aan deze praktijk. Vakkundigheid staat er hoog in het vaandel, maar ze vinden het ook uiterst belangrijk dat u volledig op uw gemak bent in de stoel.

Ervaar de goede service van deze praktijk

Bent u het zoeken naar een nieuwe tandarts in Arnhem-Noord helemaal zat? Dan vindt u uw volgende tandarts aan de Velperweg in Arnhem. De praktijk is geopend voor nieuwe patiënten als u zich telefonisch aanmeldt. Heeft u last van kaakholte-ontstekingen? Ook dan kunt u terecht bij deze professionals. De gevestigde tandarts is namelijk ook een gecertificeerd acupuncturist. Laat u informeren over deze vorm van behandelen en alle andere mogelijkheden. Ze staan u graag te woord en verwelkomen u graag in de praktijk.

http://www.tandartspraktijkevers.nl/tandarts/tandarts-velperweg-arnhem.php