SBS Investments
Image default
Woning en Tuin

De Tegel Boutique breidt uit

De Tegel Boutique

De luxe die de naam Boutique uitstraalt, doet direct ook recht aan het assortiment, dat De Tegel Boutique aanbiedt. De tijd dat tegels uitsluitend praktisch moesten zijn, ligt ver achter ons. Waarom niet een functionele tegel plaatsen, die een lust voor het oog is?
Op deze manier kan in de woning een dusdanige verfraaiing plaatsvinden, dat de betreffende ruimte door de nieuwe tegels, een ware lust voor het oog vormt. De Tegel Boutique kan jou gegarandeerd helpen bij het vinden van de juiste tegel, voor jouw, te betegelen ruimte.

Soorten tegels

Afhankelijk van jouw specifieke wensen en de ruimte waarin de tegels geplaatst worden, kan worden gekozen voor tegels in diverse stijlen. Zo kan jij je woonkamer een unieke uitstraling geven, door te kiezen van keramische tegels. Wil jij echter je badkamer geheel opnieuw laten betegelen, dan zijn betonlook tegels een goede optie. Om echt een tegel geheel naar eigen voorkeur uit te kiezen, is het goed, stil te staan bij de uiteenlopende maten, dessins en structuur. Bij het verbouwen van een ruimte in jouw huis kan het nodig zijn om ook de vloer aan te pakken. Al dan niet in combinatie met vloerverwarming, zou jij kunnen kiezen voor keramisch parket. De uitstraling van parket, gecombineerd met de krasvaste en slijtvaste eigenschappen van tegels. Onderhoud aan jouw vloer behoort hiermee definitief tot het verleden.

Tools en toebehoren

Naast een grote hoeveelheid tegels in alle soorten en maten, voorziet de Tegel Boutique ook in de benodigdheden, die gebruikt worden bij het plaatsen van de tegels. Hierbij gaat het om de gereedschappen die nodig kunnen zijn tijdens het voortraject, het plaatsen en de afwerking. Van glasdrager tot mozaïektang, bij Tegel Boutique kan jouw tegelklus van A tot Z geregeld worden.

Tegelzetter

Zie jij het zelf niet zo zitten om de klus op je te nemen, maak je dan geen zorgen. Door een samenwerkingsverband met professionele tegelzetters, is het mogelijk de klus uit handen te geven. Door het goede onderlinge contact tussen de tegelzetters en de Tegel Boutique kan jij erop vertrouwen dat jouw klus naar volle tevredenheid zal worden geklaard. Als jij de tegels naar keuze bestelt bij Tegel Boutique, dan wordt in overleg met jou bepaald, wanneer de klus geklaard moet worden. Geheel naar jouw wens, wordt dan gezorgd dat de tegelzetters de werkzaamheden naar behoren zullen uitvoeren. Wel zo fijn om alles in handen van hetzelfde bedrijf te kunnen leggen. Bij eventuele vragen kan je dan snel geholpen worden. Het genieten van het nieuwe tegelwerk, kan zo al bijna beginnen.

https://www.detegelboutique.nl/