SBS Investments
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

”Taart Door De Brievenbus”

Bij brievenbusbanket.nl besteld u heerlijke taart per post. Deze taart door de brievenbus wordt in brievenbus doosjes geleverd en past precies door uw brievenbus! Een prettige manier van een pakketje ontvangen aangezien je niet uren op de bezorger hoeft te wachten!

Er zijn verschillende soorten en maten brievenbustaart waaruit u kan kiezen. Zo kunt u een keuze maken uit: Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Walnoot Sinaasappel Banket en Chocolade Banket. Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten taart door de brievenbus te combineren in een grotere maat doos dat ook door de brievenbus past. Met deze mogelijkheid kunt u tot wel vier soorten in hetzelfde brievenbus doosje bestellen en laten leveren bij de gelukkige ontvanger!

”Brievenbus Cadeau”

Er zijn verschillende momenten waarvoor u een brievenbus cadeau kan verzenden. Zo zijn er de speciale dagen in het jaar zoals Moederdag of Vaderdag. Maar u kunt natuurlijk ook een brievenbuscadeau versturen voor een verjaardag of als bedankje. 

De ontvanger van het brievenbus taartje zal het erg waarderen, in plaats van alleen een kaartje te ontvangen, ontvangt de gelukkige ontvanger een taartje met een kaartje. 

Ook wellicht leuk voor dit jaar is het geven van een Geslaagd Cadeau op afstand, nu het allemaal een beetje vreemd gaat door de huidige maatregelen kunt u op deze manier nog steeds iemand feliciteren die zojuist zijn of haar diploma heeft behaald!

”Zakelijk Bestellen”

Ook is brievenbusbanket.nl gespecialiseerd in kleine en grote zakelijke orders. Uw relatiegeschenken kunt u vanaf nu makkelijk bij brievenbusbanket.nl bestellen. Dit moderne relatiegeschenk wordt erg gewaardeerd en is weer eens wat anders dan de standaard pen, agenda of kalender in huisstijl van uw bedrijf.

U kunt uw taart per post naar uw zakelijke relatie’s makkelijk personaliseren doormiddel van bijvoorbeeld een eigen logo op de brievenbus doosjes of het bijgevoegde ansichtkaartje in uw huistijl. Dit maakt het een prachtig brievenbuscadeau om te geven en te ontvangen en zal zeker een goede impressie achterlaten bij uw zakelijke relaties. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor een offerte op maat, u wordt doorgaans binnen twee uur geholpen!

 

https://www.brievenbusbanket.nl/