SBS Investments
Image default
Woning en Tuin

Bestel een houten overkapping op maat

Bestel nu een houten overkapping op maat bij Doe Het Zelf Veranda. Het bedrijf heeft enorm veel verschillende soorten veranda’s en overkappingen. Zo heb je binnen no-time een houten overkapping op maat voor in je tuin. Daarnaast is het ook mogelijk om een houten Douglas overkapping of veranda bouwpakket te bestellen, je zet dan zelf de overkapping in elkaar.

Een houten overkapping voor je tuin op maat bestellen

Een houten overkapping kan je bij Doe Het Zelf Veranda op maat bestellen, zo past de overkapping altijd perfect in de tuin. De overkapping is dan niet te groot of te klein. Daarnaast is het ook mogelijk om een bouwpakket te bestellen voor een Douglas overkapping of een houten veranda. De uitleg voor het opbouwen van de overkapping is duidelijk en makkelijk te volgen, zo staat je overkapping in no-time. Douglas hout is een erg sterk materiaal dat perfect te gebruiken is voor een overkapping in de tuin. Het hout gaat enorm lang mee, zo heb je lang plezier van de overkapping en kan je elke dag genieten van je tuin. Het is bij het bedrijf mogelijk om naast een Douglas overkapping bouwpakket ook accessoires te bestellen voor in de overkapping, denk bijvoorbeeld aan verlichting of zonwering. Met de zonwering creëer je een schaduwplekje in je tuin, dit is ideaal voor de hete zomerdagen. Geniet van je overkapping door het hele jaar heen.

Vraag meer informatie aan

Wil je meer informatie ontvangen over de houten overkapping op maat? Neem dan contact op met het bedrijf. De experts zorgen ervoor dat je de juiste informatie krijgt, zo maak je een beter keuze en weet je waar je aan toe bent. Het is ook mogelijk om een Douglas overkapping of houten veranda bouwpakket te bestellen, het enige wat je dan moet doen is de overkapping in elkaar te zetten. Heb je vragen over het bouwpakket? Vraag het aan de experts.