Categorie: Zorg

Van zorgverzekeraar wisselen

Van zorgverzekeraar wisselen

Heeft u het afgelopen jaar echt iets gehad aan uw zorgverzekering? Of was u niet goed genoeg verzekerd voor de zorg die u nodig had? Aan het begin van het jaar maakt u een inschatting van de zorg of de behandelingen die u het komende jaar nodig denkt te hebben. Soms blijkt dat u te uitgebreid verzekerd bent, of juist niet uitgebreid genoeg. Dan kunt u aan het einde van het jaar van zorgverzekering overstappen. Of u kunt volledig overstappen naar een andere zorgverzekeraar, als uw huidige verzekeraar niet meer aan uw wensen voldoet.

Welke zorgverzekering kiezen voor 2021?

Besluiten dat u wilt veranderen van zorgverzekering is de eerste stap. Maar dan is het wel belangrijk om te weten wat u precies zoekt in een nieuwe zorgverzekering. Als u dit voor uzelf op een rijtje kunt zetten, dan kunt u gerichter zoeken. Belangrijke factoren om rekening mee te houden zijn de premie, de mogelijkheden om u aanvullend te verzekeren, de dekking van de tandartsverzekeringen die geboden worden en bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het afsluiten van een collectieve verzekering. Welke zorgverzekering kiezen andere mensen in uw omgeving en zijn zij hier tevreden mee? Ook die vraag kan helpen bij het selecteren van een passende verzekering.

Regionaal verzekerd bij Salland

Vindt u het belangrijk dat uw zorgverzekeraar actief betrokken is bij de zorg en bij haar verzekerden? Dan is Salland een mooie keuze voor u. Salland is er voor iedereen die woont in Overijssel of Gelderland. We zijn continu bezig met het op peil houden van de zorg en doen dit op verschillende manieren. U kunt door heel Nederland terecht voor zorg als u bij ons verzekerd bent. Als u op zoek bent naar een goede behandelaar in de buurt, dan weten we precies waar u het beste terecht kunt. Neem dus gerust contact op voor advies.

https://www.salland.nl
zeer Goede fysiotherapie in Almelo

zeer Goede fysiotherapie in Almelo

Hoewel het nodig hebben van fysiotherapie Almelo natuurlijk niet fijn is, is het wel heel fijn als u een goede fysio in de buurt hebt. Iemand op wie u kunt vertrouwen om uw blessures te verhelpen. Zo bent u er altijd zeker van dat u snel fysiotherapie Almelo heeft en dus snel en goed van uw blessures  af komt. Want dan kunt u weer verder met leven en sporten. Sporters is zeker een groep die oververtegenwoordigd wordt in de wachtkamer voor fysiotherapie Almelo. Daarnaast is fysiotherapie Almelo ook populair bij ouderen. Vooral omdat voor hen het verhelpen van blessures vaak wat meer tijd nodig heeft. Verder zijn aanwezigen bij fysiotherapie Almelo mensen die klachten krijgen door werk of hoe ze aan hun bureau zitten, zwangere vrouwen en mensen die moeten herstellen van een ongeluk. Hoe dan ook, fysiotherapie Almelo is bij iedere blessure het belangrijkste bij revalidatie, naast rusten misschien. Bij fysiotherapie Almelo krijgt u oefeningen, ook geven kunnen ze verschillende behandelingen zoals masseren uitvoeren. Zo bent u het snelste weer op uw oude niveau zonder pijn, dat is natuurlijk hartstikke fijn.

Afspraak maken

U kunt als u klachten heeft een afspraak maken voor fysiotherapie Almelo. U heeft eerst een intake gesprek waarin bepaalt wordt wat de klachten zijn. Ook wordt er gezocht naar de oorzaak, want dat moet natuurlijk als eerste verholpen worden, daardoor zullen de klachten ook verdwijnen.

Behandelingen

U zult behandelt worden door een therapeut, bij lastige blessures zal dit een specialist zijn. De therapeut helpt u bij het uitvoeren van de oefeningen en zorgt dat de andere behandelingen ook uitgevoerd worden. Denk aan masseren of dry needling. Voor sporters zijn er terugkerende behandelingen om spieren los te maken bijvoorbeeld. Dat zorgt dat zij weer top prestaties kunnen leveren. Dat is natuurlijk heel mooi.Antivirus mondkapjes en labjassen bij Workwear24

Antivirus mondkapjes en labjassen bij Workwear24

Antivirus mondkapjes kopen bij Workwear24

Het coronavirus is nog lang niet klaar met ons (helaas). Iedere dag komen er nieuwe besmettingen bij en dat proberen we natuurlijk met z’n allen zoveel mogelijk te beperken. Gelukkig is het dragen van mondkapjes daar een maatregel van die simpel en goedkoop is. Bij Workwear24 kun je daarom direct online antivirus mondkapjes kopen in de vorm van standaard blauw wegwerpmasker en de speciale FFP-2 maskers.

Hoe raak het coronavirus ons?

Het grootste nadeel van het coronavirus is dat deze enorm aanslaat op de ademhaling. Het virus zorgt voor infecties aan longen en luchtwegen bij zowel mens als dier. Kwetsbare groepen in de samenleving kunnen hier flink aan lijden en zelf overlijden. Wereldwijd wordt er daarom hard gestreden om het virus in te dammen om verdere verspreiding tegen te gaan tot er een goed en veilig werkend vaccin beschikbaar is. Het dragen van mondkapjes is door het Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aangemerkt als een mogelijk effectief middel om de verspreiding tegen te gaan, met name in kleine ruimtes waarbij bijvoorbeeld 1op1 wordt gewerkt met een patiënt.

FFP-2 mondmaskers kopen

Voor de best mogelijke bescherming tegen bacteriën en virussen wordt een mondkapje geadviseerd met tenminste het FFP-2 keurmerk. Deze mondmaskers bevatten speciale microfilters die deze super kleine virussen kunnen weren zodat de drager niet besmet kan worden. De FFP2 masker bij Workwear24 valt onder de gemiddelde categorie beschermingsmaskers met een efficiëntie van 94%

Wie is er het meest vatbaar voor het coronavirus?

Het coronavirus kan in principe gevaarlijk zijn voor iedereen. Echter, cijfers en data laten zien dat voor de meeste mensen het virus gelukkig niet levensbedreigend is. Wel is het virus gevaarlijker voor kwetsbare mensen en kan in enkele gevallen ook leiden tot het overlijden van de patiënt. Het gaat vooral om mensen met onderliggende hart- of longproblemen.

Labjassen en OK kleding met NEN-EN 13795 certificering

Als professional in de zorg wil je graag je beroep veilig en deskundig kunnen uitoefenen. Met name tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat je ook tijdens een pandemie je werk veilig en gezond voor jezelf en je patiënt kunt blijven uitvoeren. Belangrijk hierbij is speciale beroepskleding die aan bepaalde keurmerken voldoen. Zo is het dragen van OK-kleding alleen mogelijk als het voldoet aan de NEN-EN 13795 normering. Dit onderschrijft de werking van het voorkomen van infecties tijdens een operatie.

Ook voor simpele wegwerpkleding zijn specifieke voorschriften bepaald, waarbij de hygiëne en veiligheid voorop staan. Operatiekleding wordt daarom ook maar eenmalig gebruikt. Maar ook in de computerchip en voedsel industrie is schoonheid en cleaning essentieel. Met goede wegwerpkleding biedt jij en je medewerkers voldoende bescherming tegen bacteriën, infectiegevaar en kruisbesmetting van mens tot mens of van mens tot product. Ideaal dus om te gebruiken tijdens de coronacrisis!

Welke soorten ziekenhuis kleding vind ik nog meer bij Workwear24

Workwear24 levert al jarenlang kleding voor de zorg. Daarom vind je diverse handige kledingassortimenten die je direct online kunt bestellen in onze webshop. Koop o.a. de volgende productsoorten in onze webshop!

Eventueel kunnen wij ook helpen bij het verzorgen van een bedrukking op je kledingstuk. We kunnen hiervoor zelfs kledingstukken borduren voor een duurzamere manier van reclame en presentatie. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/
Goed verzekerd bij ZorgDirect

Goed verzekerd bij ZorgDirect

Twijfel je tussen een natura of restitutiepolis? ZorgDirect heeft de beste keuze al voor je gemaakt! Ben je graag de baas over je eigen zorgverzekering? Wil je zelf kiezen naar welke arts of fysiotherapeut je gaat? Dan kies je natuurlijk voor een restitutiepolis!

Het voordeel van deze verzekeringsvorm is dat jij zelf je zorgverlener kunt kiezen. Of er een contract is met ons als zorgverzekeraar is niet van belang. Als het om een zorgverlener gaat die aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet, heb jij recht op vergoeding van zorgkosten.

Naast deze vrijheid heeft ZorgDirect nog veel meer te bieden. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Ook hierbij krijg je veel vrijheid om te kiezen wat bij je past. Voor vragen verwijzen we je graag naar ‘veelgestelde vragen’. Je krijgt dan direct antwoord op jouw zorgverzekeringsvraag.

Stel zelf je zorgverzekering samen

Wil jij binnenkort een nieuwe zorgverzekering samenstellen? Je vraagt je dan misschien af waar je allemaal op moet letten. We zouden een lange opsomming kunnen geven van alle zaken die belangrijk zijn, maar we geven liever de volgende tip: maak gebruik van onze tool ‘premie berekenen’. Zodra jij de gevraagde gegevens hebt ingevuld, krijg je te lezen welk pakket het meest aansluit op jouw situatie. Je ziet het: ook in online service weet ZorgDirect zich te onderscheiden van andere zorgverzekeraars. Vind je het fijn persoonlijk advies te krijgen van een van onze medewerkers, dat kan natuurlijk ook. Je kunt het volgende telefoonnummer bellen: 088 687 74 74. Als je het online contactformulier invult, nemen wij contact met jou op. We horen graag van je!

https://www.zorgdirect.nl/
Welke zorgverzekering past bij mij?

Welke zorgverzekering past bij mij?

Met een groot aanbod aan verschillende zorgverzekeraars en aanvullende verzekeringen, vragen veel mensen zich af: welke zorgverzekering past bij mij? U wilt graag een zorgverzekeraar die u niet te veel laat betalen, en waarbij u kunt rekenen op kwalitatieve zorg en ruime vergoedingen. Daarnaast wilt u een zorgverzekeraar die goede service verleent en met u meedenkt. Salland is een regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en richt zich volledig op het bieden van de beste zorg in de regio. Daarbij helpen we u graag om de juiste zorgverzekering te vinden voor uw situatie.

Salland zorgverzekering op maat

Iedereen is verplicht om in ieder geval een basisverzekering af te sluiten, om de meest noodzakelijke zorg te dekken. Dit is echter niet voor iedereen voldoende. Daarom kunt u in 2018 kiezen tussen vijf aanvullende verzekeringen en/of drie tandartsverzekeringen. Zo kunt u uw zorgverzekering zoveel mogelijk laten aansluiten op uw zorgbehoeften. Het declareren van rekeningen maken wij zo gemakkelijk mogelijk en u hoeft nooit lang te wachten op de vergoeding.

Premie ziektekostenverzekering 

Elk jaar worden er veranderingen doorgevoerd in de zorg, dus ook in 2018 zullen er weer aanpassingen gedaan worden. Dit heeft vaak invloed op de kosten van uw zorgverzekering en het bedrag dat u vergoed krijgt voor bepaalde behandelingen. Op de website van zorgverzekeraar Salland kunt u terugvinden wat de wijzigingen precies inhouden. Ook kunt u hier uw premie ziektekostenverzekering berekenen.

Gemeentepolis

Zorgverzekeraar Salland is biedt een regionale zorgverzekering. Voor inwoners van de gemeente Deventer, Hellendoorn, Raalte, Rijssen-Holten, Voorst, Berkelland en Olst-Wijhe hebben wij, in samenwerking met de gemeente een speciale gemeentepolis samengesteld. Voor deze gemeentepolis komt echter niet iedereen in aanmerking. Bekijk de voorwaarden op onze site of vraag informatie op bij uw gemeente.  

https://www.salland.nl/