Categorie: Zorg

Goed verzekerd bij ZorgDirect

Goed verzekerd bij ZorgDirect

Twijfel je tussen een natura of restitutiepolis? ZorgDirect heeft de beste keuze al voor je gemaakt! Ben je graag de baas over je eigen zorgverzekering? Wil je zelf kiezen naar welke arts of fysiotherapeut je gaat? Dan kies je natuurlijk voor een restitutiepolis!

Het voordeel van deze verzekeringsvorm is dat jij zelf je zorgverlener kunt kiezen. Of er een contract is met ons als zorgverzekeraar is niet van belang. Als het om een zorgverlener gaat die aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet, heb jij recht op vergoeding van zorgkosten.

Naast deze vrijheid heeft ZorgDirect nog veel meer te bieden. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Ook hierbij krijg je veel vrijheid om te kiezen wat bij je past. Voor vragen verwijzen we je graag naar ‘veelgestelde vragen’. Je krijgt dan direct antwoord op jouw zorgverzekeringsvraag.

Stel zelf je zorgverzekering samen

Wil jij binnenkort een nieuwe zorgverzekering samenstellen? Je vraagt je dan misschien af waar je allemaal op moet letten. We zouden een lange opsomming kunnen geven van alle zaken die belangrijk zijn, maar we geven liever de volgende tip: maak gebruik van onze tool ‘premie berekenen’. Zodra jij de gevraagde gegevens hebt ingevuld, krijg je te lezen welk pakket het meest aansluit op jouw situatie. Je ziet het: ook in online service weet ZorgDirect zich te onderscheiden van andere zorgverzekeraars. Vind je het fijn persoonlijk advies te krijgen van een van onze medewerkers, dat kan natuurlijk ook. Je kunt het volgende telefoonnummer bellen: 088 687 74 74. Als je het online contactformulier invult, nemen wij contact met jou op. We horen graag van je!

https://www.zorgdirect.nl/
Welke zorgverzekering past bij mij?

Welke zorgverzekering past bij mij?

Met een groot aanbod aan verschillende zorgverzekeraars en aanvullende verzekeringen, vragen veel mensen zich af: welke zorgverzekering past bij mij? U wilt graag een zorgverzekeraar die u niet te veel laat betalen, en waarbij u kunt rekenen op kwalitatieve zorg en ruime vergoedingen. Daarnaast wilt u een zorgverzekeraar die goede service verleent en met u meedenkt. Salland is een regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en richt zich volledig op het bieden van de beste zorg in de regio. Daarbij helpen we u graag om de juiste zorgverzekering te vinden voor uw situatie.

Salland zorgverzekering op maat

Iedereen is verplicht om in ieder geval een basisverzekering af te sluiten, om de meest noodzakelijke zorg te dekken. Dit is echter niet voor iedereen voldoende. Daarom kunt u in 2018 kiezen tussen vijf aanvullende verzekeringen en/of drie tandartsverzekeringen. Zo kunt u uw zorgverzekering zoveel mogelijk laten aansluiten op uw zorgbehoeften. Het declareren van rekeningen maken wij zo gemakkelijk mogelijk en u hoeft nooit lang te wachten op de vergoeding.

Premie ziektekostenverzekering 

Elk jaar worden er veranderingen doorgevoerd in de zorg, dus ook in 2018 zullen er weer aanpassingen gedaan worden. Dit heeft vaak invloed op de kosten van uw zorgverzekering en het bedrag dat u vergoed krijgt voor bepaalde behandelingen. Op de website van zorgverzekeraar Salland kunt u terugvinden wat de wijzigingen precies inhouden. Ook kunt u hier uw premie ziektekostenverzekering berekenen.

Gemeentepolis

Zorgverzekeraar Salland is biedt een regionale zorgverzekering. Voor inwoners van de gemeente Deventer, Hellendoorn, Raalte, Rijssen-Holten, Voorst, Berkelland en Olst-Wijhe hebben wij, in samenwerking met de gemeente een speciale gemeentepolis samengesteld. Voor deze gemeentepolis komt echter niet iedereen in aanmerking. Bekijk de voorwaarden op onze site of vraag informatie op bij uw gemeente.  

https://www.salland.nl/