Categorie: Zakelijke dienstverlening

Bescherm uw ondergrond door rijplaten te huren

Bescherm uw ondergrond door rijplaten te huren

Organiseert u binnenkort een evenement op een speciale locatie? Dan is het zowel voor de voertuigen die helpen met op- en afbouwen als voor de bezoekers belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is. Doordat er veel vervoer op en naar het terrein is, wordt de ondergrond flink belast. Het is daarom zaak dat u deze ondergrond beschermt. Een oplossing hiervoor is het huren van rijplaten. De voordelen zijn legio: u biedt de ondergrond bescherming tegen schade van de autobanden, bovendien kunnen de voertuigen snel op en neer rijden om hun werk goed uit te voeren. Ook het continu op en neer lopen van voetgangers op uw evenement kan schadelijk zijn voor uw grond. Het huren van rijplaten biedt hier tevens een oplossing voor.  

Rijplaten maken uw terrein berijdbaar

Het bedrijf Verbruggen-Volkel in Noord-Brabant is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten die geschikt zijn voor elke ondergrond. Naast evenementen zijn deze platen ook erg handig bij bouwprojecten. In de bouw wordt vaak gebruik gemaakt van zwaar materieel. Hierbij moet u onder andere denken aan hijskranen en cementwagens. Wanneer deze over een onstabiele ondergrond rijden, brengt dit de nodige risico’s met zich mee. De voertuigen kunnen wegglijden, vast komen te zitten of zelfs omvallen. Met het huren van rijplaten voorkomt u dit soort problemen.

Maak gebruik van deze logistieke oplossingen

Schakel de diensten van Verbruggen-Volkel in de provincie Noord-Brabant in om rijplaten te huren voor uw evenement of project. Zij hebben al ruim 35 jaar ervaring met het ondersteunen van horizontaal en verticaal transport. Het verhuren van rijplaten doen zij met veel passie, creativiteit en inzicht. De medewerkers van dit bedrijf bieden u een deskundig advies hoe uw vervoer het best kan worden aangepakt. Maak uw terrein berijdbaar met de logistieke oplossingen van deze verhuurder. Neem contact op met deze specialist in rijplaten verhuur en zorg ervoor dat u voorzien bent van een stabiele ondergrond.

https://verbruggen-volkel.nl/
De juiste PID meter kiezen

De juiste PID meter kiezen

Als er in bedrijf met gassen gewerkt wordt loop je altijd de kans dat deze vrij kunnen komen. Tot een bepaalde hoogte is dat geen probleem maar als het boven de wettelijk vastgelegde norm uitkomt kan het gevaar opleveren voor de mensen die ermee werken. Derhalve is het zinvol met PID meters te werken om de vrijgekomen gassen te meten.

Meerdere gassen tegelijk meten

De gassen die je met een PID meter kunt detecteren zijn verschillende. Dergelijke meters kunnen meerdere gassen tegelijk detecteren en zijn ook bij uitstek geschikt voor het meten van vluchtige organische stoffen zoals benzeen, diesel, alcohol enzovoort.

Bekijk de eigenschappen van de PID meter

Als je een kijkje neemt op de website van G4S zie je dat er verschillende PID meters te koop zijn. Om de keuze wat eenvoudiger te maken kun je bepaalde filters instellen. Zo kun je om te beginnen aangeven wat voor soort batterij je wilt hebben. Je hebt er die zo’n 14 uur of 18 uur  meegaan maar ook die 24 uur werken. Tevens kun je kiezen voor een herlaadbare variant. Daarnaast kun je aangeven welke stoffen de meter dient te kunnen meten. Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is en er overal met andere stoffen gewerkt wordt is het dus zaak dat je meter juist die bepaalde gassen kan detecteren.

Voor dagelijks gebruik en bij calamiteiten

Je kunt de meter gebruiken in het geval van calamiteiten waarbij teveel gas is vrijgekomen om zo snel te kunnen zien welke gassen er ontsnapt zijn en welke maatregelen je daartegen dient te nemen. Daarnaast wordt een PID meter ook gebruikt om dagelijks de hoeveelheid gas te meten op de werkvloer zodat je weet of de veiligheid van de werknemers niet in het gedrang komt tijdens de uitvoering van hun werk.

1840 voor alle klantenservicetelefoonnummers!

1840 voor alle klantenservicetelefoonnummers!

Het nummer van Bol.com, Eneco of Allsecure. Deze en eindeloos veel meer telefoonnummers van klantenservices krijg je voortaan via de enige echte Klantenservicetelefoon. Hoe het werkt? Laten we modeketen en webwinkel Esprit als voorbeeld nemen. De klantenservice van Esprit kun je bijvoorbeeld nodig hebben als je net een bestelling hebt gedaan en nog iets wilt weten over de garantie. Je kunt lang gaan zoeken en rondvragen naar het betreffende nummer. Je kunt ook direct 1840 bellen. Dat is het nummer van de Klantenservicetelefoon.

 Onze medewerkers kunnen je snel doorverbinden met Esprit en dan maakt het niet uit wanneer je belt. Het komt er in feite op neer dat je vanaf nu nog maar 1 nummer hoeft te onthouden. En dat is ook nog eens een heel makkelijk viercijferig nummer: 1840. Naast telefoonnummers verstrekken we ook e-mailadressen en handige weetjes over bedrijven en instellingen. 

Snel en efficiënt

Waar vind je het telefoonnummer van klantenservice Otto? Op deze vraag is maar één antwoord: bij de Klantenservicetelefoon. Als je onze website raadpleegt, zie je hoe groot ons bestand inmiddels is. Het gaat van banken waaronder Knab, Rabobank en Binck tot sportscholen zoals Shap-all-in. Een categorie die vaak geraadpleegd wordt, is die van energieleveranciers. Net als telecom, waar Youfone en The Phonehouse onder vallen.

Gaan we even terug naar Otto. Deze van origine Duitse firma is telefonisch bereikbaar. Andere opties voor contact zijn de volgende sociale media: Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. En wil je een mail sturen, ook daar reageert de Otto klantenservice op. Op de site van Otto staat nuttige info met betrekking tot reparaties, retourneren en ruilen. Wil je iets weten over betaalmogelijkheden en andere geldzaken ook die gegevens kun je daar vinden.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/