Categorie: Zakelijke dienstverlening

Is uw hotelinterieur toe aan vernieuwing?

Is uw hotelinterieur toe aan vernieuwing?

Het is belangrijk dat het interieur van uw hotel een frisse uitstraling heeft. Klanten horen zich zo snel mogelijk thuis te voelen en dat kan worden bereikt door een passend hotelinterieur te handhaven. Om te bepalen wat passend is voor uw situatie, kunt u een specialist inschakelen. Deze gaat samen met u kijken op welke manier ervoor gezorgd kan worden dat uw klanten zich direct op hun gemak voelen, terwijl ze onder de indruk zijn van de unieke stijl van uw hotel.

Hotelinterieur bevat zowel duidelijk aanwezige als subtiele kenmerken

Het interieur van een hotel moet georganiseerd zijn en gasten het gevoel geven dat ze hun omgeving kunnen vertrouwen. Deze gevoelens kunnen op verschillende manieren opgewekt worden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van designmeubels en -verlichting die direct de aandacht trekken, terwijl de details ervoor zorgen dat uw klanten weten waar ze hun benodigdheden kunnen vinden.

Een specialist kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes

Er zijn oneindig veel mogelijkheden op het gebied van hotelinterieur. En daarnaast moet er aan van alles gedacht worden. Daarom zet Sutherland Design in Sittard niet één persoon in, maar een heel team aan specialisten om het best mogelijke interieur voor een hotel te realiseren. Ze werken zowel met nieuwe hotels die een volledige inrichting nodig hebben, als met bestaande hotels die toe zijn aan een upgrade. Als u met hen in zee gaat, wordt het werk uitgevoerd door professionele designers, meubelbouwers en andere vakmensen.

Een overeenkomstige sfeer in alle vertrekken

Het is een ware kunst om verschillende ruimtes in te richten naar hun specifieke doeleinden, terwijl ook een samenhangende sfeer gecreëerd wordt in het hele hotel. Als dit lukt met het hotelinterieur, heeft het een rustgevend effect op het geheel. Het team van Sutherland Design uit Sittard zorgt er altijd voor dat de vertrekken helemaal klaar zijn voor gebruik op het moment dat ze opgeleverd worden.

https://www.sutherlanddesign.nl/
Deze lichtarchitecten maken een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland

Deze lichtarchitecten maken een lichtplan voor bedrijven in Noord-Holland

Dutch Light Pro is een bedrijf in Noord-Holland met een team van lichtarchitecten die een lichtplan maken voor diverse bedrijven. Dit doen zij voor onder andere de horeca, het onderwijs, kantoorpanden, zorginstellingen en de retail. Wanneer licht goed wordt geïntegreerd, heeft dit een zeer positieve invloed op personeel en bezoekers. Het is dus belangrijk dat u een lichtontwerp laat maken van hoogwaardige kwaliteit waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid en energiebesparing. Alle medewerkers in het team hebben een bak ervaring, kennis en uitstekende communicatievaardigheden. Dit betekent dat u bij iedere stap weet waar u toe bent. Onaangename verrassingen worden dus voorkomen.

In vier stappen naar een kwalitatief hoogwaardig lichtplan

Wanneer u kiest voor Dutch Light Pro om een lichtplan te maken voor bedrijven in Noord-Holland wordt er in vier stappen gewerkt naar het uiteindelijke doel. In de eerste stap geeft u of de architect in een intakegesprek aan wat de uitgangspunten van uw project zijn en welke sfeer u wilt realiseren. In dit gesprek wordt tevens het budget besproken, zodat de lichtarchitect een idee krijgt van wat er mogelijk is. In de tweede stap wordt een schetsontwerp van het concept gemaakt. Hierna, in de derde stap, wordt een definitief lichtplan gecreëerd middels tekeningen en 3D-visualisaties. U krijgt een goed beeld van hoe het uiteindelijke ontwerp er uit komt te zien. In de vierde stap worden uw lichtinstallaties aangeleverd. In deze stap wordt er gecommuniceerd met de elektricien om het lichtdesign intact te houden.

Contact opnemen is heel gemakkelijk

Heeft u interesse in een lichtplan dat Dutch Light Pro uit Noord-Holland voor bedrijven maakt? Bezoek dan eens de website waar u inspiratie kan opdoen. Hier ziet u namelijk reeds voldane projecten in diverse branches. Wilt u liever direct contact opnemen? De benodigde contactgegevens zijn te vinden op de website. Heeft u binnenkort ook een kwalitatief hoogwaardig lichtplan voor uw bedrijf?

https://www.dutchlightpro.nl/nl
Ontvang gedegen advies op maat van een deskundige inkoop adviseur

Ontvang gedegen advies op maat van een deskundige inkoop adviseur

Als u zelfstandig ondernemer bent of beschikt over een eigen bedrijf, dan kan het wellicht waardevol zijn gedegen advies op maat in te winnen. Wilt u graag uw inkoopprocessen optimaliseren of heeft u andere wensen op het gebied van inkoop? Wanneer u in zee gaat met een inkoop adviseur van het inkoopadviesbureau INSINC, weet u zeker dat uw onderneming hier goed uit komt. Het bureau is ene jong en dynamisch, maar zeer professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het verlenen van advies omtrent inkoopprocessen. Al vele opdrachtgevers hebben zij door de jaren heen tevreden gesteld met hun dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom wilt u een inkoopadviesbureau inschakelen?

Zou u graag ervaren en deskundige inkoop adviseur inschakelen en advies op maat ontvangen? Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een externe partij wilt inschakelen om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Herkent u zich bijvoorbeeld in de onderstaande punten?

  • U loopt tegen bepaalde Europese regelementen aan en weet niet goed welke stappen te ondernemen;
  • Er lopen bepaalde zaken niet lekker op uw afdeling inkoop, maar u weet niet goed hoe u alles weer soepel laat verlopen;
  • U vindt dat uw afdeling rendement effectiever zou kunnen opereren, maar u kunt wel wat advies gebruiken;
  • U vindt dat bepaalde procedures binnen uw organisatie transparanter mogen, maar weet niet hoe u dit kunt bewerkstelligen;

Informeer naar de mogelijkheden voor uw onderneming

Zou u graag uw processen omtrent inkoop willen optimaliseren en zou u hier graag wat professionele ondersteuning bij gebruiken? En bent u benieuwd wat een inkoop adviseur van een gerenommeerd inkoopadviesbureau als INSINC voor u en uw onderneming kan betekenen? Of u nu specifieke vragen heeft over de aangeboden diensten of simpelweg meer informatie wilt inwinnen over de mogelijkheden die er zijn in uw specifieke situatie: u neemt eenvoudig contact op met de specialisten. Zij staan graag voor u klaar, beantwoorden uw vragen en voorzien u van gedegen advies op maat.

https://www.insinc.nl/

Laat je webshop groeien met de hulp van Surlogic

Laat je webshop groeien met de hulp van Surlogic

Kies voor een betrouwbaar partner in logistieke dienstverlening

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken partner voor logistieke dienstverlening? E-fulfilment is steeds populairder geworden en dit maakt Surlogic de beste e-fulfilment partner. Surlogic is een gevestigde naam in de branche, volledige service van A tot Z staat ter beschikking. U kunt zelf bepalen van welke specifieke logistieke dienstverlening u gebruik wilt maken. Bijvoorbeeld continu of alleen bij drukte, laat het gehele logistieke proces uitbesteden of specifieke onderdelen.

Surlogic is een gevestigde naam in de logistieke branche, u heeft er misschien wel eens van gehoord. Bij dit logistieke bedrijf kunt u de hoogste service verwachten. Al vele jarenlang helpt dit bedrijf duizenden bedrijven bij logistieke processen. Wanneer u kiest voor Surlogic, weet u wat er veracht mag worden, de hoogst haalbare service staat centraal.

Maak gebruik van de gewenste logistieke dienstverlening op maat

Steeds vaker kunnen bedrijven de logistieke diensten niet meer zelfstandig aan, of is er behoefte aan ondersteuning. Het aantal internetverkopen is de laatste jaren alleen maar gestegen. Omdat er steeds meer online wordt besteld, vraagt dit ook de nodige inspanning en mankracht van de logistiek.

Het is voor bedrijven belangrijk om het logistieke proces goed op orde te hebben. Dit betekent dat er een duidelijke planning is en een goede aanpak bij drukte. Steeds meer bedrijven kunnen het logistieke proces niet langer alleen bolwerken. Veel bedrijven groeien in zo’n rap tempo, de logistiek in goede banen leiden is belangrijk. Geen enkel bedrijf wil de klant teleurstellen tijdens dit logistieke proces.

Maak u geen zorgen meer over logistiek

Tijdens logistieke taken is het belangrijk dat dit goed georganiseerd is en professioneel wordt uitgevoerd. De deskundigheid en zorgvuldigheid van de logistiek medewerkers spelen hierbij een belangrijke rol. Kiezen voor een logistiek partner met ruime ervaring, voorkomt eventuele problemen tijdens het logistieke proces.

Reken als bedrijf ook op een ervaren partner in logistiek. Wanneer er wordt gekozen voor een betrouwbaar partner, weet u precies wat er wel en niet kan worden verwacht. Het is prettig om tijdens het algemene logistieke proces precies te weten waar u aan toe bent. U kunt hierbij rekenen op de hulp van Surlogic waar dat gewenst is.

Profiteer van jarenlange ervaring

Surlogic is een logistiek bedrijf dat al jarenlang bestaat. Duizenden bedrijven maken gebruik van de logistieke dienstverlening die er aangeboden wordt. Bedrijven kunnen rekenen op de beste logistieke dienstverlening, dit tegen aantrekkelijke tarieven. U weet zo zeker dat u niet meer hoeft te betalen als nodig voor professionele logistieke hulp.

Maak ook gebruik van professionals in logistiek! Surlogic weet u zeker goed te helpen waar nodig. Overleg gerust eens zelf met deze ervaren professionals om te kijken wat de mogelijkheden zoal zijn. Wanneer u nog twijfelt aan de betrouwbaarheid, lees gerust de reviews eens. Kiezen voor Surlogic is onbetwist een goede keuze.

Geschikt voor al uw gewenste logistieke dienstverlening

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Het maakt niet uit met waar voor logistieke vraag u kampt. U kunt tegen aantrekkelijke tarieven gebruik maken van de professionele logistieke dienstverlening van Surlogic. Kiezen voor deze logistiek partner alleen maar voordelen met zich mee. Wanneer u zorgeloos wilt zijn over een gestroomlijnde logistieke dienstverlening maakt u hier gebruik van. Surlogic is een bedrijf dat zowel oplossing heeft voor de kleine, midden als grote bedrijven. U kunt hier terecht voor al uw vragen op logistiek vlak, deze logistiek specialisten weten zich zeker raad.

Surlogic helpt u graag verder

Wanneer u op zoek bent naar een logistiek partner, verder zoeken is niet nodig. Surlogic helpt u graag met elk gewenst logistiek proces, geen enkele logistieke vraag is hier te hoog gegrepen. Omdat dit bedrijf over jarenlange ervaring beschikt, iedere logistieke vraag kan professioneel worden overgenomen door ware logistiek specialisten. Surlogic wordt door klanten geroemd vanwege de betrokken en betrouwbare aanpak. Kies ook voor deze partner in logistiek om absoluut zeker te zijn van professionaliteit en betrouwbaarheid.

https://surlogic.nl/
Een koelcontainer huren als uitbreiding van de koeling in uw horeca keuken

Een koelcontainer huren als uitbreiding van de koeling in uw horeca keuken

Komt u altijd koelruimte tekort in de keuken, dan kan een koelcontainer huren uitkomst bieden. In veel horecabedrijven is het een bekend probleem: Er is altijd ruimte tekort in de koeling. Zeker tijdens de zomermaanden als er veel koele drankjes worden besteld en de bakken ijs er doorheen vliegen. U kunt een koelcel huren of een koelcontainer huren om dit probleem op te lossen. Hiermee heeft u, zo lang als u dat nodig heeft, de beschikking over extra koel- en/of vriesruimte. Er zijn verschillende modellen te huur, dus u kunt een apparaat huren dat zo goed mogelijk aansluit bij uw behoefte.

Een koelcel huren voor uw evenement

Niet alleen als u een horeca onderneming heeft maar ook als u een evenement organiseert kunt u een koelcel huren. Deze kan dienst doen als koeling voor uw drankjes of voor bijvoorbeeld salades, fruit of broodbeleg. Er zijn modellen koelcellen beschikbaar die ook kunnen worden geplaatst op een locatie waar een vrachtwagen niet kan komen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Douven Verhuur. Bij dit bedrijf kunt u ook een koelcontainer huren als u naast koeling ook behoefte heeft aan een diepvriescompartiment.

Een offerte aanvragen voor het huren van tijdelijke extra koelopslag

Wilt u een koelcel huren of overweegt u een koelcontainer te huren? Neem dan zeker contact op met Douven Verhuur. Zij blinken niet alleen uit in de verhuur van uitstekende kwaliteit apparatuur, maar ook op het gebied van service. Dit bedrijf is 24/7 bereikbaar, dus ook als u een calamiteit heeft kunt u op hen rekenen. Als uw eigen koelinstallatie het begeeft, kunt u direct een beroep doen op Douven Verhuur voor tijdelijke vervanging. U kunt een apparaat voor enkele dagen huren, bijvoorbeeld tot uw eigen koeling is hersteld, maar u kunt ook huren voor enkele maanden, wanneer u bijvoorbeeld gedurende de zomermaanden extra koel- en vriescapaciteit wilt hebben.

Bescherm uw ondergrond door rijplaten te huren

Bescherm uw ondergrond door rijplaten te huren

Organiseert u binnenkort een evenement op een speciale locatie? Dan is het zowel voor de voertuigen die helpen met op- en afbouwen als voor de bezoekers belangrijk dat de locatie goed bereikbaar is. Doordat er veel vervoer op en naar het terrein is, wordt de ondergrond flink belast. Het is daarom zaak dat u deze ondergrond beschermt. Een oplossing hiervoor is het huren van rijplaten. De voordelen zijn legio: u biedt de ondergrond bescherming tegen schade van de autobanden, bovendien kunnen de voertuigen snel op en neer rijden om hun werk goed uit te voeren. Ook het continu op en neer lopen van voetgangers op uw evenement kan schadelijk zijn voor uw grond. Het huren van rijplaten biedt hier tevens een oplossing voor.  

Rijplaten maken uw terrein berijdbaar

Het bedrijf Verbruggen-Volkel in Noord-Brabant is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten die geschikt zijn voor elke ondergrond. Naast evenementen zijn deze platen ook erg handig bij bouwprojecten. In de bouw wordt vaak gebruik gemaakt van zwaar materieel. Hierbij moet u onder andere denken aan hijskranen en cementwagens. Wanneer deze over een onstabiele ondergrond rijden, brengt dit de nodige risico’s met zich mee. De voertuigen kunnen wegglijden, vast komen te zitten of zelfs omvallen. Met het huren van rijplaten voorkomt u dit soort problemen.

Maak gebruik van deze logistieke oplossingen

Schakel de diensten van Verbruggen-Volkel in de provincie Noord-Brabant in om rijplaten te huren voor uw evenement of project. Zij hebben al ruim 35 jaar ervaring met het ondersteunen van horizontaal en verticaal transport. Het verhuren van rijplaten doen zij met veel passie, creativiteit en inzicht. De medewerkers van dit bedrijf bieden u een deskundig advies hoe uw vervoer het best kan worden aangepakt. Maak uw terrein berijdbaar met de logistieke oplossingen van deze verhuurder. Neem contact op met deze specialist in rijplaten verhuur en zorg ervoor dat u voorzien bent van een stabiele ondergrond.

https://verbruggen-volkel.nl/
De juiste PID meter kiezen

De juiste PID meter kiezen

Als er in bedrijf met gassen gewerkt wordt loop je altijd de kans dat deze vrij kunnen komen. Tot een bepaalde hoogte is dat geen probleem maar als het boven de wettelijk vastgelegde norm uitkomt kan het gevaar opleveren voor de mensen die ermee werken. Derhalve is het zinvol met PID meters te werken om de vrijgekomen gassen te meten.

Meerdere gassen tegelijk meten

De gassen die je met een PID meter kunt detecteren zijn verschillende. Dergelijke meters kunnen meerdere gassen tegelijk detecteren en zijn ook bij uitstek geschikt voor het meten van vluchtige organische stoffen zoals benzeen, diesel, alcohol enzovoort.

Bekijk de eigenschappen van de PID meter

Als je een kijkje neemt op de website van G4S zie je dat er verschillende PID meters te koop zijn. Om de keuze wat eenvoudiger te maken kun je bepaalde filters instellen. Zo kun je om te beginnen aangeven wat voor soort batterij je wilt hebben. Je hebt er die zo’n 14 uur of 18 uur  meegaan maar ook die 24 uur werken. Tevens kun je kiezen voor een herlaadbare variant. Daarnaast kun je aangeven welke stoffen de meter dient te kunnen meten. Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is en er overal met andere stoffen gewerkt wordt is het dus zaak dat je meter juist die bepaalde gassen kan detecteren.

Voor dagelijks gebruik en bij calamiteiten

Je kunt de meter gebruiken in het geval van calamiteiten waarbij teveel gas is vrijgekomen om zo snel te kunnen zien welke gassen er ontsnapt zijn en welke maatregelen je daartegen dient te nemen. Daarnaast wordt een PID meter ook gebruikt om dagelijks de hoeveelheid gas te meten op de werkvloer zodat je weet of de veiligheid van de werknemers niet in het gedrang komt tijdens de uitvoering van hun werk.

1840 voor alle klantenservicetelefoonnummers!

1840 voor alle klantenservicetelefoonnummers!

Het nummer van Bol.com, Eneco of Allsecure. Deze en eindeloos veel meer telefoonnummers van klantenservices krijg je voortaan via de enige echte Klantenservicetelefoon. Hoe het werkt? Laten we modeketen en webwinkel Esprit als voorbeeld nemen. De klantenservice van Esprit kun je bijvoorbeeld nodig hebben als je net een bestelling hebt gedaan en nog iets wilt weten over de garantie. Je kunt lang gaan zoeken en rondvragen naar het betreffende nummer. Je kunt ook direct 1840 bellen. Dat is het nummer van de Klantenservicetelefoon.

 Onze medewerkers kunnen je snel doorverbinden met Esprit en dan maakt het niet uit wanneer je belt. Het komt er in feite op neer dat je vanaf nu nog maar 1 nummer hoeft te onthouden. En dat is ook nog eens een heel makkelijk viercijferig nummer: 1840. Naast telefoonnummers verstrekken we ook e-mailadressen en handige weetjes over bedrijven en instellingen. 

Snel en efficiënt

Waar vind je het telefoonnummer van klantenservice Otto? Op deze vraag is maar één antwoord: bij de Klantenservicetelefoon. Als je onze website raadpleegt, zie je hoe groot ons bestand inmiddels is. Het gaat van banken waaronder Knab, Rabobank en Binck tot sportscholen zoals Shap-all-in. Een categorie die vaak geraadpleegd wordt, is die van energieleveranciers. Net als telecom, waar Youfone en The Phonehouse onder vallen.

Gaan we even terug naar Otto. Deze van origine Duitse firma is telefonisch bereikbaar. Andere opties voor contact zijn de volgende sociale media: Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. En wil je een mail sturen, ook daar reageert de Otto klantenservice op. Op de site van Otto staat nuttige info met betrekking tot reparaties, retourneren en ruilen. Wil je iets weten over betaalmogelijkheden en andere geldzaken ook die gegevens kun je daar vinden.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/