Categorie: Zakelijk

Hoe werkt oude computers inleveren?

Hoe werkt oude computers inleveren?

Oude computers inleveren heeft veel voordelen. Ten eerste kan er zo enorm op grondstoffen en onderdelen worden bespaard. Er kunnen veel meer onderdelen van een oude computer worden gebruikt dan je denkt, vaak kan tot wel 84% van de computer worden hergebruikt. Dit is dus erg gunstig voor het milieu, want er kan zo worden bespaard op grondstoffen, waardoor er sprake is van minder uitstoot. Daarnaast kun je de ruimte waar de oude computers lagen weer gebruiken voor andere dingen. Ideaal toch?

Stappenplan van inleveren

Er wordt een vast stappenplan gevolgd bij oude computers inleveren. Als eerst geef je natuurlijk aan dat je een afspraak wil maken. Daarna geef je aan of het om een totaal gaat van meer of minder dan 200 kilogram. Oude computers met een totaalgewicht van meer dan 200 kilogram inleveren is namelijk gratis. De derde stap is het plannen van een datum waarop de computers kunnen worden opgehaald. Vervolgens halen de chauffeurs de computers op de afgesproken datum bij je op. Ten slotte krijg je binnen vijf werkdagen een milieucertificaat, een transport document en de nul-factor opgestuurd.

 

Datavernietiging

Computers die gebruikt zijn bevatten vaak nog informatie op de harddisks. Als je oude computers inlevert, wordt al deze informatie op een veilige manier verwijderd. Dit kan op locatie gebeuren, maar ook bij het bedrijf zelf.

Investeren in tevreden medewerkers, hoe pak je dat aan?

Investeren in tevreden medewerkers, hoe pak je dat aan?

Als werkgever wil je natuurlijk dat jouw werknemers tevreden zijn en met plezier naar hun werk gaan. Helaas is dat laatste niet altijd het geval. Het gevolg? Een hoog ziekteverzuim. Medewerkers die niet tevreden zijn, die zich niet goed voelen of die het niet naar hun zin hebben op het werk zullen zich ziekmelden. Dit kost je als werkgever een hoop geld en daarom kun je beter investeren in tevreden medewerkers. Maar hoe pak je dat aan? We geven je in dit artikel graag een aantal tips!

Zorg voor een protocol

Het is belangrijk dat er een protocol is waar iedere medewerker van op de hoogte is. In zo’n verzuimbeleid staat precies omschreven wie welke rol heeft en wat medewerkers kunnen verwachten. Bovendien bestaat het beleid dus uit een verzuimprotocol waarin omschreven staat wat de werkgever van de medewerker verwacht wanneer hij of zij ziek is.

Investeren in opleiding

Als werkgever is het een goed plan om opleidingsbudgetten vrij te maken en om jouw medewerkers de mogelijkheid te bieden om een bepaalde opleiding, cursus of training te laten volgen. Het lijkt misschien duur, maar uit onderzoek is zelfs gebleken dat een opleidingsbudget onderaan de streep zorgt voor een minder ziekteverzuim. Dat komt onder andere omdat medewerkers het waarderen dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen.    

Investeren in gezondheid

Gezonde medewerkers is voor werknemers heel belangrijk. Als werknemer kun je jouw medewerkers stimuleren om in beweging te komen. Schaf bijvoorbeeld een aantal bureaufietsen aan, zodat medewerkers die de hele dag achter een bureau werken toch een beetje beweging krijgen. Gezonde voeding is natuurlijk net zo belangrijk. Zo kun je als werkgever zorgen dat jouw werknemers elke dag de mogelijkheid hebben om vers fruit te eten. Stel bijvoorbeeld ook eens een lunchwandeling voor.

Weet wat er speelt

Als werkgever is het belangrijk dat je in contact blijft met jouw medewerkers en dat je weet wat er speelt. Voer daarom regelmatig gesprekken om te vragen hoe iedereen zich voelt en of er dingen beter kunnen. Vraag bijvoorbeeld naar de werksfeer. Krijg je feedback? Neem dit dan serieus en onderneem stappen om de werksfeer te verbeteren. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook vragen naar de werkdruk en hoe iedereen daarmee omgaat. Merk je dat sommige het niet aankunnen? Kijk dan naar maatregelen om de werkdruk te verminderen. Bijvoorbeeld door nieuw personeel aan te nemen.

Zorg voor een ergonomische werkplek

Zorg ervoor dat het jouw werknemers aan niets ontbreekt. Zorg voor een goede bureaustoel, een goed bureau en goed werkapparatuur. Een trage laptop werkt bijvoorbeeld op je zenuwen. Investeer in zo’n geval in nieuwe computers.

Ethereum: van uitbraak naar recordhoogte, tot terug bij het begin

Ethereum: van uitbraak naar recordhoogte, tot terug bij het begin

Halverwege februari 2021 steeg de koers van Ethereum naar een absoluut hoogtepunt. Na een periode van voornamelijk zijwaarts handelen, brak de prijs ineens uit terwijl voornamelijk Aziaten aan het handelen waren. De piek, met €1665 de hoogste waarde tot nu toe gemeten, stortte echter dezelfde dag weer terug in. Een terugblik naar de roerige afgelopen maand.

Grootste uitbraak na tijdelijk zijwaarts handelen

Ethereum was aan het begin van dit jaar direct al goed bezig. Een kleine afvlakking aan het begin van het jaar was totaal niet representatief voor de rest van het jaar, zo leek het. Via enkele kleine dalingen tussendoor steeg de koers over de algehele linie van zo’n €600 aan het begin van januari tot meer dan €1100 aan het einde van de maand. Deze positieve lijn zette zich steeds verder door, tot het tegen het einde van de eerste week van februari licht afvlakte. Deze week luidde het begin van periode van zijwaarts handelen, waarin de prijs redelijk consistent bleef en weinig grootste veranderingen had.

Toen kwam 18 februari 2021, de dag waarop Ethereum echt rap uitbrak. De waarde schoot flink omhoog. ’s Ochtends werd nog gesproken over een all time high van €1587, waar deze later op in de week al meerdere keren verbroken werd en zelfs op €1665 uit kwam.

Op weg naar de 2000 dollar-grens?

Het leek voor de Ethereum koers de goede kant op te gaan. Nadat de valuta 3 jaar geleden voor het eerst de 1000 dollar-grens doorbrak, leek iedereen het doorbreken van de 2000 dollar-grens al van mijlenver aan te zien komen door een nieuw hoogtepunt in de totale waarde van alle cryptocurrencies samen.

Eind februari stopte deze euforie abrupt, en daalde ook de koers van Ethereum mee. Op 22 februari kelderde de koers voor het eerst, een dag later nog een keer. De huidige koers is blijven steken rond de €1270, en de magische grens van 2000 dollar lijkt weer ver weg.

 

https://www.cryptocurrencylivekoers.nl/
Een webcamcover bedrukken doe je snel bij webcamcovers.nl

Een webcamcover bedrukken doe je snel bij webcamcovers.nl

Webcamcovers.nl is een van de snelste en beste leveranciers wanneer je een webcamcover wilt gaan bedrukken. Voor bedrijven is het soms goed aan wat extra promotie te doen, maar wil je daar niet te veel geld aan uitgeven en toch veel mensen bereiken dan zijn webcamcovers misschien wel de perfecte manier om dit te bereiken. Door middel van deze kleine covers kan je al een groot deel van je doelgroep verreiken en betaal je niet enorm veel geld om dit te bewerkstelligen. Dit product wordt steeds vaker door mensen gebruikt en de vraag is behoorlijk. Mensen hechten veel waarde aan hun privacy en zitten steeds vaker achter hun computer. Door de webcam van die computer af te schermen wordt de privacy gewaarborgd.

Logo van het bedrijf

Bij webcamcover.nl kun je de webcamcover bedrukken met het logo van je bedrijf en dit kun je dan uitdelen, waardoor je de mensen kennis laat maken met jouw merk. Bij de goedkoopste leverancier van Nederland wordt dit snel voor je gedrukt en het voordeel is, is dat je deze per stuk kunt bestellen. Heb je dus niet zo heel veel nodig, dan kan je ook kiezen voor een kleiner aantal. Op de website kan je alle prijzen bekijken en kan je ook een offerte aanvragen die geheel vrijblijvend voor je zal worden opgemaakt. Per stuk worden de webcamcovers in een seal verpakt, zodat deze niet kunnen beschadigen en je deze zo kunt uitdelen aan ieder individu. Ook zit er bij dit pakketje een dubbelzijdige kaart waar je eigen ontwerp op kan worden gedrukt. Dit kan zijn een boodschap naar je doelgroep, of een korte uitleg over je bedrijf. Dit kan je helemaal zelf bepalen.

Help je klanten met hun privacy

Help niet alleen je merk naar een hoger doel met het bedrukken van de webcamcover, maar help ook de mensen met het verbeteren van hun privacy. Je kunt kiezen uit diverse soorten van de covers. Zo heb je dunne covers die bedoeld zijn voor computers van het merk Apple, maar bestaan er ook wat dikkere covers. Op de website vind je het gehele aanbod met alle specificaties daarbij aangegeven om je webcamcover te bedrukken.

Kosten van een relatiegeschenk

Kosten van een relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Ze komen ook met allerlei prijskaartjes bevestigd. Hoewel je het budget niet wilt breken met het geld dat je uitgeeft aan relatiegeschenken, is het ook uiterst belangrijk om te onthouden dat je relatiegeschenken belangrijk zijn en dat je er wat geld voor moet betalen. Hoe bepaalt u hoeveel u aan relatiegeschenken uitgeeft? Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden wanneer u dat budget instelt:

Hoe groot is uw bedrijf? Hoe groter uw bedrijf, hoe meer u zult moeten uitgeven aan relatiegeschenken, vooral als het doel van de relatiegeschenken is om uw bedrijf te helpen groeien. Natuurlijk zal uw budget in het algemeen veel groter zijn bij een groter bedrijf dan bij een moeder-en-popwinkel. Over het algemeen denk je in percentage van het totale budget in plaats van in dollars.

Wie ontvangt de promotieproducten? Promotiegeschenken die u weggeeft op een staatsbeurs zijn veel goedkoper dan relatiegeschenken die u aan uw topklanten geeft als waardering voor het openen van grote accounts. Stel je voor hoe je je zou voelen als je de loterij zou winnen en zou besluiten om een ​​nieuw account te openen om je spaargeld in een bank te houden … en het enige dat ze je daarvoor gaven was een potlood met de tekst: “Wij waarderen je bedrijf.” Natuurlijk is het jouw voorrecht om geschenken te geven, maar zorg ervoor dat ze niet beledigend zijn.

Hoe vaak geef je relatiegeschenken weg? Als u en uw bedrijf elk jaar een groot aantal congressen bijwonen, heeft u natuurlijk meer relatiegeschenken nodig. “Meer” betekent vaak ook meer geld, hoewel het echt afhangt van het soort geschenken dat u koopt.

Wat voor indruk

Wat voor soort indruk wilt u uw klanten of potentiële klanten geven? Uw relatiegeschenken zijn sterke marketingtools en branding is erg belangrijk. Goedkope relatiegeschenken betekenen niet noodzakelijk dat uw producten of diensten niet van hoge kwaliteit zijn, maar in de zakenwereld is soms de eerste indruk alles wat u krijgt. Een beetje meer geld uitgeven aan bepaalde relatiegeschenken is zeker iets om over na te denken.

1.    Welk doel dienen uw relatiegeschenken? Dit gaat hand in hand met wie uw promotieartikelen ontvangt. Als uw relatiegeschenken simpelweg bedoeld zijn om uw bedrijf te vertellen, zijn kosten besparen prima in ruil voor kwaliteit. Aan de andere kant, als je geschenken bedoeld zijn om waardering te tonen, is kwaliteit (en hogere prijzen die bij die kwaliteit horen) belangrijk.

2.    Hoe groot worden de artikelen? Wanneer u uit een catalogus of online bestelt, is het belangrijk om een ​​liniaal daadwerkelijk uit te schakelen en een realistisch beeld te krijgen van de grootte. Vergeet niet dat als u grotere artikelen wilt, u meestal bereid moet zijn om ervoor te betalen!

Alles over akoestiek op de werkvloer

Alles over akoestiek op de werkvloer

Verandering van werkplekken in de afgelopen 10 jaar

Werkplekken zijn de laatste 10 jaar enorm veranderd, dit natuurlijk in navolging van werkzaamheden die ook steeds flexibeler zijn geworden. Het is bijna nooit meer vanzelfsprekend dat mensen 40 jaar voor dezelfde baas werken. Eigenlijk is steeds meer het tegenover gestelde van toepassing: werknemers stippelen zeer doelbewust een pad voor hun carrière voor zichzelf uit en daarbij hoort het vaak wisselen van baan. Ook op de werkvloer zelf is het werk wisselender, de tijd dat mensen in hun eigen kantoortje zaten en daar zich vooral bezig hielden met hun eigen werkzaamheden, is voorbij. Er wordt dagelijks veel overlegd, in en uit kantoor gelopen, samengewerkt en gebrainstormd. Moderne gebouwen hebben daardoor tegenwoordig veel open ruimtes, flexwerkplekken en dergelijke. Human Office heeft hiervoor de oplossing namelijk; akoestieke panelen voor op kantoor

Wat wordt door een slechte akoestiek veroorzaakt? 

Sommige werknemers kunnen erg veel last hebben van deze geluidservaring en akoestiek. Want wat als net even dat belangrijke telefoontje gepleegd moet worden? Of een taak waarbij de werknemer zich echt even moet concentreren? Dan is het natuurlijk zeer storend en ineffectief als naast die werknemer net een mindmap door 5 collega’s gemaakt wordt. Ook kan een slechte akoestieke werkplek de oorzaak zijn voor hoofdpijn en/ of stress. Logischerwijs is het verstandig kantoorpanden hierop aan te passen, dit gebeurt op een manier dat de geluidsdemping en akoestiek verbeterd worden. 

Manieren om een akoestieke werkplek te creëren 

Er zijn momenteel verschillende manieren om werkplekken meer akoestisch te maken. Een belangrijk onderdeel om mee te beginnen is de vloer, door het rondlopen van medewerkers kan een slechte vloer zorgen voor veel hinderlijk geluid. Een goed absorberend plafond is een tweede manier om een betere akoestieke werkplek te creëren, een akoestiek systeemplafond heeft bijvoorbeeld een uitstekende absorptie. Raambekleding zorgt niet alleen voor meer sfeer in de ruimte, maar ook voor geluidsdemping. De oplossing kan hem hier al zitten in mooie, dikke gordijnen. Dan is ook het meubilair een belangrijke factor van de geluidshinder, het soort materiaal van de kasten is van invloed, of er scheidingswanden met geluidsabsorptie zijn aangebracht en of er vergaderunits zijn aangebracht. 

De akoestieke werkplek in de praktijk 

Het is aan te raden om te beginnen met een nagalmmeting, naar aanleiding van die uitslag kan goed advies gegeven worden over hoeveel extra absorptie nodig is. Daarna kan aan de slag gegaan worden met de hierboven genoemde punten. Veel bedrijven lopen natuurlijk tegen dezelfde zaken aan, dus er is momenteel genoeg keuze in het akoestisch maken van de werkplaats. Zo zijn er concentratiewerkplekken beschikbaar, maar ook vergaderunits, akoestische banken en belcellen. Fluistercabines zijn een nieuwe ontwikkeling die ook zeer goed aanslaan. Vaak verkrijgbaar in veel kleuren, dus het vrolijkt het kantoor ook nog behoorlijk op, een win-win situatie!

https://www.humanoffice.nl
Uw koeltransport goed geregeld

Uw koeltransport goed geregeld

Heeft u betrouwbaar transport nodig voor het vervoeren van uw diepvriesproducten? Dan kan Frigo Group u hiermee helpen. Wij regelen alle logistiek tot in de puntjes, zodat uw producten op tijd op de juiste bestemming aankomen. In 1973 is Frigo Group begonnen met een vrieshuis, voor de opslag van voedingswaren. Inmiddels beschikken we over twee grote vrieshuizen in Nederland, waar plek is voor 65.000 pallets. U kunt dus bij ons terecht voor zowel het koeltransport als de opslag van uw producten. Wij nemen u het gehele proces uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Frigo Group

Frigo Group is een professionele partner die maatwerk levert als het gaat om het opslaan en distribueren van diepvries producten. Wij werken met zowel kleine als grote bedrijven. U zit bij ons niet vast aan een minimum aantal pallets en we gaan altijd met u op zoek naar een passende oplossing. Frigo Group werkt graag efficiënt en houdt rekening met het milieu. Zo bundelen wij goederenstromen van meerdere klanten, zodat er geen half lege vrachtwagens rondrijden. Dit maakt ook het transport voordeliger.

Binnen en buitenland

Frigo Group verzorgt het koel- en vriestransport van uw goederen in binnen en buitenland. Wij hebben hiervoor onze eigen vrachtwagens en ook onze eigen chauffeurs. Op deze manier weten we zeker dat de communicatie effectief verloopt en dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Voor het transport naar Spaanstalige landen hebben we zelfs chauffeurs in diens die de Spaanse taal beheersen, zodat nooit onduidelijkheid ontstaat.

Vrieshuizen

Ook in onze vrieshuizen wordt er alles aan gedaan om het overzicht te behouden. Door middel van modern technologie, zoals een Warehouse Management Systeem, worden uw producten constant in de gaten gehouden. Eventuele temperatuurschommelingen worden direct gesignaleerd en verholpen, zodat de kwaliteit van uw producten hoog blijft.

http://www.frigogroup.com/