Categorie: Woningen

Wat is een Fontein?

Wat is een Fontein?

Fontein toilet

Een fontein toilet is een klein wasbakje dat in sommige toiletten voorkomt. Niet iedere wc heeft het, maar je zult het vast wel is gezien hebben. Vooral in de horeca komen fontein toiletten regelmatig voor, maar ook thuis kiezen veel mensen er voor een fontein toilet aan te schaffen. Vaak is de bedoeling ervan dat je direct na het doen van je boodschap op de wc je handen kunt wassen en hiervoor niet naar een andere ruimte hoeft. Toilet fonteinen zijn er in allerlei soorten en maten.

 

Een toilet fontein plaatsen

Veel mensen kiezen ervoor om toilet fonteinen achteraf in de wc te plaatsen. Dit komt bijvoorbeeld omdat zij een wc aanschaffen en daarna beseffen dat er eigenlijk nog wel genoeg ruimte is om een wasbak te plaatsen in de wc. Er worden ook sets verkocht, maar een losse variant kan dus ook gekocht worden. Hierbij kan het voor de uitstraling leuk zijn om dit wasbakje in dezelfde kleur te kopen als je wc. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je goed op de maten let en niet een variant koopt die toch te groot is voor het stukje ruimte dat je over had.

 

Waar kun je een fontein toilet kopen?

Een fontein toilet kopen kun je in meerdere winkels en meerdere plaatsen doen. Vaak worden zoals gezegd toiletten in combinatie verkocht met deze wasbakjes. Dit gebeurt bijvoorbeeld in woonwinkels. Je kunt hier altijd even een kijkje nemen en vervolgens voor jezelf beslissen wat je wel en niet mooi vindt. Als het je echt om de losse varianten gaat dan kun je ook kijken in een woonwinkel, maar ook in bijvoorbeeld bouwmarkten. Een andere optie is een badkamer specialist of het internet. Op het internet heb je vaak veel opties en ook veel keuze, maar het voordeel van een specialist kan zijn dat je advies kunt vragen. Sommige bedrijven komen toilet fonteinen ook plaatsen naast het bezorgen. Dit is een handige optie als je zelf niet weet hoe dit moet en niet veel verstand hebt van het onderwerp.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/wastafels/fontein
Huisnummers bestel je bij De Naambordensite

Huisnummers bestel je bij De Naambordensite

Moderne of juist klassieke naamborden je vindt ze allemaal in onze webwinkel. De collectie is zo afwisselend, omdat we er voor iedereen zijn. Ongeacht de stijl van je woning. Ongeacht jouw eigen voorkeuren. Een nieuw naamplaatje bestel je vandaag nog bij de enige echte Naambordensite. Materialen die tot je beschikking staan zijn onder andere hout, steen en aluminium. We geven je de gelegenheid het bordje heel persoonlijk te maken. Zo beslis jij zelf hoe groot de plaat wordt, wat voor soort lettertype gebruikt wordt en of er eventueel een afbeelding bijkomt. Naast naamborden kun je bij ons ook terecht voor hippe huisnummers, uithangborden en dierenpenningen. In vrijwel alle gevallen is de verzending binnen Nederland gratis. We wijzen je er op dat je bij ons zowel privé borden kunt kopen als naamplaten voor professioneel gebruik. Dus ook als je een eigen bedrijf, winkel of stichting hebt zijn we er voor je!

Naambordjes in diverse prijsklassen

Als je op zoek bent naar goedkope naamborden zit je goed bij ons. Met goedkoop bedoelen wij ‘betaalbaar’ en zeker niet van mindere kwaliteit. Een serie bordjes die je vast zal bevallen, zijn naamplaten van kunststof. Maar ook messing plaatjes zijn erg gewild. Op de Naambordensite slaag je al voor 4.95 euro. Als je klikt op de foto’s van de bordjes, krijg je alle mogelijkheden te zien. Denk dan aan de formaten, lettertypes en bevestigingsmogelijkheden. We hopen dat je snel jouw favoriete naamplaat vindt. Voor vragen en/of advies zijn we natuurlijk bereikbaar. Je kunt bellen naar 0251-241364 en mailen. Graag wijzen we je op een heel bijzondere categorie: verlichte naamborden. Groot voordeel is dat de pakjesbezorger en postbode je altijd kunnen vinden. Ook als het hard regent en mistig of donker is.

https://www.sbsinvestments.nl/