SBS Investments
Image default
Aanbiedingen

Wilt u ecologische gevelplaten voor uw gevel? Dan kunt u bij dit bedrijf terecht!

Wilt u de gevel van uw gebouw beschermen tegen weer en wind of wilt u minder vaak onderhoud aan uw gevel hoeven doen? Dan bieden de gevelplaten van SINH Building Solutions dé uitkomst. Bovendien hoeft u door de gevelplaten uw gevel niet meer elke keer te verven en wordt u woning beter geïsoleerd. Als bijkomend voordeel: de platen zijn ecologisch en milieuvriendelijk.

Van welk materiaal zijn de platen gemaakt?

De gevelplaten die het bedrijf aanbiedt, zijn gemaakt van magnesiumoxide en worden aangeboden onder het merk MAGNOXX Board. Magnesiumoxide is in Nederland niet een gebruikelijk materiaal om gevelplaten mee te maken, terwijl dit wel vaak gebeurt in landen als Nieuw-Zeeland, Australië en Japan. Het heeft dan ook veel voordelen. Zo is het materiaal veelvoudig toe te passen: ook in vloeren, binnenmuren en verwarmingsinstallaties, namelijk. Tevens is het makkelijk bewerkbaar en is het zowel waterbestendig als brandveilig.

 

Goed voor het milieu

Maar misschien wel het grootste voordeel van de platen: deze zijn onwijs goed voor het milieu. Milieu en klimaat zijn ook één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Het uitgangspunt is om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Zo wordt er zo min mogelijk CO2 uitgestoten en worden milieubelastende materialen alleen gebruikt als dit echt noodzakelijk is. En zelfs dan wordt er nog gezocht naar manieren om milieuvriendelijk te werk te gaan.

Ontdek meer over het bedrijf

SINH Building Solutions is sinds 2016 in Nederland gevestigd. Het bedrijf is opgericht door Jan Engels. Dankzij de vele kwaliteitscontroles kunt u ervan uitgaan dat alle producten van de beste kwaliteit zijn. Bovendien levert het een goede service. Er is zowel een klantenservice als een technische service en beide leveren een erg snelle dienstverlening. Met welke vraag of welk probleem u ook zit, er wordt altijd een oplossing gevonden. Tevens kunt u altijd samples opvragen, zodat u de producten al een keer in het echt gezien heeft, voordat u deze koopt.

https://magoxx.com/