Categorie: Verbouwen

Wilt u ecologische gevelplaten voor uw gevel? Dan kunt u bij dit bedrijf terecht!

Wilt u ecologische gevelplaten voor uw gevel? Dan kunt u bij dit bedrijf terecht!

Wilt u de gevel van uw gebouw beschermen tegen weer en wind of wilt u minder vaak onderhoud aan uw gevel hoeven doen? Dan bieden de gevelplaten van SINH Building Solutions dé uitkomst. Bovendien hoeft u door de gevelplaten uw gevel niet meer elke keer te verven en wordt u woning beter geïsoleerd. Als bijkomend voordeel: de platen zijn ecologisch en milieuvriendelijk.

Van welk materiaal zijn de platen gemaakt?

De gevelplaten die het bedrijf aanbiedt, zijn gemaakt van magnesiumoxide en worden aangeboden onder het merk MAGNOXX Board. Magnesiumoxide is in Nederland niet een gebruikelijk materiaal om gevelplaten mee te maken, terwijl dit wel vaak gebeurt in landen als Nieuw-Zeeland, Australië en Japan. Het heeft dan ook veel voordelen. Zo is het materiaal veelvoudig toe te passen: ook in vloeren, binnenmuren en verwarmingsinstallaties, namelijk. Tevens is het makkelijk bewerkbaar en is het zowel waterbestendig als brandveilig.

 

Goed voor het milieu

Maar misschien wel het grootste voordeel van de platen: deze zijn onwijs goed voor het milieu. Milieu en klimaat zijn ook één van de belangrijkste pijlers van het bedrijf. Het uitgangspunt is om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten. Zo wordt er zo min mogelijk CO2 uitgestoten en worden milieubelastende materialen alleen gebruikt als dit echt noodzakelijk is. En zelfs dan wordt er nog gezocht naar manieren om milieuvriendelijk te werk te gaan.

Ontdek meer over het bedrijf

SINH Building Solutions is sinds 2016 in Nederland gevestigd. Het bedrijf is opgericht door Jan Engels. Dankzij de vele kwaliteitscontroles kunt u ervan uitgaan dat alle producten van de beste kwaliteit zijn. Bovendien levert het een goede service. Er is zowel een klantenservice als een technische service en beide leveren een erg snelle dienstverlening. Met welke vraag of welk probleem u ook zit, er wordt altijd een oplossing gevonden. Tevens kunt u altijd samples opvragen, zodat u de producten al een keer in het echt gezien heeft, voordat u deze koopt.

https://magoxx.com/
CNC tappen en metaalbewerking

CNC tappen en metaalbewerking

Tappen is een van de vele manieren om metaal te bewerken. CNC tappen komt erop neer dat het tappen, in welke vorm dan ook, volledig computergestuurd gebeurt. De machines worden ingesteld aan de hand van jouw wensen, om vervolgens tot een uiterst nauwkeurig resultaat te worden gebracht.

In dit artikel lees je wat tappen is, welke vormen we kennen en hoe je dit bij CNCNederland kunt uitbesteden.

Wat is tappen?

Het tappen met CNC machines gebeurt voornamelijk met schroeven. Veel metalen producten en onderdelen moeten gaten met schroefdraad bevatten, dit om onderdelen met elkaar te kunnen verbinden. Het aanbrengen van het schroefdraad kent men binnen de metaalindustrie ook wel als tappen. Tappen wordt na het boren uitgevoerd, er is dan inmiddels al rekening gehouden met het boren op de juiste diameter. Om dat te bereiken moeten er tabellen worden aangehouden, waarvan de inhoud is gebaseerd op welk soort schroef er moet worden gebruikt. Na het voorboren kan het gemaakte gat worden aangepast met speciaal gereedschap om een interne schroefdraad toe te voegen.

Tappen en vloeiboren

Er bestaat een diversiteit aan manieren om te tappen. Bij het tappen zoals hierboven is beschreven wordt tapgereedschap gebruikt om het schroefdraad in het boorgat aan te brengen. Echter, het hanteren van deze techniek is minder aan te raden bij dun plaatwerk. Bij het metaalbewerken met dunne platen liggen vloeiboren meer voor de hand. De gaten worden doorgedrukt middels een combinatie van hitte, wrijving en de hoge druk. Het vloeiboren moet alleen worden gebruikt bij dunnere platen. Platen die dikker zijn kunnen niet voldoende worden verhit, met als gevolg dat het metaal niet vloeibaar genoeg wordt om doorgedrukt te worden.

Roltappen

Roltappen is een alternatief voor het standaard tappen. De schroefdraad komt tot stand uit het vervormen van het materiaal, waar het bij het standaard tappen gesneden wordt. Het roltappen komt met de garantie dat het nooit zal vastlopen door het achterblijven van spanen, het is immers een spaanloos proces. Bovendien is het risico op een breuk veel kleiner wegens de sterkere schroefdraad. Daar staat wel tegenover dat het metaal flexibel genoeg is en de machine over genoeg vermogen beschikt om het proces aan te kunnen.

CNC tappen uitbesteden

Op CNCNederland kun je een compleet objectieve, professionele blik krijgen op welke CNC bedrijven bij jou in de buurt geschikt zijn voor jouw opdracht. Het is bij de diverse vormen van tappen zo dat de partijen over bepaalde machines, accessoires en bovenal een grote mate van expertise moeten beschikken. Bij het aanvragen van offertes bij CNCNederland, ontvang je er drie. Deze drie offertes geven je snel en eenvoudig inzicht in de tijden en verwachte kosten voor jouw product of project.

De partijen die bij CNCNederland staat geregistreerd zijn gespecialiseerd in alle vormen van metaalbewerken, zo ook het tappen. Bovendien staat CNCNederland los van alle CNC bedrijven in Nederland, het kijkt alleen naar jouw wensen en de sterke punten van partijen bij jou in de buurt. Om het gewenste eindresultaat garanderen maken de bedrijven gebruik van professionele CNC machines.


Ontdek het bouwbedrijf uit de regio Zaltbommel

Ontdek het bouwbedrijf uit de regio Zaltbommel

Als u uw droomhuis laat bouwen, dan is dat een belangrijk moment in uw leven. Er moet dan ook van alles gebeuren. U wilt er dan zeker van zijn dat alles op een goede manier verloopt. Als u dit bouwbedrijf uit de buurt van Zaltbommel inschakelt, bent u er zeker van dat alles op een goede manier verloopt. Bouwbedrijf J.A. van Boxtel is dan de partner die u zoekt. Ze hebben namelijk veel ervaring met het verbouwen en nieuwbouwen van diverse woningen en kantoorgebouwen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen komen te staan.

Profiteer van een fantastisch resultaat dankzij een ruime ervaring

Of u nu uw woning wilt laten verbouwen of juist nieuwbouwen, of dat u uw bedrijfspand wilt laten aanpakken, u kunt altijd een beroep doen op dit bouwbedrijf uit de regio Zaltbommel. Ze zullen u dan eerst vragen naar uw wensen en eisen. Op basis daarvan wordt een persoonlijk bouwplan gemaakt. Zo weet u zeker dat aan al uw wensen voldaan wordt. Pas wanneer u tevreden bent, wordt er aan de bouw begonnen. Het resultaat zal prachtig zijn, dankzij de jarenlange ervaring. Ook werken hier zeer deskundige specialisten. Neem dus contact op.

Laat een bouwplan op maat samenstellen

Maak gebruik van de expertise en de ervaring van dit bouwbedrijf, dat komt het resultaat ten goede. Zo krijgt u een prachtige woning of een mooi bedrijfspand. Dit dankzij het persoonlijke bouwplan. Door deze aanpak is dit bouwbedrijf al jarenlang een begrip in Zaltbommel en omgeving. Wilt u weten wat er mogelijk is? Vraag naar alle mogelijkheden. U zult dan ontdekken dat er veel mogelijk is op het gebied van verbouwingen. Of u nu uw woning wilt laten bouwen of verbouwen, of dat u uw bedrijfspand wilt laten perfectioneren of een compleet nieuw pand wilt laten bouwen voor uw bedrijf.

 

 

https://www.boxtelbv.nl/
De uitkomst voor valbeveiliging op een klein dak

De uitkomst voor valbeveiliging op een klein dak

Tijdenlang was er geen goede oplossing voor valbeveiliging op een klein dak terwijl dit wel verplicht is voor het werken op hoogtes vanaf 2,5 meter. Deze regel is terug te lezen in het Bouwbesluit samen met de richtlijnen waaraan een valbeveiliging dient te voldoen. Alhoewel de meeste mensen het belang van de veiligheid goed begrepen, heerste er ook veel frustraties omdat er geen efficiënt valbeveiligingssysteem bestond voor kleine oppervlakten. De ontwikkelaars van het WireworkeR systeem voelden deze frustratie ook en besloten hierop iets te bedenken. De valbeveiliging van dit bedrijf werd een uitkomst voor een klein en plat dak.

Een flexibel systeem voor verschillende oppervlakten en hoogtes

Het veiligheidssysteem van WireworkeR is speciaal ontwikkeld voor het werken op hoogte en kleinere oppervlakten. Het systeem kan gebruikt worden tot een hoogte van drie meter en een maximaal platform van ongeveer 3,5 bij 7,5 meter. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van ankerpunten, onderscheidt dit systeem zich ten opzichte van andere vormen van valbeveiliging voor een dak. Het systeem van WireworkeR zorgt namelijk voor volledige bewegingsvrijheid op het te werken oppervlak. Er bevindt zich geen enkel hulpmiddel op het werkgebied omdat u vast zit aan een beveiligingslijn boven uw hoofd. Tevens is het systeem makkelijk te vervoeren en tillen omdat het is gemaakt van lichtgewicht aluminium.

Snelheid en veiligheid gegarandeerd

In slechts 15 minuten kan één persoon het WireworkeR systeem in elkaar zetten. Of het nu om inspectie, onderhoud of coating van een klein dak gaat, binnen een kwartier kunt u veilig aan de slag. Urenlang bezig zijn met het opzetten van een veilig systeem tegen het vallen is dankzij WireworkeR verleden tijd. Ook hoeft u niet bang te zijn dat wanneer u dit systeem aanschaft u eerst dagenlang moet uitvogelen hoe het nu allemaal precies werkt. Wanneer u het veiligheidssysteem van WireworkeR aanschaft, wordt u eerst opgeleid. Veiligheid is het allerbelangrijkste.

https://wireworker.nl/
Handige tips voor het werken met spuitlijm

Handige tips voor het werken met spuitlijm

Spuit lijm is praktisch voor zwaar werk en andere multifunctionele doeleinden. Het is eenvoudig aan te brengen bij specifiek gebruik om een ​​duidelijke permanente binding op een oppervlak te vormen. Het kan worden toegepast op projecten binnens- en buitenshuis.

Waar gebruik je spuitlijm voor?
Spuitlijm is eenvoudig te hanteren en kan worden toegepast op allerlei materialen. Ze zijn een solide keuze voor handwerk, meubels, speelgoed, kleding, decoraties, schoolprojecten en dagelijkse doe-het-zelf-oplossingen in huis. Sommige soorten spuitlijm staan verplaatsing toe, waardoor het object, met oog op detail, nauwkeurig gepositioneerd kan worden. Het is raadzaam om de instructies van de fabrikant te bekijken om erachter te komen of de spuitlijm die jij ingekocht hebt deze kwaliteit bezit en of het geschikt is voor het doel dat je voor ogen hebt. Spuitlijm droogt helder op en zal niet doorlekken of kreuken veroorzaken, wat resulteert in een onzichtbare binding die de oorspronkelijke verschijning in een object of item behoudt.

Raadpleeg de instructies
De beste manier om het te gebruiken is door probleemloos meerdere lagen aan te brengen, waardoor sterke bindingen worden gegarandeerd zonder extra droogtijd. In principe kun je spuitlijm gebruiken voor het verlijmen van rubber, hout, folie, metaal, acryl, karton, schuim, glas, stof, leer, kurkplaat en veel kunststoffen of synthetische vuren. Sommige spuitlijmen worden echter niet aanbevolen voor blootstelling aan hoge temperaturen of vochtigheid. Ze werken mogelijk niet goed in dergelijke omstandigheden, dus raadpleeg de instructies voor het aanbrengen. De meeste spuitlijmen hebben een breed scala aan sterktes en bieden een selectie van adhesieniveaus op maat voor een bepaald artikel. Kijk voor een aangewezen hoogwaardige spuitlijm om de klus te klaren voor een veel superieure hechtsterkte, zoals op zwaardere materialen waaronder stoffering, vloerbedekking en bekleding, of verbindingen die worden blootgesteld aan hoge temperaturen.

https://www.meiboom.eu/spuitlijm
Nieuwe ramen isoleren beter – laat je goed adviseren!

Nieuwe ramen isoleren beter – laat je goed adviseren!

Volg jij de wetgeving rond isolatie en de nieuwe EPC-norm op de voet? Je houdt er maar beter rekening mee als je nieuwe ramen gaat kopen. Gelukkig zijn er nog specialisten in nieuwe ramen die dit voor jou in de de gaten houden. Bij Raamwinkel.be zijn ze wel thuis in de wetgeving en kunnen ze je dan ook perfect adviseren als je voor nieuwe ramen aan het kijken bent.

Raamwinkel.be is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Logisch als je nieuwe ramen van topkwaliteit op de markt brengt tegen een bijzonder scherpe prijs. Bovendien mikken ze op de zelfplaatser die zijn nieuwe aluminium of pvc ramen zelf gaat monteren. Natuurlijk heb je daarbij rekening te houden bij veranderende wetten. Zo moeten nieuwe woningen quasi energieneutraal zijn tegen 2030 en moeten oude woningen in sneltempo gerenoveerd en geïsoleerd worden. Daar dragen nieuwe ramen voor een groot stuk aan bij. Met de nieuwe EPC-wetgeving wordt het bovendien nog duidelijker welke woningen goed en welke er slecht geïsoleerd zijn. Goed isolerende ramen kunnen dan ook essentieel zijn om je huis in de toekomst sneller verkocht te krijgen.

Laat je adviseren door een raamexpert

Uiteraard zijn nieuwe ramen maar één onderdeel van het isoleren. Ook het isoleren van je buitenmuren, je dak en ga zo maar verder. Wist je trouwens dat tegen 2020 alle ramen op zen minst dubbele beglazing moeten hebben? Ook als je je woning verhuurt ben je verplicht om nieuwe ramen met dubbele beglazing te laten steken. Bij Raamwinkel.be is dat meteen driedubbele beglazing. Voor minder gaan ze niet.

Goedkope en goed isolerende ramen voor de zelfplaatser

Hoe ze er bij Raamwinkel in slagen op de hoogte te blijven van alle nieuwe regels en toch hun ramen spotgoedkoop op de markt te brengen? Wel, bij Raamwinkel.be geloven ze in online verkoop, mikken ze resoluut op de zelfplaatser die zijn ramen zelf plaatst en hebben ze enkele specialisten in dienst die voor de nodige ondersteuning zorgen. Daardoor houden ze de kosten bijzonder laag, waardoor jouw nieuwe ramen een stuk goedkoper zijn dan bij de collega’s. Moet je dan tevreden zijn met nieuwe ramen van mindere kwaliteit? Integendeel! Er wordt enkel gewerkt met ramen van bekende merken en je krijgt er nog een uitgebreide garantie op ook.

Offerte nieuwe ramen

Wil je meer weten over de nieuwe wetgeving voor je nieuwe ramen bestelt? Informeer je dan via Raamwinkel.be. Je vindt er niet alleen heel wat nieuwe ramen, je kunt ook online een berichtje sturen of onmiddellijk een offerte vragen. Zorg dat je nieuwe ramen in regel zijn, maar betaal je er niet blauw aan. Wedden dat je binnenkort ook een ambassadeur wordt van Raamwinkel.be. Nieuwe ramen kopen doe je nergens anders meer.

https://www.raamwinkel.be/nl