Uw boot kopen, verkopen of laten taxeren via een jachtmakelaar

Een jachtmakelaar biedt voor u verschillende diensten aan. Wilt u een boot kopen, dan biedt deze botenmakelaar een groot aanbod aan boten uit zowel Nederland als het buitenland. Door dit grote aanbod heeft u genoeg om uit te kiezen. Hiernaast kunt u ook een boot verkopen of eerst laten taxeren. Hierdoor garandeert u dat de verkoop goed verloopt en dat u een goede prijs vraagt voor uw boot.

Kopen en inruilen

Om een boot te vinden en te kopen, neemt u contact op met de jachtmakelaar. Een botenmakelaar die u kan helpen is White Whale Yachtbrokers. Dit bedrijf heeft verschillende kantoren op meerdere locaties in Europa en heeft hierdoor een groot netwerk. Uw boot kan uit Nederland komen, maar hij kan ook uit het buitenland komen. U vertelt White Whale Yachtbrokers naar wat voor boot u op zoek bent, en wordt meteen geholpen. U kunt hierbij ook om advies vragen.

Een boot verkopen via een specialist

White Whale Yachtbrokers helpt u ook bij het verkopen van een boot. Hij kan verkocht worden aan iemand in Nederland of iemand in het buitenland. White Whale Yachtbrokers vindt het belangrijk om goed te adverteren om een zo breed mogelijk publiek te bereiken, zowel nationaal als internationaal. U kunt erop vertrouwen dat u een koper vindt voor lage kosten.

Bepaal de waarde van uw boot

Wilt u een boot verkopen, maar weet u niet zo goed welke prijs u ervoor moet vragen? Ook voor deze dienst kunt u bij White Whale Yachtbrokers terecht. Deze jachtmakelaar helpt u om een waardebepaling op te stellen voor uw boot. Dit doet het bedrijf gratis via e-mail. U hoeft alleen maar enkele gegevens van uw boot door te geven, en dan ontvangt u een redelijk nauwkeurige inschatting van de prijs die u ervoor kunt vragen.