Categorie: Sport

Tips voor de aankoop van een step van Stepsonline.nl

Tips voor de aankoop van een step van Stepsonline.nl

Er is niets lekkerder dan vliegensvlug door het verkeer te bewegen op een vervoermiddel met minimale mechanische onderdelen. Vrij als een vogel zonder afhankelijk te zijn van elektra of fossiele brandstof. Nu je besloten hebt er eentje aan te schaffen, loop je al direct tegen het eerste struikelblok. Er zijn verschrikkelijk veel verschillende soorten en maten steps online te koop, zodat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Wereldwijd zijn er duizenden, van klein tot groot, city of off road ‒ het is maar wat je voorkeur is en wat je er mee wilt gaan doen. Hoe kies je nu de step die bij je past? Het is belangrijk om een goede houding te hebben bij het trappen, als je op de step staat. De step moet natuurlijk ook veilig zijn, dus goede remmen, wielen en frame, voorzien van hoge kwaliteit.

Waar wil je de step voor gaan gebruiken?

Ga je hem gebruiken voor woon werk, voor als je de auto is een keer wil laten staan? De step is tenslotte goedkoper in gebruik dan een milieuvervuiler. Of ga je hem gebruiken voor recreatie ‒ lekker een dagje toeren ‒ of ga je op de sportieve toer en ga je het ruwe terrein verkennen? Voor ieder met een eigen voorkeur is er een step oftewel “kickbike” op de markt. Wat is de snelheid die je maakt met een step? Dit is afhankelijk van je fysieke kracht en conditie, maar globaal gezien kunnen de snelheden aardig oplopen. Hieronder een klein voorbeeld:

0 – 5 km / h — Je loopt waarschijnlijk in een drukke winkelstraat en komt geen meter vooruit.
5 – 15 km / h — Relaxed op het fietspad, van verkeerslicht naar verkeerslicht.
15 – 20 km / uur — Lekker aan het toeren, je houdt dit wel uren vol.
20 – 30 km / h — Sportief, misschien tijd voor een fietshelm?
30 – 40 km / h — Beetje sprinten, je wilt bij de snelle jongens horen.
40 – 120 km / h — Bergafdaling, oogkleppen op en een goede zorgverzekering.

Vraag jezelf af, welke step past bij me?

1. Wil je een step met grote of kleine wielen?
2. Ga je voor de step met solide wielen(voor stadsgebruik) of wil dikke opblaasbare banden met noppen voor in de natuur?
3. Ben je iemand die twee meter lang en een meter breed is, kies dan voor een uitvoering die bij je past.
4. Waar moet de step mee uitgevoerd zijn? V-brakes of schijfremmen?
5. Moet je er het openbaar vervoer mee in? Dan zou je een opvouwbare kunnen overwegen.
6. Wil je een step met voorvering, altijd comfortabeler dan zonder.
7. Je wilt met je hond op weg? Er zijn speciale accessoires voor je hond verkrijgbaar.
8. Kijk naar de breedte van de voetenplank, naar wat je voorkeur is.
9. Vergeet niet dat ook een step onderhoudt nodig heeft, het is tenslotte een vervoermiddel.

Gebruik je de step sportief of wil er ook een boodschap mee kunnen doen?

Wil je er ook vlug even een boodschapje meedoen, dan is een handige draadmand voorop voor niet al te grote spullen de ideale oplossing. Ook zijn er fietsstuur-tassen verkrijgbaar die bijna op elk model passen. En natuurlijk kun je een rugzak gebruiken. Er zijn genoeg accessoires verkrijgbaar om jezelf te beschermen, zoals fietshandschoenen en -brillen, fietshelmen etc.

Een step met grote wielen betekent betere en snellere prestaties, minder trillingen dus beter comfort, nadeel hiervan ze zijn minder makkelijk mee te sjouwen. Let ook op de juiste hoogte van de voetenplank ‒ wat het best bij je past. Als algemene regel geldt, hoe lager het dek hoe makkelijker je jezelf vooruit trapt. Conclusie: voor vrijetijdsbesteding of dagelijks gebruik, voor kwaliteit en duurzaamheid, ga dan naar onze webshop voor steps voor de scherpste aanbiedingen.

https://stepsonline.nl/
Kickbike steps; ideaal om te steppen met je hond

Kickbike steps; ideaal om te steppen met je hond

Bewegen en sporten heeft vele veranderingen onderdaan. Waar het verenigingsleven vroeger hoogtij dagen vierde, wordt er vandaag de dag veel individueel gesport. Werk en een druk bestaan zorgen ervoor dat er niet altijd op vaste dagen gesport kan worden en dan is het fijn om zelf te kunnen bepalen wanneer te sporten. Een rondje wandelen met de hond krijgt met een step van Kickbike een hele andere dimensie. Steppen met de hond is geweldig leuk en gezond. De experts van Kickbike hebben zo steps ontwikkeld die uitermate geschikt zijn om de hond mee uit te laten. Niet iedere hond loopt uit zichzelf zo maar mee, een beetje oefenen met en zonder hond is nooit verkeerd.

De Kickbike steps

Een step van Kickbike is wel een heel andere step dan de eerste steps uit de twintigste eeuw. Door de jaren heen zijn de materialen veranderd en zo ook het toepassen en gebruiken ervan. Steps werden en worden door jong en oud gebruikt en het blijft altijd bijzonder. De steps die nu in de winkels verkrijgbaar zijn worden op slimme wijze gefabriceerd met hoogwaardig aluminium en staal. De kwaliteit van de materialen die tegenwoordig worden gebruikt verschilt enorm ten opzichte van de zogenaamde antieke steps. Dit maakt de steps van Kickbike veiliger en lichter en duurzamer.

Een dijk van een step

Kickbike steps zijn in verschillende modellen verkrijgbaar en in verschillende afmetingen. Er kan een keuze gemaakt worden in verschillende wielgroottes en framekleuren. De afmetingen van een hond kunnen de keuze van een bepaalde step ook wel beïnvloeden. Het ene frame is wat groter dan het andere waardoor de energie van de hond beter opgevangen kan worden, maar ook wielmaten spelen een bepalende rol. Het lichaamsgrootte van de eigenaar speelt ook een rol bij het bepalen van de juiste maat step.

  • De Kickbike City G4 step is een werkpaard. De step heet City en functioneert ook daar ook perfect en is erg comfortabel in de stad. Omdat het design van de step ervoor zorgt dat het lichaam rechtop staat heb je een goed overzicht op het verkeer waar tussen je bent. Maar op bospaden functioneert de City G4 ook prima. De step is geschikt voor gebruik met kleine en middelgrote honden
  • De Kickbike Sport G4 is een veelzijdige step. De step is uitgerust met allround banden en is daardoor de vriend van het asfalt en van het zand. De step is voor kleine en middelgrote honden geschikt.
  • De Kickbike Freeride is voor kinderen en de wat kleinere volwassene. Deze step is ideaal voor korte toertjes en is redelijk klein ontworpen dus gemakkelijk om mee te nemen in de auto of in de trein of caravan of boot.
  • De Kickbike Crossmax is uitgerust met een geveerde voorvork. Wandelpad of zandpad kan worden bereden en de crossbanden zorgen voor een goede grip. Downhill of met de hond, het is een ideale step. Deze step is geschikt voor middelgrote en grote honden.
  • De Kickbike Racemax is een slimme racer met het lichtste frame wat je maar kunt bedenken. De step is uitgerust met een mooi groot achterwiel en het stijve lichte frame gemaakt van hi-tec materiaal. De Racemax is een waardevolle investering voor vele jaren stepplezier.
  • De Kickbike Cruisemax, is een heerlijke step om mee te cruisen op een boulevard of op een camping of op een polderweg. Brede banden en een breed stuur maken deze step een lust voor het oog. Maar biedt een ontspannende manier van steppen.

De Max frames zijn het lichtst van allemaal en zijn daarom heel erg comfortabel in het gebruik. Om serieus te sporten zijn de Max frames ideaal. De kwaliteit is enorm en dat is waar een sporter op moet vertrouwen wanneer er snelheid wordt gemaakt. De G4 series zijn vervaardigd van staal en daarom wat zwaarder in gewicht. De steps hebben ieder hun eigen karakter, maar veiligheid staat absoluut voorop. De steps kunnen in meerdere kleuren worden geleverd en het is mogelijk om een mandje voorop te laten monteren. De spatborden beschermen tegen rondvliegende spetters en de standaard is natuurlijk gewoon handig. Een ander zeer goed punt is dat de Kickbike steps worden geleverd met een bandenpomp.

Een gezonde bezigheid

Het steppen is zeker een goede beweging voor ons lichaam. Op aangename wijze en eigen tempo is het ritmisch bewegen over de weg heen is een zeer goede cardio training. De impact op de gewrichten tijdens het steppen is niet groot in vergelijk met hardlopen bijvoorbeeld. Het calorieverbruik is groot en veel spiergroepen worden getraind. Toerrijders en hondensteppers, er kunnen nog veel meer bij. Iedereen zou eigenlijk een Kickbike step moeten hebben. Indien je meer vragen hebt over al onze steps, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de website van Hondensteps.

 


https://www.hondensteps.nl/
Hoe een slot te openen met alleen paperclips

Hoe een slot te openen met alleen paperclips

Om een slot te openen met paperclips heeft u verschillende hulpmiddelen nodig. Deze zijn allemaal te maken van de paperclips zelf maar moet je wel wat aandacht aan schenken voordat je ze precieser hebt zoals het nodig is.

 

Binnenin het slot is alles klein!

Binnen in een slot is namelijk alles heel erg klein. Het is daarom belangrijk om eerst goed te zorgen dat je paperclips precies zo zijn als dat nodig is. De kleinste verschillen kunnen al een groot verschil maken in uw ervaring van het openen van een slot.

 

De lockpick

Allereerst heeft u een lockpick nodig. Deze is zeer simpel te maken moet namelijk de paperclips recht mogelijk maken en het uiteinde een klein beetje buigen.

Echt alleen de laatste halve centimeter moet een kleine buiging in zitten. Dit is nodig om de pinnetjes naar een bepaalde positie te brengen. Dit is een zeer vernuftigte handeling waarbij oefening noodzakelijk is. Alles is namelijk zo klein binnen in het slot dat het erg moeilijk is om deze precies goed te krijgen.

 

De spanner

Wanneer je klaar bent met het maken van lockpick komt nu het volgende deel dat noodzakelijk is om een slot te openen met paperclips. Ik heb het namelijk over de spanner. De spanner is een hulpmiddel wat je gebruikt om druk te zetten op het slot.

Je moet namelijk het slot een beetje draaien net zoals je dat zou doen wanneer je de sleutel zou gebruiken. Je voert dan ook draaiende kracht uit op het slot waardoor het slot kan openen. Alleen zonder sleutel kun je het slot niet openen omdat de pinnen de weg blokkeren.

 

En nu samen!

Daarom komt de lockpick goed van pas. Wanneer je met de spanner druk zet op het slot en tegelijkertijd met de lockpick de pinnen naar de juiste positie brengt dan kan het slot wel open.

Het is dan de bedoeling om met een lockpick de pinnen precies naar positie te brengen zoals de sleutel dat ook zouden. Het is erg lastig en hier is erg veel oefening voor nodig. Er zijn verschillende technieken om de pinnetjes precies goed te krijgen.

 

 

Verschillende lockpick technieken

Je kunt ze een voor een uitproberen en ze zo precies naar de juiste positie krijgen. Of je kunt ze allemaal tegelijk een beetje willekeurig aanraken en heen-en-weer bewegen om op deze manier ook de pinnen naar de juiste positie krijgen.

Je kunt je voorstellen dat de tweede methode veel makkelijker is voor beginners om uitvoeren. Wanneer het eerste keer is een slot open paperclips dan raad ik je dus aan om de tweede techniek uit te voeren. Hiermee kun veel meer kans dat je het slot kunt openen.

http://www.instructables.com/id/Poor-man-s-paperclip-lockpicks/