Categorie: Particuliere dienstverlening

Ga voor een lensimplantaat langs bij een ervaren specialist

Ga voor een lensimplantaat langs bij een ervaren specialist

Wilt u graag van uw contactlenzen af of wilt u geen leesbril meer hoeven te dragen om tekst te lezen? Met een lensimplantaat bent u weer onafhankelijk van uw bril. Wanneer u kiest voor een lensimplantaat heeft u altijd en overal goed zicht, zonder het dragen van lenzen of uw bril. Wanneer u kiest om voor een lensimplantaat te gaan, wilt u dit natuurlijk wel bij een specialist laten doen. Hierdoor heeft u de garantie dat er professionele oogartsen met uw oog aan de slag gaan. Bij Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag werken professionele en ervaren oogartsen die u graag verder helpen. Dit doen ze onder andere met de modernste apparatuur om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Kies een lensimplantaat dat goed bij u past

Het besluiten om een lensimplantaat te laten plaatsen, is de eerste stap. Een andere stap is het kiezen voor de beste optie. U heeft namelijk twee keuzes. Zo kunt u kiezen voor een Artisan of Artiflex lensimplantaat. Bij een Artisan lensimplantaat wordt er een kunststoflens in uw oog geplaatst. Hierbij wordt er een incisie van 5 of 6 mm gemaakt. Bij deze lensimplantaat wordt de incisie gehecht, waardoor het even duurt voor u weer goed zicht heeft. De andere keuze is het plaatsen van een Artiflex lensimplantaat. Hierbij is de incisie maar 3 mm en deze hoeft bijna nooit gehecht te worden. Vrijwel meteen na de behandeling kunt u genieten van uw zicht en heeft u geen lenzen meer nodig.

Ervaar een persoonlijke behandeling

Hoe goed u uzelf ook verdiept in het laten plaatsen van een lensimplantaat, het is altijd fijn dat er een specialist voor u klaarstaat voor al uw vragen. Daarom kunt u eerst een vooronderzoek laten uitvoeren. De specialisten van Refractiecentrum Haaglanden testen uw ogen en bespreken de mogelijkheden. Het kan natuurlijk ook zijn dat u liever kiest voor het laseren van uw ogen in plaats van een lensimplantaat. U ervaart altijd een persoonlijke en deskundige behandeling.

https://www.refractiecentrum.nl/