Ontdek ons land van boven door een rondvlucht te boeken

Wilt u een echt onvergetelijk uitje organiseren? Eentje waarover nog lang nagepraat zal worden? Dan is een rondvlucht boeken precies wat u zoekt! Het bedrijf AeroLin biedt bijzondere vluchten aan waarmee u ons land op een andere manier ziet. Vlieg over Rotterdam, Zeeland en België en bekijk deze gebieden eens vanuit een ander perspectief. Ontdek de immer bruisende havenstad Rotterdam of de schitterende, veelzijdige natuur van Zeeland van boven. Het is ook prachtig om over ons buurland België heen te vliegen, en soms daar zelfs voorbij. Bij deze organisatie heeft u zelf de mogelijkheid om de route te bepalen, uiteraard in overleg met de piloot. Stel uw eigen droomvlucht samen en geniet van deze ervaring!

Bepaal zelf de route

Bij het boeken van een rondvlucht heeft u de keuze uit vluchten van 20, 30, 45 of 60 minuten. U bepaalt zelf waar u overheen vliegt. Er is ruimte voor drie passagiers, naast een piloot uiteraard. Neem uw vrienden, familie of collega’s mee en maak een onvergetelijke ervaring mee. Of u nu de natuur wilt zien, industriegebieden, de haven van Rotterdam of misschien wel iets heel anders; de keuze ligt bij u. Ook is het mogelijk om voor een themavlucht te kiezen. Bekijk tulpenvelden vanaf grote hoogten of ga zeehonden spotten!

Ervaar hoe het is om zelf een vliegtuig te besturen

Hoe gaaf het ook is om een rondvlucht te boeken, er zijn ook veel mensen die zelf willen leren vliegen. Wilt u dit een keer proberen? Bij AeroLin kan het! Neem een proefles en leer zelf een vliegtuig besturen. Wanneer u echt wilt leren vliegen, kunt u ervoor kiezen om uw PPL te halen. Krijg vliegles op vliegveld Midden-Zeeland en laat uw droom uitkomen. Deze organisatie biedt lessen aan tegen een betaalbare prijs. Waar wacht u dus nog op? Neem contact met dit bedrijf op om uw rondvlucht te boeken of om te leren vliegen en u boekt een ervaring voor het leven!