Categorie: Onderwijs

Opleiding systemisch werken

Opleiding systemisch werken

Wil je graag meer uit jezelf en uit het dagelijks leven halen? Zou je verder willen komen in je werk en wil je groeien als persoon? Dan is een opleiding systemisch werken van de 1e Verdieping iets voor jou. In actie komen en dingen aan jezelf veranderen is niet eenvoudig. Veel mensen hebben hier moeite mee, omdat je snel blijft hangen in bepaalde patronen. Je doet automatisch wat je gewend bent te doen. Maar hierdoor bereik je niet de doelen die je jezelf gesteld hebt. Om dit te bereiken is het belangrijk dat je veranderingen teweeg brengt in wat je denkt en doet.

1e Verdieping

Dit is precies waar aandacht aan besteed wordt tijdens de opleiding systemisch werk die je kunt volgen bij ons. Het maakt eigenlijk niet uit op welk gebied je wilt veranderen. Of je nu carrière wil maken of een betere opvoeder wil zijn. Je zal je bewust worden van de patronen die je hebt ontwikkeld. Patronen die je ervan weerhouden om te kunnen veranderen. Aan de hand van deze bewustwording kun je aan jezelf gaan werken. De 1e-verdieping geeft je het zetje dat je nodig hebt om over de drempel te stappen en in actie te komen.

Practitioner NLP training

Ook andere opleidingen gericht op zelfontwikkeling kun je volgen bij de 1e verdieping. Een practitioner NLP training draait om het aanleren van vaardigheden waarmee je controle over je leven kunt krijgen. Om dingen anders te gaan aanpakken, is het belangrijk om eerst anders te leren denken. Gedrag vloeit voort uit gedachten, dus verandering begint eigenlijk in je hoofd. Ook hoe je communiceert met de mensen om je heen heeft invloed op wat er gebeurt in je leven. Daarom wordt ook hier aandacht aan besteed in onze NLP practitioner trainingen.

https://www.1e-verdieping.nl/