Categorie: Mode en Kleding

Wat is er gebeurt met Kipling rugzakken?

Wat is er gebeurt met Kipling rugzakken?

Kipling was een van de populairste tassen- en accessoiremerken in de jaren negentig van de vorige eeuw. Het Belgische merk is vooral bekend om zijn innovatieve gebruik van gekreukt nylon en zijn schattige apenmascotte, en was aanwezig in elk klaslokaal en op elke luchthaven.

Hoewel er elke 2 seconden een Kipling rugzak of tas wordt verkocht, is het merk in de loop der jaren de weg kwijt geraakt en is het niet mee geëvolueerd met de veranderende tijden, waardoor het een deel van zijn aantrekkingskracht onder tieners en jongvolwassenen heeft verloren. Dat is precies de reden waarom Vera Breuer, Global President bij Kipling, bezig is met het opzetten van een wereldwijde taskforce om de nieuwe creatieve merkvisie van Kipling te creëren. Een merkvisie die vooral gericht is op millennials.

“We werken momenteel aan een nieuwe creatieve visie voor Kipling, die het merk dichter bij zijn oorsprong zal brengen”, verklaarde Breuer tijdens een interview voorafgaand aan hun collectielancering in Antwerpen op donderdagavond. 

Aangezien Kipling ook een paar jaar oud is, heb ik het gevoel dat we de aanpak hebben gemist om ervoor te zorgen dat millennials het merk kennen, dus we werken aan een strategie om ze terug te brengen in het bedrijf. Sinds haar aanstelling bij Kipling in januari van 2018 werkt Breuer samen met haar wereldwijde team bij Kipling, waaronder brancheveteraan Denielle Wolfe, Vice President Product and Design, om de nieuwe, wereldwijde merkrichting van Kipling te bepalen.

 

kipling rugzak

Populaire gala-thema’s

Populaire gala-thema’s

GALA is een nacht om nooit te vergeten, en de prom-thema’s die deze avond vergezellen, zullen je nog vele jaren opvallen. Als je deel uitmaakt van de promocommissie, is het kiezen van het prom-thema je eerste grote taak. U wilt alles, van uitnodigingen tot versieringen, zodat deze overeenkomen met de visie van uw klas en alle aanwezigen zich echt speciaal voelen.

Klassieke Prom-thema’s

Deze populaire prom-thema’s zijn vaste favorieten en zijn vaak eenvoudig te regelen. Ze kunnen generieker zijn dan gespecialiseerde thema’s, maar ze kunnen eenvoudig worden aangepast voor een specifieke school.

Sprookjes

Leef nog lang en gelukkig met een sprookjesthema waarbij elk koppel hun favoriete verhaal kiest en het deel aankleedt.

De decoraties moeten eruit zien alsof ze uit een verhalenboek komen en kasteelmuren, klimplanten en misschien zelfs een koetsachtergrond bevatten.

Voeg veel glinsterende roze, paarse en bosgroene kleuren toe aan je decor om de indruk te wekken van een sprookjesachtig bos.

Het menu is flexibel, maar je kunt er wel plezier aan beleven, zoals Far Away Steak en Shrek Fries.

Voor degenen die als groep willen gaan, moedig kostuums aan zoals de zeven dwergen en drie kleine varkens.

Anderson’s Today was een sprookjesachtig thema en bevat alles wat je nodig hebt om van je schoolbal een sprookje te maken, inclusief ballonbomen, betoverde lantaarns en een verlicht kasteel.

Beroemde koppels

Dit thema stelt elk paar creativiteit in zowel zij die zij vertegenwoordigen en hun kostuums. Romeo en Julia dragen Shakespeare outfits, terwijl Sonny en Cher een meer retro benadering aannemen.

Decoraties kunnen zich richten op algemene romantiek, waaronder rode rozen, harten en zachte verlichting.

Probeer een “paar” te maken van twee hoofdgerechten die samengaan zoals pasta en kip of biefstuk en zeevruchten.

Nadat de prom koning en koningin zijn aangekondigd, hebben een andere wedstrijd voor de beste beroemde paar. De kostuums van het Toynk-stel kunnen studenten ideeën geven voor wie zich moet verkleden tijdens het bijwonen van het schoolbal.

Sterrennacht

De klassieke romantiek van een hemelthema is een eeuwige prom-favoriet. Neem een ​​kijkje in het beroemde schilderij van Van Gogh met dezelfde naam met Stumps ‘Starry Night Theme Kit of gebruik enkele van deze ideeën:

Versier de kamer met zwarte of marineblauwe tafelkleden, gordijnen en lage lichten om het donker te houden. Voeg strings van witte lichten rond de ruimte toe om sterren te vertegenwoordigen.

Accent met glow-in-the-dark sterren, planetaire lichamen en alles wat glitterachtig is, kan de melkweg die avond naar het bal brengen.

Serveer voedsel gerelateerd aan sterren en planeten, zoals minisandwiches in de vorm van sterren of kaas uit de maan.

Vegas

Houdt uw studentenliefde ervan om een spelletje te spelen? Zet een gokhuis op langs de muren van je schoolgym. Houd het midden als een dansvloer.

Omdat Vegas bekend staat om zijn glitz, kun je vasthouden aan een traditionele formele prom dresscode.

Zoek ter vermaak een Elvis-imitator of een blitse goochelaar op. Sommige studenten willen misschien een act van de Vegas-strip nabootsen.

Veel plezier met het menu. Vegas staat bekend om zijn onbeperkte buffetten, maar u kunt ook lekkere hapjes en desserts meenemen, bestrooid met eetbaar bladgoud. Een mouwloze kledij die net op of onder de knie valt, moet een figuur aanvullen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.veaul.com
Luxe bretels

Luxe bretels

Luxe bretels

Tegenwoordig worden bretels (draagband) zowel door mannen als vrouwen gedragen. Ze worden eigenlijk gebruikt om je broek, die je aan hebt, op de juiste hoogte houden wanneer je geen riem draagt. We hebben twee soorten draagbanden. Er worden X- en Y-vormige gedragen. Meestal hebben ze een deel van elastiek of zijn helemaal uit elastiek vervaardigd. De luxe bretels zijn vaak van katoen, leer of suède gemaakt. De twee banden, die de draagbanden hebben, lopen over de schouders naar de voorzijde van de broek. Door knoopjes aan de binnenzijde van de broeksband worden ze aan de voorzijde van de broek vastgemaakt. Ook zie je bij de bretels van tegenwoordig vaak metalen klemmen. Omdat de metalen klemmen voorzien zijn van tandjes kunnen ze daardoor de broeksband gemakkelijk beschadigen. Wanneer er metalen klemmen aan zitten worden de draagbanden niet meer vastgemaakt aan knoopjes aan de voorzijde van de broek. Wanneer ze geschikt zijn voor knopen moeten de broeken aan de binnen voorzijde knoopjes hebben. Vaak zie je bij kinderen, die ook bretels dragen, de knoopjes aan de voorzijde zitten. Knopen die aan de buitenzijde van een broek van een volwassen worden gezien, is een verkeerde manier van het dragen van de bretels. 

website

Vroeger 

Lang geleden werden de bretels alleen gedragen door de armere klasse. Vooral de werklieden die geen geld hadden om een riem te kopen, maakten gebruik van bretels om hun broek op te houden. Dat is tegenwoordig helemaal anders. Nu worden ze vooral gedragen door personen die zich voornamer vinden dan werklieden. In Amerika worden ze veel gedragen. In Nederland worden ze nog vaak gedragen door academische studenten. Ook vrouwen dragen vaak luxe bretels over hun kleding. 

Het dragen van draagbanden voor de broek 

Het is niet de bedoeling dat bretels heren door iedereen gezien kunnen worden, ook al zijn het design bretels. Ze worden ook gedragen wanneer er speciale gelegenheden zijn. Ook dan is het niet de bedoeling dat ze gezien worden. Bretels heren worden bedekt onder een colbert gedragen. Er moet bij het dragen ervan gezorgd worden dat de kleur draagband overeenkomt met de kleur van het overhemd. Het zou een verschrikkelijke combinatie zijn dat de draagband rood van kleur is en de blouse wit. Bij een smoking moeten altijd witte gedragen worden. Ook moet je er geen riem bij dragen wanneer er een draagband voor een broek wordt gedragen. Je moet je wel houden aan de normen en eisen voor het dragen van draagbanden.