SBS Investments
Image default
Bedrijven

Meer zekerheid tijdens je werk door externe alarmering

Merk je dat je medewerkers zich onveilig voelen tijdens het werk? Werken ze veel alleen, in gevaarlijke buurten of je hebt snel met agressie of geweldig te maken? Dan is een externe mobiele alarmering iets voor jouw medewerkers. Met een externe alarmering voel je je veiliger tijdens het werk. Het is een betrouwbare knop die snel hulp inschakelt van de politie of een andere hulpverlener wanneer je dat nodig hebt. Hieronder vertellen wij je meer over de externe alarmering van Secure2Go.

Een roeping bij incidenten via externe alarmering

Wanneer medewerkers binnen de organisatie te maken krijgen met agressie, geweld of allen-werkers zijn, is het belangrijk om snel en betrouwbaar hulp in te schakelijken bij situaties wanneer dat nodig is. Met externe mobiele alarmering kunnen je medewerkers je altijd en overal met één druk op de knop een paniekmelding maken. Deze melding wordt direct verzonden naar een gecertificeerde alarmcentrale. De alarmcentrale ziet je locatie, luistert met je mee en bevoegd om de politie in te schakelen wanneer er daadwerkelijk hulp nodig is. Ook collega’s of andere beveiliging kunnen door de centrale ingeschakeld worden. Deze personen worden voorzien van een mobiele noodknop. Door het indrukken van de knop, of het activeren van het man-down alarm komt er direct een melding binnen. Op basis van de bevinding zal de centralist de juiste hulp inschakelen.

Welke externe alarmering biedt Secure2Go

Secure2Go is zeer gespecialiseerd in verschillende alarmering knoppen. De organisatie heeft verschillende belangrijke certificaten hiervoor behaald en houdt zich altijd aan alle belangrijke wetgeving, zoals de eisen van de AVG. De alarmmelders van Secure2Go zijn van het zeer betrouwbare Scandinavische merk Twig. De apparaten voldoen aan alle relevante Europese certificering en regelgeving. De verschillende apparaten die gebruikt kunnen worden bij alleen-werkers, agressie of geweld zijn: De secure cube, de secure card, het XL systeem en de Twig beacons. De alarmering apparaten zijn shockproof en waterbestendig. Ieder apparaat heeft een eigen multi-netwerk simkaart. Hierdoor is het systeem volledig draadloos. Het systeem kan volledig op afstand gemonitord worden. Zo voelt iedere werknemer zich een stuk veiliger tijdens zijn of haar werk.

 

Gerelateerde artikelen

Trainingen welzijn bij Tailor You

Wat is het Usher syndroom?

Aluminium polijsten