Categorie: Internet

Huis financieren steeds moeilijker

Huis financieren steeds moeilijker

Het financieren van een huis is steeds moeilijker

Het wordt steeds moeilijker om de financiering voor de aankoop van een woning rond te krijgen, de financiering voor de volledige aankoopprijs is nagenoeg onmogelijk geworden. Er wordt steeds meer inbreng van eigen geld gevraagd. De voorwaarden voor het verstrekken van een hyptheek worden ook steeds strenger. Hierdoor wordt het vooral voor starters steeds moeilijker om hun eerste huis te kunnen kopen. Voor mensen met een modaal inkomen zonder partner is het kopen van een eigen huis op de meeste plaatsen in Nederland helemaal geen optie meer. Deze mensen worden gedwongen een woning te huren of te verhuizen naar regio’s waar het wel mogelijk om voor het bedrag dat zei maximaal kunnen lenen iets te kopen

Eigen huis eerst verkopen dan kopen

Woning bezitters die groter willen gaan wonen kiezen er steeds vaker (noodgedwongen) voor om hun huis eerst te verkopen voor de aankoop van een nieuwe woning. Door de krapte op de huizenmarkt wordt een bod op een huis onder voorbehoud van finaciering eerder afgewezen. Vaak komt dit doordat andere partijen over de middelen beschikken om de woning direct te kopen. Je wilt natuurlijk niet dat je droomhuis aan je neus voorbij gaat doordat je huidige woning nog niet is verkocht. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun huis te verkopen en tijdelijk terug te huren. Hierdoor is het mogelijk om snel te handelen bij de aankoop van een huis. Voor de verkoop van uw woning met de mogelijkheid om de woning tijdelijk terug te huren kunt u op https://denationalevastgoedportefeuille.nl/ terecht.

 

 

 

 

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/
Waarom investeren in Ethereum?

Waarom investeren in Ethereum?

Er bestaan steeds meer verschillende cryptocurrency. De bekendste is de Bitcoin, daar heb je vast ook wel van gehoord. Deze cryptovaluta is de grootste van allemaal, maar er zijn nog een paar grote bij gekomen. Een hiervan is de Ethereum. De Ether kan ook heel interessant zijn om in te investeren. Wil je weten waarom? Lees dan gauw verder! 

Ethereum is een goed alternatief

Omdat Bitcoin steeds groter wordt, neemt het risico voor investeerders en particulieren ook toe. Hierdoor gaan ze op zoek naar een alternatief. Dit alternatief is voor velen de ETH. Het is daarnaast ook een goed alternatief. 2020 is namelijk het jaar voor de crypto. De tweede grootste munt is dit jaar al meer dan verdubbeld in waarde. Bekijk de huidige ethereum koers bij Bitvavo. 

Ethereum is mainstream

De waarde van ETH zal alleen nog maar toenemen. Het is namelijk een van de meest bekende cryptovaluta na de Bitcoin. Dit geldt niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Hierdoor blijven er ook mensen in investeren. Dit geldt ook zeker voor mensen met weinig kennis. Zolang er nog steeds geld wordt bijgepompt, blijft de waarde stijgen. 

Ethereum is veelzijdig

Dit platform is veel meer dan alleen een cryptocurrency. Het is een netwerk waar gedecentraliseerde apps op kunnen draaien. Daarnaast kunnen via dit platform contracten worden gepasseerd, zonder tussenkomst van een tussenpersoon. Hierbij kun je denken aan een notaris. 

De roadmap van Ethereum is goed

De roadmap voor de Ethereum ziet er ook goed uit. Het netwerk moet nog veiliger worden, en ook nog sneller en toegankelijker. Daarnaast zal er in de toekomst een overstap gemaakt worden. Ze willen graag van een Proof-of-work systeem overstappen naar een proof-of-stake systeem. Voor veel beleggers moet dit toch goed klinken! Weet je niet wat dit inhoudt? Op internet vind je veel informatie hierover. 

Ben jij ook overtuigd van de Ethereum? Je kunt online eenvoudig ethereum kopen. Er zijn verschillende aanbieders. Oriënteer je dus goed. Veel succes!

Internetproviders vergelijken in 5 stappen

Internetproviders vergelijken in 5 stappen

Het klinkt zo vanzelfsprekend, even een andere internetprovider kiezen. Zie je tussen al die internet providers het bos nog wel? We kunnen ons voorstellen van niet. Daarom helpen we je graag een eindje op weg met dit 5 stappenplan. Zo weet je waar je op moet letten en kun je een weloverwogen keuze maken.

Internet vergelijken, zoveel vragen

Zoveel providers, zoveel aanbiedingen, zoveel bundels. Het internet is overal, ook bij jou in huis. Maar heb je wel de juiste provider gekozen? Voldoet het internet aan de snelheid die je vereist? Betaal je niet teveel voor de dienst die je geleverd krijgt? En hoe betrouwbaar zijn de internet providers waar je uit kunt kiezen. Allemaal vragen waar je een antwoord op kunt vinden als je er even wat tijd en moeite in stopt.

#Stap 1: Bepaal je snelheid

Bandbreedte, of in Jip en Janneke taal, internetsnelheid. Voordat je weet welke internet provider geschikt is voor je, is het belangrijk dat je weet hoeveel bandbreedte je verbruikt.

Eerst even dit: Wat is bandbreedte?

Als je gegevens van het internet wilt downloaden op je computer dan gebeurt dit met een bepaalde snelheid. Deze snelheid wordt gemeten in megabytes per seconde. Die snelheid noemen we bandbreedte.

Lees je alleen zondags de krant en check je zo nu en dan wat beste vriend op instagram heeft gezet? Dan verbruik je natuurlijk niet zoveel bandbreedte als wanneer je een fanatiek gamer bent.

Hoe meer apparaten er op een netwerk zitten en hoe meer gegevens je wilt verzamelen, hoe meer snelheid er nodig is. Want laten we eerlijk zijn, we zijn niet meer zo geduldig als het om internet gaat. We willen meer en beter en dat zo snel mogelijk, simpel.

#Stap 2: Bekijk de opties bij jou in de buurt

Als je bepaald hebt wat voor verbruiker je bent, kun je eens gaan “windowshoppen”. Ga na welke internet providers er beschikbaar zijn in je regio. Je hoeft daarvoor niet de deur uit, je kunt dit allemaal vanuit je luie stoel doen via een zoekmachine.

Bij elke provider kun je zien of deze ook diensten levert in je woonplaats. Dit doe je door je postcode in te vullen. Woon je een in stad dan heb je ontzettend veel keuze. Woon je wat meer achteraf dan zullen er een aantal providers afvallen.

#Stap3: De lokale aanbieder of via de satelliet?

De aanbieder die als beste uit de test komt en je de hoogste internetsnelheid aanbiedt, zal waarschijnlijk ook de duurste zijn. Dus voordat je met hen in zee gaat, duik je in de wereld van internet vergelijken.

Er zijn namelijk meerdere opties. Je hebt zoals genoemd de lokale aanbieder, maar er zijn ook ‘grotere jongens’ op de markt. De zogenaamde prijsvechters. En om het nog even wat lastigere te maken, kun je internet ook geleverd krijgen vanuit een satelliet. Dit laatste is een goed alternatief wanneer je ver achteraf woont. Houdt er wel rekening mee dat het internet vaak wat langzamer is en dat er een hoger prijskaartje aan hangt.

#Stap 4: Wil je alleen internet of is er meer?

Goed, je bent bijna bij de laatste fase van het internet vergelijken aanbeland. Je weet hoeveel bandbreedte je ongeveer verbruikt en welke aanbieders er in je regio zitten. Maar heb je meer nodig dan alleen internet? Een vaste telefoonlijn of misschien een tv-abonnement?

Dan kun je gaan kijken naar bundels. Ook hier weer moet je goed vergelijken, zit er een adder onder het gras en heb je de diensten die ze aanbieden wel echt nodig? Is dat laatste niet het geval, houdt dan de focus enkel op de internet provider die voor jou als beste uit de test komt.

#Stap 5: Creatief met aanbiedingen

Je wordt ermee omver geblazen: aanbiedingen! Elke internet provider heeft op z’n tijd wel een aanbieding lopen. Kijk goed naar de voorwaarden en behaal je voordeel. Wissel bijvoorbeeld na een jaar van provider en probeer niet te trappen in een aanbieding van een gratis product. Aan het einde van de rit heb je dit product vaak dubbel en dwars betaald.

 

Alles over VPS hosting

Alles over VPS hosting

VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een van de meest gebalanceerde vorm tussen de verschillende soorten webhosting.

Een VPS server is nog steeds een gedeelde omgeving, maar de manier waarop deze is ingesteld, is erg verschillend.

Hoewel alle sites op VPS één fysieke server delen, bevat deze uit meerdere, afzonderlijke virtuele machines. Dit maakt het een soort tussenweg tussen shared hosting en het verkrijgen van je eigen dedicated server.

Voordelen

We zetten de voordelen van VPS hosting voor je op een rij.

Betrouwbaar

VPS is een stuk betrouwbaarder en stabieler dan shared hosting. Allereerst is het meestal beperkt tot 10-20 websites per server. Dit vermindert de vraag op de server zelf.

Meer stabiliteit

Het echte voordeel is echter dat alle middelen gelijkmatig worden verdeeld en dat geen enkele website zijn limiet mag overschrijden. Zodra je de limiet bereikt van wat je is toegewezen, kan je site dalen, maar blijven de andere stabiel.

Dit wordt bereikt via virtuele machines die een scheiding binnen de server creëren. Deze eenvoudige toevoeging verzacht het grootste deel van het slechte buureffect.

Meer flexibiliteit

Een ander groot voordeel van VPS servers is dat ze meer flexibiliteit bieden en je in staat stellen om je omgeving aan te passen. Op shared hosts is dit niet mogelijk omdat dit ook de setup van iedereen zou veranderen. Aangezien je account zich op een virtuele machine bevindt, kunt je wijzigingen aanbrengen zonder dat dit gevolgen heeft voor anderen.

VPS schaalbaar

Omdat je een virtuele machine gebruikt die een bepaald percentage van de beschikbare bronnen op de server nodig heeft, is het vergroten van wat voor je beschikbaar is, helemaal geen probleem. Dit is een grote troost voor ondernemers die verwachten dat hun sites zullen groeien en bloeien.

Nadelen

Er zijn niet veel nadelen voor dit soort hosting. Het grootste nadeel is natuurlijk dat het meer kost dan je webhosting op een lager niveau. Dus, als je een krap budget hebt, moet je een oplossing vinden die voor je werkt.

Hoewel de gemiddelde VPS ongeveer € 50 per maand kost (en tot € 200 kan oplopen) is het mogelijk om een VPS van ongeveer € 20 per maand te krijgen.

En als je eenmaal de hogere regionen van dit type webhosting bereikt, verdien je waarschijnlijk genoeg geld om de kosten gemakkelijk te dekken.

Voor wie is het geschikt?

Als je het geld hebt, raad ik je aan zo snel mogelijk een update naar VPS uit te voeren. Hoewel het duurder is, is zelfs de goedkoopste meestal een stuk beter dan elke shared hosting oplossing.

Wanneer je behoorlijke hoeveelheden verkeer begint te krijgen, moet je ook de stap zetten.

Zorg er echter voor dat je de details controleert van wat je krijgt (instelkosten, CPU-kracht, geheugen, opslagruimte, bandbreedte), zodat je weet dat dit is wat je nodig hebt.