Categorie: Industrie

Laat rvs frezen naar uw gewenst ontwerp

Laat rvs frezen naar uw gewenst ontwerp

Op zoek naar een bedrijf dat uw technische ontwerpen écht weet te vertalen naar uw gewenste eindproduct? Zoekt u een bedrijf dat niet alleen de levering van materialen op zich neemt, maar allerlei onderdelen binnen het productieproces? Binnen Nederland zijn er maar een handje vol full-service bedrijven te vinden op het gebied van machinale metaalverspaning die gespecialiseerd zijn in het leveren van maatwerk. Metalltec Benelux B.V. is een bedrijf met jarenlange ervaring dat alle onderdelen van het productieproces in de vingers heeft en vrijwel ieder technisch probleem weet op te lossen. Van het frezen van rvs tot aan lassen en CNC draaien; vrijwel iedere discipline binnen de metaalbewerking wordt vertegenwoordigd in het team van specialisten.

Diverse soorten metaalbewerking

Het bedrijf is Lloyd gecertificeerd en heeft experts in dienst die gespecialiseerd zijn in allerlei vormen van machinale metaalverspaning en werkzaam zijn voor diverse branches. Voor de scheepvaart, voedsel- en verpakkingsindustrie, chemie en interieur design en elektrotechniek wisten zij al diverse succesvolle diensten te leveren. Zij assisteren u vanaf ontwerp, tot het ontwikkelen van het product en uiteindelijk tot aan de bulkproductie van goederen. Het bedrijf biedt diverse disciplines binnen de metaalbewerking aan, waaronder het frezen van rvs, CNC draaien, stempelen en lassen van een grote verscheidenheid aan materialen, zoals metalen, kunststoffen en non-ferromaterialen. Ze beschikken daarnaast over diverse CNC-bewerkingsmachines en een geconditioneerde meetkamer, waarmee alle producten uitvoerig worden gemeten en gecontroleerd, waardoor ze een hoogwaardige kwaliteit realiseren.

Profiteer van verschillende diensten door specialisten

U geniet bij Metalltec Benelux B.V, gevestigd in Dordrecht, van een klantgerichte en flexibele aanpak, waarmee ze vrijwel ieder technische uitdaging weten aan te pakken. Zo realiseert u uw gewenste eindproduct dat helemaal op maat is geproduceerd. Voor onder andere het frezen van rvs of andere diensten neemt u eenvoudig contact op met het bedrijf en laat u zich eerlijk adviseren door de specialisten met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken op het gebied van metaalverspaning.

https://metalltec.nl/
Industriële lijm van vooraanstaande producenten koop je hier

Industriële lijm van vooraanstaande producenten koop je hier

Bij Lubribond Benelux, gevestigd in Reeuwijk, koop je industriële lijm van de beste merken voor jouw specifieke toepassing en industrie. Industriële lijm wordt voornamelijk gebruikt voor de assemblage en fabricage van producten en onderdelen. Om de hechting van onderdelen verantwoord en veilig te kunnen bewerkstelligen, is kwalitatieve lijm uiteraard noodzakelijk. Daarom staat kwaliteit bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De specialisten die hier werkzaam zijn, hebben hun specialisme in lijmen en siliconen de afgelopen jaren sterk opgebouwd. Hierdoor zijn zij in staat jouw deskundig te adviseren en je zekerheid te geven over het door jou gekozen product. Weet je al welke industriële lijm je nodig hebt? Dan profiteer je altijd van producten van de meest vooraanstaande merken in de markt. Dit zijn in dit geval lijmproducten van Permabond, Momentive Performance Materials en Parson Adhesives inc.

In welke sectoren en voor welke toepassingen wordt industriële lijm zoal gebruikt?

Industriële lijmen zijn natuurlijk niet zomaar lijmproducten; ze bieden een betrouwbare oplossing voor de hechting van zware en vaak moeilijk te hechten materialen. Zo wordt industriële lijm bijvoorbeeld toegepast in de luchtvaartindustrie, een sector waarin een veilige en betrouwbare hechting uiteraard van levensbelang is. Hiervoor worden met name brandvertragende lijmen voor ingezet. Daarnaast zijn industriële lijmen ook in de bouw een veelgebruikt middel. Denk bijvoorbeeld aan aluminium lijmen en transparante lijmen. Werk je in de hightech of auto-industrie? Dan kun je in dit geval ook industriële lijm gebruiken voor de hechting van diverse materialen. Gevoelige elektronische en/of metalen onderdelen worden bijvoorbeeld voorbehandeld en vervolgens voorzien van de lijmlaag, waarbij de kans op beschadiging zeer klein is.

Vraag naar de mogelijkheden voor jou

De zojuist genoemde mogelijkheden met industriële lijm zijn nog maar een greep uit alle toepassingen en industrieën waar deze lijm wordt gebruikt. Ben je benieuwd wat je met deze lijm in jouw situatie kan bereiken? Geef dan je wensen door aan de experts van Lubribond Benelux. Zij luisteren hier graag naar en leggen alle mogelijkheden aan je voor.

https://www.lubribond.nl/
Een transportverpakking is uw duurzame oplossing

Een transportverpakking is uw duurzame oplossing

Zoekt u voor uw onderneming steeds nieuwe wijzen om uw bedrijfsvoering te verduurzamen? U bent dan deel van een zeer goede ontwikkeling in private sector. Alsmaar meer bedrijven zijn bezig met verduurzamen; uw bedrijf mag daarin natuurlijk niet achterblijven. Wilt u graag uw verduurzaming realiseren in de logistiek, overweegt u dan eens om over te stappen op een duurzame transportverpakking. Readybox in Zeeland staat paraat om u hierin te voorzien. Zij zijn dan ook gespecialiseerd in het leveren van allerhande transportverpakkingen aan andere bedrijven. Hun deskundige medewerkers voorzien u met plezier van een persoonlijk koopadvies. Als u voor een duurzame transportverpakking kiest, maakt u de wereld weer een stukje leefbaarder. Dat wilt u toch ook?

De hoogste kwaliteit verpakkingen voor uw onderneming

Voor u en uw klanten is het belangrijk dat de producten die u verkoopt ook aankomen in nieuwstaat. Extra aandacht besteden aan uw transport is dan ook geen overbodige luxe. Readybox kan bijvoorbeeld hun transportboxen voorzien van VCI (Volatile Corrosion Inhibition). Deze monomoleculaire laag verspreidt zich over het metalen oppervlak, zodat bijtende stoffen geen grip meer kunnen krijgen. Dit is met name van belang voor machinetransport. Een dergelijke transportverpakking is met gebruik van een vorklift of handpallettruck uitstekend te verplaatsen. Zo stapelt u de verpakkingen efficiënt op elkaar.

Vraag meer informatie van de experts

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor duurzame transportverpakkingen? Neemt u dan contact op met de experts van Readybox in Zeeland. Zij bieden u graag een persoonlijk advies en kunnen u direct voorzien van meer informatie. Neem direct contact met hen op via de mogelijkheden op hun website. U vindt hier tevens meer informatie over de dienstverlening van dit bedrijf en de producten die zij leveren. Bij vragen over de beschikbare verpakkingen of het aanvragen van een vrijblijvende neemt u ook contact op met een van de deskundige medewerkers van Readybox. U heeft uw verpakkingen razendsnel, zodat u uw duurzaamheidsproces met daadkracht kunt voortzetten.

https://www.readybox.nl/
Kies voor de perfecte radius door buizen te laten buigen van ieder materiaal

Kies voor de perfecte radius door buizen te laten buigen van ieder materiaal

Moet u voor een project gebogen buizen hebben? Dan is de eerste mogelijkheid waar u aan denkt waarschijnlijk de materialen lassen. Dit is echter een zeer tijdrovend én kostbaar werk waardoor u veel financiële middelen steekt in een niet-effectieve oplossing. Bij Van Rijsoort Bending kunt u namelijk terecht voor het laten buigen van buizen in de juiste radius, zonder dat hier laswerkzaamheden aan te pas komen. Het buigen wordt gedaan door middel van krachtige machines en zij zijn u van dienst met vrijwel ieder gebogen product. Het buigwerk kan vanuit hun werkplaats zowel koud als inductief verwerkt worden. Wat het beste past bij uw project, daar wordt voor gekozen zodat de kwaliteit optimaal is.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is met uw materialen

In de handige buigcapaciteitentabel op de website staan de specificaties weergegeven voor het buigen van verschillende buizen. Hier ziet u dat het niet alleen mogelijk is om buizen op reguliere wijze te laten buigen, maar het is ook mogelijk om platen te laten plaatwalsen in verschillende radii. Natuurlijk bent u welkom om uiteenlopende materialen langs te brengen om te laten buigen. Van Rijsoort Bending is een specialist op dit gebied en adviseert u waar nodig om het project tot een goed einde te brengen. Heeft u speciale afwerking van uw materialen nodig? Alles wordt onder de gewenste omstandigheden voor u geleverd. Denk hierbij onder andere aan:

  • Volledig doorgestempeld
  • Een beschermende coating
  • Voorzien van speciale laskanten
  • Voorzien van boorgaten om plaatsing te vereenvoudigen

Neem direct contact op voor uw project

Dankzij Van Rijsoort Buigwerk heeft u de mogelijkheid om buizen te laten buigen voor robuuste constructies in industriële toepassingen en oogstrelend zichtwerk voor bijvoorbeeld gevels. Bekijk wat mogelijk is op de website of neem direct contact op met de experts om te ontdekken wat er voor u mogelijk is. Ook vindt u op de website gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen.

https://rijsoort.nl/