Hofkens HIG: alle uw schoonmaakwerkzaamheden onder één dak

Op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf? Dan moet u bij Hofkens zijn. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Wij deinzen nergens voor terug en pakken elke schoonmaakklus met beide handen aan. Wil je hier meer over weten? Lees hieronder de blog over Hofkens HIG.

Professionele Allesreinigers

Bij ons kunt u vertrouwen op onze goed geschoolde Allesreinigers. Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Dit is terug te zien in onze kernwaarden. Onze Allesreinigers hebben oog voor detail en zien meteen of iets wel of niet schoon is en pakken dit direct aan. Bacteriën hopen zich op plekken op waar u het niet meteen ziet. Hofkens HIG zorgt ervoor dat deze bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon. De prioriteit ligt altijd bij het schoonmaken van de belangrijke zaken. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd efficiënt te werk gaan. Dankzij de verschillende certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**, hierdoor weet u dat u altijd te maken heeft met professionele schoonmakers. Hofkens HIG is ook partner van verschillende organisaties zoals: Vereniging Schoonmaak Research, SIEV, Stichting Industriële Reiniging en Code verantwoordelijk Marktgedrag. Heeft u interesse in reguliere schoonmaak in Waalwijk of reguliere schoonmaak Moerdijk, staat dag en nacht voor u klaar.

Iedere schoonmaakklus is op maat

Bent u zich aan het oriënteren voor een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk? Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan. Deze zijn ingericht voor allerlei bedrijven zodat elk bedrijf hier gebruik van kan maken. Wij bieden altijd een schoonmaakprogramma op maat en kijken samen naar alle mogelijkheden die bij uw bedrijf passen. Of u nu gebruik wil maken van periodieke schoonmaak of dagelijkse schoonmaak, bij ons kunt u altijd terecht. Dag en nacht. Ook voor complete onderhoudsstops kunt u bij Hofkens HIG terecht. Omdat wij werken met een vooraf opgesteld schoonmaakprogramma, hebben onze Allesreinigers duidelijke richtlijnen en biedt het u zekerheid. Zo kunnen we effectief aan de slag en richten we ons op de belangrijke zaken. Dit is niet alleen handig voor ons maar ook voor u. Zo weet u waar u aan toe bent. Altijd. Wilt u schoonmaakwerkzaamheden uit handen geven? En onbezorgd zijn over de schoonmaakklussen? Kies dan voor de klantgerichte oplossing van Hofkens HIG! Wij zijn niet alleen een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. En we zijn actief in de regio Brabant.

https://hofkenshig.nl/