Haal jouw scooter of een ander rijbewijs bij deze rijschool in Haarlem

Op de scooter heb je enorm veel vrijheid. Je manoeuvreert in drukke steden eenvoudig langs drukke wegen en je kunt hem op veel verschillende plekken parkeren. Heb jij eindelijk de leeftijd behaald dat je aan jouw scooter rijbewijs mag beginnen en kan je niet wachten om op jouw scooter naar school te gaan? Of woon je hartje Amsterdam en wil je op jouw Vespa kunnen gaan en staan waar je wilt? Haal jouw scooter rijbewijs dan bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem.

Leer controle houden over een brommer

Bij deze verkeersschool werken ervaren instructeurs die jou leren om controle te houden over een brommer zodat je veilig deelneemt aan het verkeer. Zij staan voor een persoonlijke en veilige aanpak als het om jouw rijbewijs gaat. Daarnaast leer je omgaan met uiteenlopende verkeerssituaties zodat je goed voorbereid zelfstandig de weg op kunt. Hedendaags mag je vanaf 15,5 jaar het theorie gedeelte van je scooter rijbewijs afleggen. Het theoriecertificaat moet je op zak hebben alvorens je aan rijlessen mag beginnen. Wel zo fijn dat je hier dus al tijdig mee mag beginnen. Tegen de tijd dat je 16 bent is het namelijk mogelijk om te starten met rijlessen en uiteindelijk je praktijkexamen af te leggen. Wanneer je jouw scooter rijbewijs wilt halen bij deze rijschool in Haarlem zorgen zij tijdens de lessen voor een benodigde jas en een helm. Heb je die zelf al aangeschaft? Dan neem je gewoon je eigen materiaal mee.

Plan alvast een (theorie)les in

Sta je te popelen om te beginnen met het halen van jouw scooter rijbewijs bij hen in Haarlem? Plan dan alvast een eerste (theorie)les in zodat je snel van start kunt. Gebruik hiervoor het online inschrijfformulier die je op hun website vindt of neem telefonisch contact op. Wil je na het behalen van je scooter rijbewijs ook een ander rijbewijs behalen zoals rijbewijs A, B, C en Code 95? Dat is ook zeker mogelijk!

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl