Categorie: Groothandel

Mooie én functionele pharma bottles laat u maken bij deze specialist

Mooie én functionele pharma bottles laat u maken bij deze specialist

Wanneer u op zoek bent naar goede verpakkingsmogelijkheden, zijn er diverse opties. Afhankelijk van de branche waar u in actief bent, is een PET-fles wellicht de oplossing. Een PET-fles is gemaakt van kunststof en dit type fles is zowel stijlvol als functioneel. Een PET-fles kan van pas komen in de voedings- en huishoudelijke branche, maar wordt ook vaak ingezet in de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie. Heeft u interesse in de aanschaf van een PET-fles? Dan doet u er verstandig aan om eens in gesprek te gaan met een van de medewerkers van PET Power. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment stevige flessen voor uiteenlopende doeleinden. Tevens bieden zij u de mogelijkheid om een verpakking op maat te laten maken, zodat u zeker weet dat deze geschikt is voor uw product.

Verpakkingen voor de medische sector zijn de specialiteit van dit bedrijf

Heeft u speciale verpakkingen nodig voor producten, bijvoorbeeld voor in de medische industrie? In dat geval zijn pharma bottles wellicht een oplossing. Hierin plaatst u eenvoudig steriele producten. Pharma bottles zijn PET-flessen die speciaal voor bedrijven in de medische sector uitermate geschikt zijn. Wanneer u PET Power benadert om pharma bottles te laten maken, gaan zij direct aan de slag in hun state-of-the-art cleanroom. Zij werken volgens alle kwaliteits- en veiligheidseisen in deze ruimte, zodat u te allen tijde over verpakkingen beschikt die door de keuring komen.

Stel uw eigen verpakking samen

Wilt u zoveel mogelijk uw bottles zelf samenstellen? Dan kunt u via een online configurator op de website van deze specialist zelf aangeven welke afmetingen en vorm uw verpakking moet krijgen. Op die manier creëert u pharma bottles die perfect zijn voor uw bedrijf. Zodra de flessen gereed zijn, worden ze zo snel mogelijk naar u opgestuurd, zodat u ze direct kunt gebruiken. Het realiseren van uw eigen pharma bottles is kortom zo gebeurd! Heeft u vragen over de mogelijkheden van PET Power? Neem dan contact op met deze specialist.

Laat de verpakking van je cadeau ontwerpen door professionals

Laat de verpakking van je cadeau ontwerpen door professionals

Wil je je relatiegeschenk of jubileumcadeau helemaal afmaken met een creatieve verpakking? Laat dan je verpakking ontwerpen door Kilsdonk Packaging! Zij staan bekend om hun professionele verpakkingsdesign en ontwerpen jouw verpakking met grote zorg en deskundigheid. Hierbij staat centraal dat de verpakking uniek en onderscheidend is, maar daarnaast ook helemaal aansluit bij jouw wensen. Daarnaast streeft dit bedrijf ernaar om voornamelijk luxe verpakkingen te ontwerpen. Ze gaan voor de mooiste productpresentaties en zorgen er daarom ook voor dat jouw product zo goed mogelijk wordt gepresenteerd. Aan de hand van een creatieve en luxe verpakking kan dit waar worden gemaakt.

Een creatieve verpakking maakt je cadeau af

Bij Kilsdonk Packaging hebben ze veel ervaring met het ontwerpen van verpakkingen. Dit betekent dat ze al veel creatieve ontwerpen en ideeën hebben bedacht en jou hier dus goed over kunnen adviseren. Ze helpen je daarnaast bij het hele proces, van het ontwerpen tot het produceren van de verpakking. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeftes. Heb je zelf al een specifiek idee voor een ontwerp? Geen probleem! Deze professionals werken het concept uit en stemmen het af op jouw ideeën. Kies daarnaast zelf het materiaal, de kleur en de vorm van de verpakking uit. Alles is mogelijk! Ga bijvoorbeeld voor een klepdoos met magneetsluiting, een displayverpakking of voor een geschenkdoosje.

Kies voor maatwerk en luxe verpakkingen

Bij Kilsdonk Packaging leveren ze maatwerk en ontwerpen ze luxe verpakkingen van hoge kwaliteit. Deze specialist mocht al verpakkingen ontwerpen voor bekende merken als Douwe Egberts, Heineken en Panasonic. Ze leveren producten van hoge kwaliteit en gaan proactief te werk. Dit wil zeggen dat ze het volledige proces uitvoeren en hierbij de klant volledig betrekken. Zo komt de klant niet voor verassingen te staan. Transparante communicatie en klantgerichtheid staan hierbij centraal. Laat je verpakking dus ontwerpen en produceren door Kilsdonk Packaging! Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor advies kun je contact met hen opnemen.

https://www.kilsdonkpackaging.nl
Dubbel glas online bestellen

Dubbel glas online bestellen

Dubbel glas is een van de beste vormen van isolatie die je kan kiezen als je in je woning of bedrijfspand een beter binnenklimaat wilt creëren. De isolatie van je woning is een essentiële factor als het gaat om wooncomfort en leefbaarheid, en dubbel glas behoort tot de beste maatregelen.

Zoals de naam al doet vermoeden is dubbel glas opgebouwd uit een dubbel glaslaag. Tussen beide lagen zit een spouw, een lege ruimte waar enkel lucht in zit. De structuur van het glas maakt dat het je woning optimaal kan beschermen tegen koude!

Dubbel glas met een goede isolatiewaarde

Elk type isolatieglas heeft een zogenaamde isolatiewaarde, die doorgaans in U wordt uitgedrukt. De U-waarde geeft weer hoe goed het glas is om je woning te beschermen tegen externe invloeden zoals koude temperaturen.

Dubbel glas is perfect voor woningen die een goede isolatie nodig hebben maar ook geld willen besparen. Het isolatieglas is immers relatief goedkoop, waardoor je er dus een goede investering mee doet!


Geniet van de beste kwaliteit bij een speciaalzaak

Wil je genieten van de beste kwaliteit bij aankoop van isolatieglas? Dan is het de moeite waard om op het aanbod van een speciaalzaak, als Glaskoning.nl te vertrouwen. De voordelen van zo’n winkel reiken ver: 

  • Voor elke situatie het perfecte isolatieglas. Of je nu ruiten nodig hebt voor je woning of je bureau optimaal wil isoleren tegen de koude, bij een speciaalzaak vind je verscheidene types dubbel gelaagd glas. 
  • Uitstekende kwaliteit. Daarbij kan je zeker zijn dat je nieuwe isolatieglas aan alle verwachtingen voldoet op het vlak van kwaliteit. Op die manier is je pand niet alleen goed beschermd tegen de koude, maar bespaar je ook nog eens energie qua verwarming!
  • Advies over dubbel glas. Weet je niet zo goed welk type dubbel gelaagd glas je nodig hebt voor je woning of bedrijf? In een speciaalzaak kan je altijd terecht voor advies. Op die manier maak je zeker de juiste keuze!