Categorie: Gezondheid

Hoe zorg jij ervoor dat je authentiek bent?

Hoe zorg jij ervoor dat je authentiek bent?

Wist jij dat het belangrijk voor je is om je authentiek te voelen? Het is niet fijn als jij je niet tot je recht voelt komen op je werk of in je sociale kringen. Wanneer je een sleur ervaart kan dit stress en negatieve gevoelens met zich meebrengen. Wat is stress en waarom ga jij je daar zo slecht van voelen? Wanneer je te weinig authenticiteit ervaart, onderdruk jij jezelf en dit zorgt ervoor dat je minder goed jezelf kunt zijn. Dit heeft spanningen tot gevolg. In deze blog lees je hoe jij kunt voorkomen dat je het gevoel hebt dat je nergens goed bij past en jij jezelf kwijtraakt.

Wat zijn de kenmerken van een authentiek persoon?

Wanneer je er goed op let kan je vast wel een paar personen uit je sociale kringen opnoemen die volledig authentiek zijn. Uit onderzoek is gebleken dat authentieke personen vaak worden weggezet als mensen die apart of koppig zijn. Een authentiek iemand laat zich niet de les lezen, komt voor zichzelf op en is te allen tijde zichzelf. Deze persoon accepteert anderen en zichzelf zoals zij zijn. Doordat een authentiek persoon zichzelf door en door kent, komt diegene sterk en zelfbewust over. Wanneer jij je meer op jezelf focust, hoef jij je niet langer druk te maken om anderen. Het loslaten van het denken voor en over anderen zorgt ervoor dat je meer energie overhoudt wat je uiteindelijk in jezelf kunt steken. Authentiek zijn betekent dichtbij jezelf blijven en alles doen om je eigen geluk voorop te stellen.

Hoe kun jij authentieker worden?

Kijk jij ernaar uit om minder spanningen te voelen? Wil jij jezelf leren accepteren en erkennen zoals je bent en durven om je eigen geluk bovenaan te zetten? Dan is het belangrijk dat je tijd investeert om jezelf door en door te leren kennen. Wie ben jij en wat wil je gedurende je leven het liefste bereiken? Wanneer dit duidelijk wordt, kun je je zelfvertrouwen en zelfbeeld onder de loep nemen. Je kunt hier een coach of training voor volgen. Tijdens het vergroten van je zelfvertrouwen word je direct weerbaarder. Dit helpt je om de stress die je ervaart te kunnen verminderen. Als laatste kun je onderzoeken wat je unieke kwaliteiten zijn. Zet deze sterke eigenschappen in en laat de wereld zien wie je bent en wat je toe te voegen hebt.

https://www.liberi.nl
Betrouwbare abortuskliniek

Betrouwbare abortuskliniek

Als u besloten heeft om uw zwangerschap te beëindigen, dan wilt u dit graag laten doen bij een abortuskliniek die professioneel en betrouwbaar is. In deze onzekere periode is het prettig als er professionals voor u klaar staan die u kunnen adviseren en steunen. Alles moet goed geregeld zijn en u wilt zich op uw gemak kunnen voelen tijdens de behandeling, maar ook ervoor en erna. Daarom is in 1971 Beahuis & Bloemenhove kliniek opgericht. Wij zijn er sindsdien om meisjes en vrouwen te helpen wanneer zij onverhoopt zwanger zijn geraakt terwijl dit niet de bedoeling was.

Bloemenhove kliniek Heemstede

Bloemenhove abortuskliniek is gelegen in een mooi pand in Heemstede. Ons team is samengesteld uit vrouwelijke specialisten, die er alles aan doen om u gerust te stellen. Wij willen u zo goed mogelijk informeren over de behandeling en ervoor zorgen dat al uw vragen beantwoord worden. We nemen dan ook de tijd voor u en vinden daarbij goede nazorg erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat de kans op een ongewenste zwangerschap in de toekomst verkleind wordt, kijken we graag met u naar een passend anticonceptie middel. Behandeling in onze kliniek is volledig anoniem en wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens.

Abortus behandelingen

Het afbreken van een zwangerschap kan op verschillende manieren gedaan worden. Voor een zwangerschap die zich nog in het beginstadium bevindt, wordt vaak de abortuspil gebruikt. Deze behandeling kan toegepast worden tot ongeveer acht weken. Als de zwangerschap zo’n 5 tot 12 weken is gevorderd, dan is een zuigcurettage een geschikte methode van abortus plegen. Bent u al langer dan 12 weken zwanger, dan wordt in de meeste gevallen een instrumentele abortus toegepast. Meer informatie over de verschillende abortus behandelingen vindt u op onze website. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen, zodat we zelf uw vragen kunnen beantwoorden.

 

https://www.bloemenhove.nl/