Categorie: Electronica en Computers

De beste communicatie voor gidsen

De beste communicatie voor gidsen

Axitour verkoopt en verhuurt audio communicatiesystemen voor rondleidingen. Of het nu gaat om om een City Tour, een fabrieksrondleiding of een rondleiding in een museum. Daarbij hebben wij een grote voorraad van audiosytemen, waardoor wij altijd een oplossing kunnen bieden.

Als gids van een groep mensen bent u niet altijd even goed verstaanbaar; dit kan komen door de grootte van de groep of omgevingsgeluiden. Om dit in goede banen te leiden biedt een simplex of duplex communicatiesysteem uitkomst. Axitour heeft diverse audio communicatiesystemen en oplossingen voor ieder type rondleiding; binnen of in de buitenlucht, voor kleine en grote groepen mensen en voor zakelijke als recreatieve doeleinden; voor ieder type event hebben wij een communicatiesysteem.

Hostmanship en gastvrijheid zijn zaken waar steeds meer bedrijven een concrete invulling aan willen geven in de bedrijfsprocessen. Door uw gasten tijdens uw rondleiding te voorzien van een communicatiesysteem bent u ervan verzekerd dat zij alles goed horen en optimaal worden betrokken in de rondleiding. Axitour heeft diverse communicatiesystemen die uw gasten een gastvrije rondleiding zullen bezorgen.

Steeds meer bedrijven geven bedrijfsrondleidingen. Hierbij worden de gasten nogal eens rondgeleid in een fabrieks- of productiehal. Om dit in goede en veilige banen te leiden kan een communicatiesysteem uitkomst bieden. In dit soort omgevingen wordt gewerkt en de bedrijfsprocessen kunnen veel omgevingsgeluid en mogelijke gevaren met zich meebrengen. Met een communicatiesysteem staat u in direct contact met de gasten en kunt u hen in geval van een calamiteit of een naderend gevaar tijdig informeren.

Geef uw auto meer vermogen; kies voor chiptuning

Geef uw auto meer vermogen; kies voor chiptuning

Als u het vermogen van uw auto wilt verhogen maar ook nog eens zuiniger wilt rijden, kan chiptuning u de oplossing bieden. Door middel van het proces van chiptuning zal het vermogen van de motor in uw auto binnen een veilige marge worden verhoogd. Het door de fabrikant geïnstalleerde motormanagement van uw auto is immers voorzien van vooraf afgestelde kenvelden. Een nieuwe auto koopt is uw auto zo afgesteld dat er sprake is van een ruime veiligheidsmarge. Deze is echter zo ruim ingesteld dat er onnodig vermogen verloren gaat. U kunt daarom het bedrijf Chip Performance in de arm nemen om de topsnelheid van uw auto te verhogen, zonder dat dit voor extra belasting op de motor zorgt.

Laat een specialist de chiptuning software van uw auto optimaliseren

Als u bij kiest voor chiptuning bij Chip Performance bent u verzekerd van service van dé specialist in het vakgebied. Zij hebben ruime ervaring met het aanpassen van verschillende kenvelden in de motormanagement-software. Zij passen deze kenvelden doorgaans aan bij een chiptuning:

  • De voorontstekingstemperatuur
  • De turbo-druk
  • Het lucht-/brandstofmengsel

Nadat deze aanpassingen gedaan zijn worden de resultaten ervan getoetst en geanalyseerd. Wanneer de experts bespeuren dat de motortemperatuur omhoog gaat, zal deze weer naar beneden aangepast worden. Dit uitvoerig proces is van belang om de motor van uw auto zo optimaal mogelijk af te stellen. Zo wordt schadelijke hitte in de motor vermeden, terwijl u zult merken dat uw auto aanzienlijk beter rijdt en optrekt.

Wat kan chiptuning voor uw auto of ander voertuig betekenen?

As u interesse heeft in chiptuning voor uw auto omdat u benieuwd bent naar de mogelijke prestatiewinst die deze oplevert, neemt u dan contact op met Chip Performance. De chiptuning-experts van dit bedrijf geven u deskundig advies op maat. Ook kunt u op de website van Chip Performance een handige tool vinden waarmee u zelf de prestatiewinst van chiptuning voor uw auto kunt berekenen. Als u een ander voertuig heeft dan een auto, zoals een tractor of een bouwmachine, dan kunnen deze specialisten u nog steeds van dienst zijn. Zo passen zij bijvoorbeeld agrituning toe bij landbouwmachines, waardoor u over meer vermogen en koppel komt te beschikken en daarbij brandstofbesparing realiseert. Neem vandaag nog contact op met dit bedrijf zodat u ook kunt profiteren van de voordelen van chiptuning!

https://www.chipperformance.nl/
Combineer Kentico CMS met API Management voor meer potentieel

Combineer Kentico CMS met API Management voor meer potentieel

Wilt u als bedrijf een kwaliteitsslag maken in het bereiken van uw doelgroep? Dan is Kentico CMS een interessante optie. Hiermee krijgt u toegang tot duizenden applicaties, welke doorlopend met elkaar communiceren om uw bedrijf te voorzien van essentiële informatie. Door hierbij ook nog API Management toe te passen, kunt u data omzetten naar reële boodschappen en deze precies op het juiste moment bij de doelgroep afleveren. Conversieoptimalisatie in de meest pure vorm.

Wat kunt u nog meer met Kentico CMS

Is uw bedrijf actief in de e-commerce branche, dan is het belangrijk om op meerdere platformen naar voren te komen. Kentico CMS is een ASP.NET CMS-systeem waarmee uw bedrijf e-commerce, content en online marketing tegelijk kan beheren. Vanuit deze basis creëert u uitstekende websites met de hoogst mogelijke klantbeleving. Natuurlijk heeft u hiervoor data nodig van de doelgroep; waar komt deze op de website, welke pagina’s worden bezocht, waaruit volgen conversies en op welk moment verlaten bezoekers uw website? Dat inzicht krijgt u door middel van API Management. Een API is altijd actief op de achtergrond van de website en communiceert met andere platformen voor een uitwisseling van data. Met de kennis van Datacon komt ook uw bedrijf verder.

Een integraal en snel systeem

Kentico CMS zorgt ervoor dat u in korte tijd een enorme doelgroep kunt bereiken. Door standaard platformmanagement bent u in staat dezelfde boodschap naar honderden, zelfs duizenden applicaties en websites te zenden. Middels rapportages ontvangt u waardevolle informatie over trends die op ieder willekeurig moment spelen, zodat u direct en slagvaardig kunt toeslaan. API Management is daarmee één van de belangrijkste elementen om direct te koppelen met uw Kentico CMS. Denk niet in protectionisme, maar maak gebruik van alle aanwezige data. Met API Management configureert u zowel private als publieke API’s, waardoor u een bulk aan kennis en data direct tot uw beschikking heeft en dat ziet u terug in de mogelijkheden.

Het netwerkbeheer uitbesteden: dit zijn de voordelen

Het netwerkbeheer uitbesteden: dit zijn de voordelen

Het netwerkbeheer uitbesteden van je bedrijf of instelling kan je een aantal grote voordelen opleveren. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de vraag of alle computersystemen wel naar behoren werken. Zeker als je bedrijf gebruik maakt van complexe systemen kan dit cruciaal zijn. Maar ook als je alleen maar een tekstverwerker, spreadsheet en mailprogramma en het internet gebruikt wil je natuurlijk zonder haperingen gebruik kunnen maken van het netwerk. Het netwerkbeheer uitbesteden kan ervoor zorgen dat je systeem altijd goed werkt en dat je er op ieder moment van de dag op kunt vertrouwen.

Nooit meer een back-up vergeten

Vaak wordt het maken van back-ups op de lange baan geschoven. Want het kost zoveel tijd en ach dat systeem crasht toch nier zomaar? Maar dan ineens gaat het wel mis en ben je een heleboel belangrijke data kwijt. Het netwerkbeheer uitbesteden verzekert je ervan dat er op gezette tijden, als je wilt zelfs dagelijks, back-ups worden gemaakt van je data. Zo kun je nooit veel informatie kwijtraken bij een systeemcrash. In principe zelfs helemaal niet, aangezien back-ups in de regel ’s nachts worden gemaakt als er op de meeste kantoren niet wordt gewerkt. Als er wat misgaat kan de back-up worden teruggeplaatst en kun je gewoon weer aan het werk alsof er niets is gebeurd.

Een systeem dat altijd werkt, dat wil iedereen

Het netwerkbeheer uitbesteden geeft je een vrijwel 100% garantie dat jouw systemen altijd feilloos werken. Nemesys is een bedrijf dat het beheer van het netwerk op zich kan nemen. Je netwerkbeheer aan hen uitbesteden betekent dat je volledig wordt ontzorgd als het om je software en data gaat. Er worden niet alleen back-ups gemaakt maar ook software updates geplaatst en onderhoud en reparatie aan je systemen uitgevoerd indien nodig. Neem dus snel contact op voor meer informatie of vraag via het contactformulier op de website direct een offerte op maat aan.

https://www.nemesys.nl
Een high end laptop kopen: wat zijn de voordelen?

Een high end laptop kopen: wat zijn de voordelen?

Wilt u een laptop kopen en bent u zich aan het oriënteren, dan zult u er al snel achter komen dat er flinke prijsverschillen tussen laptops onderling kunnen bestaan. Zelfs tussen laptops van hetzelfde merk, zoals HP laptops. Hoe ontstaan deze verschillen? Het heeft alles te maken met de techniek, specificaties, prestaties en mogelijkheden. Wat zijn nu de voordelen van een high-end laptop? Is het voor u lonend om misschien een paar honderd euro extra uit te geven voor de allernieuwste of meest krachtig laptop? Het antwoord luidt: dat kan zeker zo zijn, maar het hangt af van wat u belangrijk vindt.

De voordelen van een dure laptop kopen

Wanneer u meer geld betaalt voor een laptop, krijgt u daar ook echt iets voor terug. Een dure laptop kopen, betekent doorgaans dat u profiteert van nieuwere techniek en krachtigere hardware. De belangrijkste verschillen zitten hem vaak in de essentiële onderdelen die de prestaties bepalen: de processor, het geheugen, de videokaart, opslagruimte en het beeldscherm. Om met het beeldscherm te beginnen: een dure laptop kopen betekent vaak dat u profiteert van een beeldscherm met een hogere resolutie en helderheid. Foto’s en video’s, maar ook tekst en website zien er op zo’n beeldscherm simpelweg beter uit. Ook hebben high end laptops vaak snellere processoren en meer en sneller geheugen zodat ze krachtigere prestaties kunnen leveren. De opslagruimte is bij een laptop uit de hogere prijsklasse vaak ook rianter.

Een high-end laptop kopen

Wanneer is het lonend om voor een high end laptop te kiezen? Wanneer u klaar wilt zijn voor de toekomst en lang met de laptop wilt blijven werken, wanneer u games speelt, of wanneer u vaak foto’s en video’s bewerkt, bijvoorbeeld. Maar wanneer u gewoon waarde hecht aan prestaties, gaat u natuurlijk ook voor een luxer model. Bijvoorbeeld door één van de HP laptops te kopen.Wilt u een high end HP laptop kopen? Bij Electrocorner kunt u alle soorten HP laptops kopen, dus ook een HP laptop van de allernieuwste generatie met zeer krachtige prestaties.

Een printplaat bestellen bij een expert

Een printplaat bestellen bij een expert

Een printplaat is essentieel om het maximale uit het productieproces van uw bedrijf te halen en dus is het verstandig een printplaat op maat te laten maken. Deze is volledig aangepast op de data die u levert, zodat u verzekerd bent van het optimale rendement. Een printplaat wordt voorzien van diverse componenten, welke de stroom onder hoge weerstand op de juiste manier geleiden. Dit gebeurt door toedoen van een sporenpatroon, welke op de printplaat wordt gesoldeerd. Het is verstandig om een printplaat te laten maken, want hiervoor is een hoge mate van securiteit voor vereist. Wilt u een printplaat bestellen? Doe dat dan bij PRS B.V., want dan wordt deze in directe samenspraak met uw bedrijf gemaakt, zodat de printplaat perfect past bij uw elektronische besturingen.

Printplaat laten maken: enkel board, batch en meer opties

Een printplaat laten maken is precisiewerk. Of we het nou hebben over een enkel board voor complexe serieproducties, of een batch voor de kleinere processen: u wilt het optimale rendement. Daarom is het verstandig een printplaat te bestellen bij een specialistische producent, zoals PRS B.V. Bij een printplaat worden componenten, bedradingsstukken en elektronen op het vlak gesoldeerd. Dat kan met through-hole en SMD technieken.  De SMD techniek is geschikt voor enkelzijdig werk en de through-hole techniek voor dubbelzijdige fabricatie.

Printplaat bestellen met de juiste componenten

De productietijd van een printplaat ligt gemiddeld tussen de één en zes dagen, afhankelijk van de keuzes die u als bedrijf maakt. Het sporenpatroon kan worden geëtst en ook de randen kunnen worden voorzien van een laag koper. Eén van de belangrijkste elementen van de printplaat is natuurlijk de geleiding van elektriciteit onder hoge weerstand en dat zal dan ook zeker worden getest. Gaat u een printplaat bestellen? Maak dan gebruik van de aanwezige expertise bij PRS B.V. voor het gewenste resultaat. Zo maakt u direct stappen in uw geautomatiseerde productieproces en haalt u meer uit uw bedrijf.

Uw eigen LED scherm nu voor buiten!

Uw eigen LED scherm nu voor buiten!

Broadcasting en Narrowcasting. Misschien voor u wel een bekende term, misschien niet. Het onder aandacht brengen van marketingactiviteiten of andere boodschappen naar uw doelgroep worden steeds meer via beeldschermen gedaan. Zogenaamde ‘LED-Schermen’. Deze LED schermen voor buiten waren vroeger vooral bedoeld voor binnen, omdat ze de weersomstandigheden nog niet aankonden. Hier is FAAS media met een oplossing gekomen. Een volledig beschermd LED scherm dat buiten gestationeerd en verplaatst kan worden. En nu hoor ik u denken, is deze dan echt volledig bescherm tegen alle weersomstandigheden? Het antwoord is ja..

Weersomstandigheden voor de LED schermen

Elke weersomstandigheid kan bescherm worden voor onze LED schermen. Er wordt namelijk een waterdichte display om heen gezet die ook nog eens zonwerend is. Normaliter kan de zon namelijk negatief effect hebben op LED schermen maar bij onze buitenstaande LED schermen is het beeld kraakhelder en altijd goed zichtbaar. Daarnaast heeft hitte, kou, regen, en sneeuw geen invloed op de schermen en onder geen mogelijkheid kunnen ze door de natuur worden aangetast. Daar zijn wij heel trots op!

De aansturing van uw boodschap naar het scherm

Het belangrijkste is natuurlijk dé boodschap! Om uw video, reclame of informatie te tonen moet dit natuurlijk op het scherm gebeuren. U kunt dit zelf regelen via narrowcasting, maar wij kunnen het ook volledig voor u regelen. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is wat tijd en de informatie die op het bord gedeeld moet worden. Daarna ken er gemakkelijk met een druk op de knop mee om worden gegaan. De outdoor schermen kunnen gemakkelijk mobiel worden ingezet wanneer ze op een rijdende stand komen te staan. Hierdoor kan uw led scherm dus op verschillende plekken ingezet worden voor een optimaal resultaat. Voor meer informatie kunt u op onze hier kijken voor meer informatie over led schermen. 

https://www.jfad.nl
Drone inzetten bij sportwedstrijden

Drone inzetten bij sportwedstrijden

Een drone kopen voor de sportclub

Het gebruik van een drone met camera kan ook heel leuk zijn voor op de sportclub. Denk bijvoorbeeld aan wedstrijden of toernooien zoals de clubkampioenschappen. Dit is natuurlijk iedere keer weer een bijzonder moment in de geschiedenis van de vereniging. Dit wil je ook op een bijzondere manier in beeld brengen. Daar komt de drone dan ook bij kijken. Dit geeft namelijk ontzettend veel nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen de beelden te vergelijken worden met veel toernooien op professioneel niveau. De film die je ervan kunt maken voor je club zal dan echt een bijzonderheid worden.

In de wedstrijd

Door de drone te gebruiken wordt het echt mogelijk om in de wedstrijd te zitten. Bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd of tenniswedstrijd die van bovenaf op het veld gefilmd kan worden. Dit is niet te vergelijken met het filmen met een gewone camera of een telefoon langs de zijlijn. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de mogelijkheden om overzichtsbeelden te maken. Waar je met een gewone camera juist alleen kan richten op een specifiek punt. Dat maakt het interessant om een goedkope drone te overwegen voor de sportvereniging in de buurt. Al kan je hem natuurlijk ook zelf aanschaffen voor gebruik.

Als werk

Ook het gebruik van drones in de profsport komt steeds meer aan de oppervlakte. Daar ligt dus voor de echte liefhebber die al flink wat vaardigheden in het filmen en fotograferen met een drone met camera een kans. Je kunt dan immers jezelf aanbieden om de wedstrijden in beeld te brengen met een drone. Zo kan je dus ook nog eens wat leuke verdiensten overhouden aan je hobby. Er zijn allerlei soorten evenementen die hierop zitten te wachten. De beelden van een drone zijn immers zoals gezegd niet te vergelijken met de filmbeelden zoals die tot nu toe van wedstrijden gemaakt konden worden.

Andere mogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog talloze andere mogelijkheden voor het gebruik van een drone zoals de DJI Mavic Air. Niet alleen sportwedstrijden maar ook allerlei andere evenementen zijn ermee in beeld te brengen bijvoorbeeld. Denk ook aan hele andere toepassingen zoals landschapsfotografie. Dat is natuurlijk ook een veel beoefende hobby. Er zijn zelfs festivals en tentoonstellingen vol met foto’s en films die met drones gemaakt zijn. Soms hebben die een thema, maar soms is het ook geheel vrij om met een toestel een leuk beeld te vangen en dit aan te bieden. Zo kan je dus als liefhebber alle kanten op met je drone.

https://www.dronekiezer.nl/