SBS Investments
Image default
Dienstverlening

Een uitvalscherm kopen? Meer gemak met een elektrische bediening

Als je op zoek bent naar een uitvalscherm, dan kun je kiezen uit een zonnescherm dat elektrisch- of handmatig bediend moet worden. Een goede specialist zoals Sunmaster geeft je verscheidene opties, zodat je deze keuze correct kunt maken. Beide opties hebben voor- en nadelen, maar een elektrische bediening heeft gebruikersgemak als grote voordeel. Handmatige bediening wordt meestal gedaan met een hendel aan de muur, maar als je voor een zonnescherm elektrisch kiest, dan heb je een groot aantal mogelijkheden.

Hoe kun je je uitvalscherm bedienen?

De bediening van je elektrische uitvalscherm kan gedaan worden op verschillende manieren.

  • Een knop: de goedkoopste optie die je hebt is om een uitvalscherm te kopen die bediend wordt met een knop aan de muur. Dit kost weinig inspanning en bediening is erg gemakkelijk, maar je moet wel opstaan elke keer.
  • Afstandsbediening: kies voor een bediening met een afstandsbediening en je betaalt iets meer. Je hoeft de bank niet meer af of je bed niet meer uit om je zonnescherm elektrisch te bedienen.
  • Mobiele app: je kunt ook een uitvalscherm kopen die werkt met een mobiele app. Je bedient hem waar je ook bent met je tablet of telefoon. Je komt zo altijd in een koele woning thuis.
  • Klimaatsensoren: een uitvalscherm met klimaatsensoren gaat zelf open als de zon schijnt en dicht als het bewolkt is. Hier betaal je het meeste voor, maar je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar. Een goed binnenklimaat is altijd gegarandeerd.

Het alternatief: handmatig

Je kunt natuurlijk ook een handmatig uitvalscherm kopen. Deze bedien je met een hendel aan de muur. Je bent goedkoper uit en er komt geen elektriciteit aan te pas. Daardoor is het uitvalscherm zelf gemakkelijker te installeren en zonder motor is deze ook minder gevoelig voor defecten. Wil je echt gebruikersvriendelijkheid, dan is een zonnescherm elektrisch een beter idee. Voor wat extra geld ben jij dan van alle gemakken voorzien.

Gerelateerde artikelen

Dé expert op het gebied van staal verzinken

Veiligheid van uw onderneming op het internet

Bespaar op energiekosten door een hoog rendement van deze zonneboiler