Een transportverpakking is uw duurzame oplossing

Zoekt u voor uw onderneming steeds nieuwe wijzen om uw bedrijfsvoering te verduurzamen? U bent dan deel van een zeer goede ontwikkeling in private sector. Alsmaar meer bedrijven zijn bezig met verduurzamen; uw bedrijf mag daarin natuurlijk niet achterblijven. Wilt u graag uw verduurzaming realiseren in de logistiek, overweegt u dan eens om over te stappen op een duurzame transportverpakking. Readybox in Zeeland staat paraat om u hierin te voorzien. Zij zijn dan ook gespecialiseerd in het leveren van allerhande transportverpakkingen aan andere bedrijven. Hun deskundige medewerkers voorzien u met plezier van een persoonlijk koopadvies. Als u voor een duurzame transportverpakking kiest, maakt u de wereld weer een stukje leefbaarder. Dat wilt u toch ook?

De hoogste kwaliteit verpakkingen voor uw onderneming

Voor u en uw klanten is het belangrijk dat de producten die u verkoopt ook aankomen in nieuwstaat. Extra aandacht besteden aan uw transport is dan ook geen overbodige luxe. Readybox kan bijvoorbeeld hun transportboxen voorzien van VCI (Volatile Corrosion Inhibition). Deze monomoleculaire laag verspreidt zich over het metalen oppervlak, zodat bijtende stoffen geen grip meer kunnen krijgen. Dit is met name van belang voor machinetransport. Een dergelijke transportverpakking is met gebruik van een vorklift of handpallettruck uitstekend te verplaatsen. Zo stapelt u de verpakkingen efficiënt op elkaar.

Vraag meer informatie van de experts

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor duurzame transportverpakkingen? Neemt u dan contact op met de experts van Readybox in Zeeland. Zij bieden u graag een persoonlijk advies en kunnen u direct voorzien van meer informatie. Neem direct contact met hen op via de mogelijkheden op hun website. U vindt hier tevens meer informatie over de dienstverlening van dit bedrijf en de producten die zij leveren. Bij vragen over de beschikbare verpakkingen of het aanvragen van een vrijblijvende neemt u ook contact op met een van de deskundige medewerkers van Readybox. U heeft uw verpakkingen razendsnel, zodat u uw duurzaamheidsproces met daadkracht kunt voortzetten.

https://www.readybox.nl/