SBS Investments
Image default
Attracties

Een onvergetelijke ervaring in deze indoor speeltuin nabij Tilburg

Kids Wonderland in Molenschot is een prachtige indoor speeltuin in de buurt van Tilburg. Deze is gevestigd op Capfun Linberg Park, een camping met talloze mogelijkheden. U kunt er dus voor kiezen om hier uw zomervakantie door te brengen voor gratis toegang tot Kids Wonderland én Splash Lagoon. Ook voor middagjes uit, is deze indoor speeltuin dichtbij Tilburg een hele uitkomst. Uw kinderen kunnen de wensboom en de vulkaan beklimmen, een lasergame spelen, trampolines bespringen en nog een heleboel andere dingen beleven. Linny en Berry zijn de mascottes en trotse bewoners van Kids Wonderland en leiden uw kinderen rond in hun wondere wereld.

Diverse arrangementen zijn mogelijk

Wilt u een kinderfeestje of schoolreisje organiseren? In beide gevallen zijn er diverse arrangementen. Voor schoolreisjes kunt u kiezen voor alleen entree, hierbij krijgt u een gereserveerde tafel en onbeperkt ranja. U kunt ook kiezen voor entree inclusief friet, saus, onbeperkt ranja en een gereserveerde tafel. Wilt u langere tijd in deze indoor speeltuin dichtbij Tilburg blijven? Kies dan voor entree inclusief gereserveerde tafel, onbeperkt ranja én friet, saus en een snack naar keuze. Ieder kind zal hoe dan ook een fantastische dag hebben. Voor kinderfeestjes kunt u kiezen uit diverse thema’s. Past een wonderfeest het beste bij uw kind, of misschien een piraten- of prinsessenfeest? Bekijk de website voor alle thema’s. U krijgt in elk geval een tafelreservering van minstens drie uur, ranja, een cadeautje voor de jarige en leuke extra’s.

Boek een middag vol speelplezier

Linny en Berry leiden uw kinderen rond in hun wonderlijke avonturenwereld van meer dan 2500 vierkante meter. Ieder kind is verzekerd van een middag vol speelplezier. U kunt uw kinderen in de gaten houden vanaf het dek van het Galjoen, ga mee op avontuur of maak gebruik van de horeca op het Piratenplein. Kids Wonderland is dé indoor speeltuin in de buurt van Tilburg voor jong en oud.

https://www.kidswonderland.nl/