Een fruitmand of fruitbox laten bezorgen: wie ga jij verrassen?

Een fruitmand of fruitbox cadeau doen is een attent gebaar waarmee je iemand een gezond geschenk vol vitaminen geeft. Fruitmanden kun je voor heel diverse gelegenheden samenstellen en laten bezorgen. Bijvoorbeeld als er iets te vieren valt maar ook juist als je iemand beterschap wilt wensen of wilt opfleuren. Bovendien hoeft er niet altijd een specifieke reden te zijn om mand vol lekker vers fruit aan iemand te geven. Soms is het fijn om iemand anders of natuurlijk jezelf gewoon zomaar eens te verwennen.

Fruitmand samenstellen

Met welke reden je ook een fruitmand wilt sturen, bij Topfruit.nl vind je de variant die past bij jouw wensen. Via dit bedrijf kun je namelijk kiezen uit diverse exemplaren met verschillende samenstellingen. Er zijn klassieke fruitmanden te verkrijgen maar ook speciale fruitboxen die je allemaal in de formaten klein, standaard of groot kunt krijgen. Een speciale fruitmand bevat naast het gebruikelijke fruit eveneens tropische fruitsoorten. Topfruit.nl kan daarnaast een fruitmand bezorgen die gevuld is met alleen maar biologisch fruit. Eveneens biedt dit bedrijf je de mogelijkheid om een fruitmand aan te vullen met iets extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tijdschriften, noten, een flesje wijn of een knuffelbeer.

Een persoonlijk berichtje toevoegen

Wanneer je de fruitbox hebt gevonden die past bij jouw wensen dan kun je tijdens het bestellen hiervan een bijpassend kaartje kiezen en een persoonlijk berichtje toevoegen. Je kunt de fruitbox of fruitmand laten leveren op een specifieke dag als je dat wenst. Wil je jouw fruitmand zo snel mogelijk laten bezorgen? In veel gevallen kan dit al binnen een tijdsbestek van 24 uur. De precieze bezorgdatum is afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je een bestelling doet. Betalen doe je vervolgens eenvoudig online met je creditcard of via iDEAL. Wil je graag achteraf betalen? Ook dat kan. Met AfterPay of met je PayPal-account.