Categorie: Dienstverlening

Een uitvalscherm kopen? Meer gemak met een elektrische bediening

Een uitvalscherm kopen? Meer gemak met een elektrische bediening

Als je op zoek bent naar een uitvalscherm, dan kun je kiezen uit een zonnescherm dat elektrisch- of handmatig bediend moet worden. Een goede specialist zoals Sunmaster geeft je verscheidene opties, zodat je deze keuze correct kunt maken. Beide opties hebben voor- en nadelen, maar een elektrische bediening heeft gebruikersgemak als grote voordeel. Handmatige bediening wordt meestal gedaan met een hendel aan de muur, maar als je voor een zonnescherm elektrisch kiest, dan heb je een groot aantal mogelijkheden.

Hoe kun je je uitvalscherm bedienen?

De bediening van je elektrische uitvalscherm kan gedaan worden op verschillende manieren.

 • Een knop: de goedkoopste optie die je hebt is om een uitvalscherm te kopen die bediend wordt met een knop aan de muur. Dit kost weinig inspanning en bediening is erg gemakkelijk, maar je moet wel opstaan elke keer.
 • Afstandsbediening: kies voor een bediening met een afstandsbediening en je betaalt iets meer. Je hoeft de bank niet meer af of je bed niet meer uit om je zonnescherm elektrisch te bedienen.
 • Mobiele app: je kunt ook een uitvalscherm kopen die werkt met een mobiele app. Je bedient hem waar je ook bent met je tablet of telefoon. Je komt zo altijd in een koele woning thuis.
 • Klimaatsensoren: een uitvalscherm met klimaatsensoren gaat zelf open als de zon schijnt en dicht als het bewolkt is. Hier betaal je het meeste voor, maar je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar. Een goed binnenklimaat is altijd gegarandeerd.

Het alternatief: handmatig

Je kunt natuurlijk ook een handmatig uitvalscherm kopen. Deze bedien je met een hendel aan de muur. Je bent goedkoper uit en er komt geen elektriciteit aan te pas. Daardoor is het uitvalscherm zelf gemakkelijker te installeren en zonder motor is deze ook minder gevoelig voor defecten. Wil je echt gebruikersvriendelijkheid, dan is een zonnescherm elektrisch een beter idee. Voor wat extra geld ben jij dan van alle gemakken voorzien.

Unieke sportprijzen bestellen voor jouw toernooi of evenement

Unieke sportprijzen bestellen voor jouw toernooi of evenement

Sportprijzentopper.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd in sportprijzen. Zij hebben een groot aanbod prijzen voor verschillende sporten. Je hebt genoeg keuze uit diverse soorten prijzen voor ieder type sportevenement. Zij garanderen sportprijzen van uitstekende kwaliteit en die er ook mooi uitzien. Dat is natuurlijk ook belangrijk wanneer je sportprijzen gaat bestellen. Je wilt tenslotte niet dat de winnaars hun prijzen meteen de prullenbak in gooien. Om echt een unieke prijs te geven, kun je ervoor kiezen om deze te laten personaliseren met een afbeelding, zoals het logo van de jouw vereniging, bedrijf of evenement.

Verschillende prijzen voor diverse sportdisciplines

Geen sportevenement is compleet zonder een mooie prijs. Deze prijs moet natuurlijk wel passen bij de sport. Bij Sportprijzentopper.nl hebben ze een ruim aanbod sportprijzen die je kunt bestellen. Je kunt bij deze specialist kiezen uit verschillende soorten bekers, zoals wisselbekers, glasstandaards en wisselbekers. Bij deze bekers kun je ervoor kiezen om een tekst erin te laten graveren. Zo maak je de prijs net wat specialer en is het een aandenken voor de rest van het leven van de persoon die de beker wint. Naast bekers, verkopen ze ook medailles, vaantjes en een kampioensschaal. Per sportdiscipline hebben ze ook speciale bekers. Zo is er een prijs voor het paardrijden, tennis, hockey, voetbal, badminton en vele andere sporten.

Ontdek de diverse mogelijkheden bij deze expert

Het bestellen van sportprijzen doe je natuurlijk het liefste bij een ervaren specialist, zoals Sportprijzentopper.nl. Op deze manier weet je zeker dat je kwalitatief uitstekende prijzen koopt die er ook nog eens mooi uitzien. Wanneer je jouw sportprijzen bij Sportprijzentopper.nl gaat bestellen, zorgen zij voor een snelle en betrouwbare levering. Of je nu een kleine of grote beker bestelt of gaat voor een berg vaantjes voor alle deelnemers, zij zorgen ervoor dat jij de juiste hoeveelheid op tijd binnen hebt.

Schoonmaakbedrijf Ede

Schoonmaakbedrijf Ede

Door de professionals van een schoonmaakbedrijf in dienst te nemen, kunt u in ieder geval één zorg van uw takenlijst afnemen. We zijn dagelijks allemaal veel tijd kwijt aan het bijhouden en schoonmaken van onze huizen en kantoren. Met deze voordelen kunt u tijd vrijmaken in uw drukke agenda en genieten van wat meer vrije tijd:

 

Het is tijd en stress van uw schouders

Uw dagelijkse leven is waarschijnlijk al veeleisend genoeg. U heeft kinderen om mee naar school te nemen, voor uw werk en een huis om schoon te maken. Uw dagelijkse leven kost tijd en moeite die je misschien niet altijd tot uw beschikking hebt. Soms valt het schoonmaken onder aan uw prioriteitenlijst. Wat als u onverwachte gasten hebt of een spontaan etentje? U wilt ervoor zorgen dat uw huis brandschoon is. Anders schaamt u zich wellicht een beetje voor de staat van uw huis. Door een professionals van een schoonmaakbedrijf in Ede in te huren om uw huis schoon te maken, kunt u zich concentreren op andere activiteiten. Als resultaat kunt u uw productiviteit verhogen om uw grotere doelen te bereiken.

 

Hun normen zijn hoger

Een professioneel schoonmaakbedrijf zoals Schoonmaakbedrijf Ede heeft waarschijnlijk hogere normen voor “schoon” dan u. Deze professionals zijn opgeleid en gecertificeerd om de best mogelijke service te bieden. Aandacht voor detail is belangrijk. Anders zou u kunnen leven met stof dat aan uw plinten kleeft of u onder de bank verstopt. Professionals van Schoonmaakbedrijf Ede weten waar ze moeten zoeken. Zij zorgen ervoor dat uw huis zo schoon mogelijk is. Als u een hectisch leven leidt, heeft u waarschijnlijk geen tijd voor een grondige schoonmaak. Het inhuren van de professionals van Schoonmaakbedrijf Ede geeft u de gemoedsrust dat uw huis grondig wordt schoongemaakt. Ze zullen uw huis grondig schoonmaken om ervoor te zorgen dat je huis zo hygiënisch mogelijk is.

 

Ze zullen betere spullen gebruiken

De juiste schoonmaakverrassing kan een groot verschil maken wanneer u uw huis probeert schoon te maken. Ondanks hoe hard u schrobt of welke reinigingsoplossingen u gebruikt, heeft een professionele reiniger waarschijnlijk betere spullen. Schoonmakers gebruiken meestal sterkere reinigingsoplossingen die niet voor het publiek beschikbaar zijn.

Dus jij wilt hijsbanden kopen?

Dus jij wilt hijsbanden kopen?

Je bent op dit blog terecht gekomen wellicht omdat je in Google zocht op ‘Hijsbanden kopen’. Ik geef je graag wat meer informatie. Uiteraard zorgt EKH voor een goede veiligheid en de vele voordelen spreken voor het gebruik van hijsbanden:

 • hoog draagvermogen met een laag eigengewicht;

 • probleemloze, prettige bediening;

 • geen stroomgeleiding;

 • goede aanpassing aan de belasting;

 • bescherming van de lading;

 • kan worden opgeborgen in een minimum aan ruimte;

 • belastingscapaciteit in één oogopslag: door middel van kleurcodering;

 • lange levensduur;

 • hoge slijtvastheid;

Voor welk gebruik kun je welke hijsbanden kopen?

De juiste hijsbanden kopen voor een klus is eigenlijk heel makkelijk. Er wordt gebruik gemaakt van een uniforme DIN EN-kleurcode. kleurcodes. Alle hijsbanden hebben daarom dezelfde kleur voor hetzelfde draagvermogen. Zo hebben hijsbanden met een draagvermogen van 1.000 kg de kleur violet, voor 5.000 kg de kleur rood, voor 8.000 kg de kleur blauw. Vanaf een draagvermogen van 10.000 kg is de uniforme kleurcode voor alle hijsbanden oranje. Hiermee wordt bewerkstelligd dat je de juiste keuze maakt onder de diverse hijsbanden. Deze moeten geschikt zijn voor het komende transport van hun type, lengte en wijze van bevestiging aan de lading, zodat ze veilig kunnen worden opgenomen zonder ongewenste beweging. Onjuiste keuze van het draagvermogen kan breuk veroorzaken! Hijsbanden worden vooral dan gebruikt wanneer er een schoon en breed draagvlak op de last aanwezig is. Hierdoor ontstaat er een breed draagvlak en wordt de druk van de belasting verdeeld over een groter oppervlak. 

Makkelijk in onderhoud

Hijsbanden kunnen heel eenvoudig worden gereinigd met helder water zonder toevoeging van chemicaliën. Als ze tijdens het gebruik of als gevolg van reiniging nat zijn geworden, moeten ze worden opgehangen om aan de lucht te laten drogen. Ze mogen in geen geval worden verwarmd of op een andere manier worden gedwongen te drogen.

Controleer de banden vóór de opslag op beschadigingen die tijdens het gebruik kunnen zijn ontstaan. Bewaar beschadigde banden zeker niet. Wanneer ze niet in gebruik zijn, bewaar ze dan op een plank in een schone, droge en goed geventileerde omgeving, uit de buurt van warmtebronnen en zonder contact met chemicaliën, rook, bijtende oppervlakken, direct zonlicht of andere bronnen van ultraviolette straling.

 

Wat wil je allemaal weten over de hijsklemmen van de ekh.nl?

Wat wil je allemaal weten over de hijsklemmen van de ekh.nl?

Omdat er veel wordt gewerkt met hijs- en hefmaterialen is het nodig om deze eens in de zoveel tijd te controleren. De hijsklemmen van ekh.nl die worden gebruikt, onder de haak van een apparaat, zijn van groot belang tijdens een keuring. Omdat dit een belangrijk onderdeel is van een machine, moet hier extra aandacht op worden gevestigd. Veel mensen hebben vragen over hoe deze klemmen moeten worden gebruikt en waar je aan kunt zien dat deze nog in een goede staat verkeren. Omdat deze vraag over de klemmen steeds vaker voorkomt is deze ook op de website geplaatst en beantwoord. In de hijsklemmen zitten controlegaatjes volgens een norm, maar wanneer is dit gaatje nou verplicht en wanneer niet? Voor velen is de norm hierin erg onduidelijk.

Gebruiken van een gaatje in de hijsklemmen

Of je een gaatje nodig hebt in de hijsklemmen zal ekh.nl goed voor je uitleggen. Bij deze soorten kabels wordt de kabel vastgehouden door de wrijving die er ontstaat tussen de kabel zelf en de klemmen die hiervoor worden gebruikt. Dit gaat om klemmen met een aluminium ombouw. Welke hijsklemmen je dan precies moet gebruiken is helemaal afhankelijk van de vulling van de kabel. In de norm vind je dan ook terug wat deze vulling hiervoor minimaal moet zijn. Wanneer je een klem bus hebt die recht is nadat deze is geperst, dan is het van belang dat je de part die dood is van de kabel van staal na de persing steekt uit de klem of in ieder geval gelijk is met de hijsklemmen.

Is het gaatje in de hijsklemmen dan verplicht?

Door middel van bovengenoemde kan je controleren of de hijsklemmen voldoen aan de eisen. Daarnaast kan je kijken of de staalkabel slipt met de klem. Wanneer je gebruik maakt van een rechte klem bus, kan je ook nadelen ondervinden. Je hebt namelijk een grotere kans op beschadigingen en je kunt jezelf ook sneller verwonden door hier gebruik van te maken. Het gaatje is verplicht, zodat je goed kunt controleren waar het deel zit dan niet wordt gebruikt. 

Laat een vloerverwarming infrezen en geniet het hele jaar van heerlijk warme voeten

Laat een vloerverwarming infrezen en geniet het hele jaar van heerlijk warme voeten

Gaat u een nieuwe vloer aanleggen of aan laten leggen? Denk er dan eens over na om ook een bedrijf in te schakelen voor het infrezen van vloerverwarming. Met vloerverwarming heeft u namelijk in de koude maanden heerlijk warme voeten. Bovendien wordt de warmte met deze vorm van verwarming goed door het hele huis heen verdeeld. Daarnaast heeft u geen lelijke radiators in huis waar allemaal stof in gaat zitten, want de verwarming is netjes weggewerkt in de vloer. Het is dus geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. Multi Vloeren Brabant uit Boekel kan voor u de vloerverwarming infrezen. Dat doen ze op geheel professionele wijze, dus u kunt dit met een gerust hart aan hen overlaten.

Kies voor een cementdekvloer met wapening en voorkom krimpscheuren

Multi Vloeren Brabant uit Boekel kan meer voor u doen dan vloerverwarming infrezen, want ze kunnen bijvoorbeeld ook een cementdekvloer met wapening aanleggen. Dat is ideaal voor in een werkplaats of andere bedrijfsruimte waarbij de vloer tegen zware belasting moet kunnen. Een cementdekvloer met wapening heeft namelijk minder risico op krimpscheuren. Daarnaast kan ook in andere gevallen een wapening nodig zijn om deze vloer te verstevigen. Bijvoorbeeld wanneer de vloer vrij dun is en u er geen tegelvloer, parket of ander type vloer overheen laat leggen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij deze expert

Of u Multi Vloeren Brabant nu inschakelt voor het infrezen van vloerverwarming of de aanleg van een cementdekvloer; u rekent altijd op kwalitatieve dienstverlening en een prachtig eindresultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website en ontdek wat het kost om een nieuwe vloer aan te laten leggen door dit bedrijf. Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met de vriendelijke medewerkers. Zij staan u graag te woord, geven antwoord op al uw vragen en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken.

Een overheerlijke catering voor een geslaagde avond

Een overheerlijke catering voor een geslaagde avond

Wat is er nou leuker dan een gezellige avond te organiseren voor al uw vrienden en familie. U heeft de ruimte, u heeft een datum, maar wat moet u nou koken? U moet dit niet alleen eerst bedenken, U moet vervolgens de recepten vinden, de boodschappen doen en dan moet u het ook nog allemaal koken en uitserveren. Dat is toch wel een heel karwei en u moet natuurlijk ook gewoon nog werken. Daar is een hele simpele oplossing voor, namelijk een goede catering.
 

Waarom zou ik kiezen voor een catering?

Natuurlijk scheelt het u heel veel moeite en stres als u zelf niet hoeft te koken. Alleen hiervoor is een catering dus al erg fijn. Echter, het kan u ook nog eens veel geld schelen, aangezien het doen van boodschappen soms erg in de kosten kan lopen als u niet ervaren bent in het koken voor grote groepen. Daarnaast maken professionals toch meestal net iets lekkerder eten dan u zelf. Een kok is niet voor niets opgeleid.
 

Hoe kies ik de goede cateraar?

Op internet vindt u al snel een heel aantal bedrijven dat voor u wil koken. Om het kaf van het koren te scheiden zult u goed naar de reviews moeten kijken en uiteindelijk de cateraars testen. Dit kunt u doen door een klein diner te geven of de cateraar te vragen of je eens langs mag komen. Vooral als u de cateraar wil inhuren voor een groot evenement zoals een bruiloft, dan is het testen wel erg aan te raden.
 

Is het nog wel veilig met Corona?

Dit is een terechte vraag, maar het inhuren van een cateraar maakt uw evenement juist veiliger, mits de cateraar netjes met de regels om gaat. U hoeft namelijk niet meer de deur uit voor de boodschappen en de cateraar, als het een professional is, zal u op veilige wijze bedienen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en heeft u zeker een geslaagde en culinaire avond. Wat wil u nog meer? Bent u in de buurt van Ede bekijk dan het cateringsbedrijf B&G Catering.

Vloertegels en wandtegels door dé specialist uit Meerkerk

Vloertegels en wandtegels door dé specialist uit Meerkerk

Mooie tegels, zoals vloertegels en wandtegels, zijn een grote verrijking van uw interieur in uw woning in regio Meerkerk. Bent u aan het verhuizen of zit u midden in een verbouwing in uw huidige woning en zoekt u de juiste tegels? Bij KROON Vloeren in Steen vindt u een ruim assortiment aan de mooiste vloer- en wandtegels van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu nieuwe tegels nodig heeft voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet: de stijlvolle tegels van Kroon Vloeren in Steen zullen prachtig staan in iedere kamer van uw woning.

De juiste tegels voor uw interieur

Gaat u voor een landelijke, klassieke of moderne look? Ongeacht uw stijlvoorkeuren: bij deze specialist vindt u ongetwijfeld de juiste tegels om uw interieur in te richten naar wens. De tegels zijn beschikbaar in diverse formaten en verschillende kleuren. Gaat u liever voor grote tegels met een moderne look? Of gaat uw voorkeur uit naar tegels van een kleiner formaat, die perfect aansluiten bij het landelijke uiterlijk van uw interieur? De vloertegels en meubeltegels van de tegelspecialist uit Meerkerk zijn praktisch in gebruik en hebben een zeer lange levensduur. Let wel op: een wandtegel heeft andere soort kwaliteiten dan een vloertegel en heeft tevens een heel andere belasting. Het is om deze reden niet mogelijk om een wandtegel als vloertegel te gebruiken, door deze op de vloer te plaatsen. Andersom is het echter wel mogelijk; vloertegels kunnen wél als wandtegels dienen.

Bezoek de exclusieve showroom

De showroom van KROOM Vloeren in Steen is centraal gelegen, direct langs de A27, tussen Gorinchem en Utrecht. In deze exclusieve tegelshowroom in Meerkerk kunt u de verschillende wandtegels en vloertegels van dichtbij bekijken en vervolgens de juiste tegels voor uw specifieke situatie aanschaffen. In het uitgebreide assortiment vindt u hoe dan ook de perfecte tegels. Bezoek de showroom en ontvang direct deskundig advies. Bekijk ook de website voor het winnen van meer informatie.

https://www.kroonvloereninsteen.nl/
Schoonmaakbedrijf in Heiloo voor uw succes

Schoonmaakbedrijf in Heiloo voor uw succes

Wanneer u denkt aan hygiëne, denkt u direct aan het unieke schoonmaakbedrijf in Heiloo. Wanneer u iemand ontmoet is vaak een van de eerste dingen die opvalt de hygiëne. Daarop beoordeel je iemand al best snel, zonder dat dat per se de bedoeling is. Dat is ook zo met uw kantoor. Uw kantoor kan wel heel mooi zijn, maar wanneer hij totaal niet hygiënisch is komen er ook niet graag mensen. Het schoonmaakbedrijf in Heiloo zorgt ervoor dat uw kantoor weer helemaal spik en span zal zijn. Zo maakt u een nog betere indruk op uw klanten. Naast dat u uw klanten tevreden stelt, stelt u ook uw werknemers tevreden. Die zijn immers net zo belangrijk. Natuurlijk heeft u geen tijd om dat allemaal zelf te gaan doen, u heeft namelijk belangrijkere dingen te doen omtrent uw bedrijf en privé leven. Daarom is het een super goed idee om het schoonmaakbedrijf in Heiloo in te schakelen.   

Wat kunt u van het schoonmaakbedrijf in Heiloo verwachten

Het enige wat wij van u verwachten is een plan van aanpak, voor de rest kunt u rustig achterover zitten. Wij doen voor de rest het werk, onze schoonmakers behoren nu immers tot uw team. Wanneer een schoonmaker van ons ziek is of vakantie heeft zorgen wij uiteraard voor vervangen. Daarnaast weten de medewerkers van het schoonmaakbedrijf in Heiloo ook wat er van hen verwacht wordt. Het werkschema die aan de hand van uw wensen gemaakt is wordt gehanteerd voor onze schoonmakers. Zo zal het altijd volgens plan gaan. Met u wordt een tijd afgesproken van wanneer tot wanneer we de boel eens gaan verfrissen. Al hebben we tijd over die dag, dan nemen we gewoon wat extra’s mee. Zo zijn wij dan ook wel weer, geen kinderachtig gedoe hier.Kies voor het meest complete schoonmaakbedrijf van Roosendaal

Kies voor het meest complete schoonmaakbedrijf van Roosendaal

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfspanden. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? 

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda

Zoekt u een  bedrijf die uw regulier schoonmaak uit handen neemt? Hofkens HIG verzorgt u reguliere schoonmaak in Roosendaal of reguliere schoonmaak in Breda. Wij hebben al meer dan 57 jaar ervaring met diverse schoonmaakwerkzaamheden voor diverse sectoren. Bij ons kun je terecht voor zowel dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak. Voor elk bedrijf is er een gepaste oplossing. Geen schoonmaak omgeving is voor ons te gek. Onze Allesreinigers pakken alles met beide handen aan. Ze werken alleen met de beste materialen. Geen een schoonmaakklus is te vies voor ons. Wij krijgen zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
• Voedingsindustrie
• 24/7 riool- en calamiteitenservice
U kunt ervoor kiezen om slecht één dienst af te nemen of meerdere. Deze moeten aansluiten op uw wensen en behoefte. Hier passen wij onze werkzaamheden op af. Voor iedere schoonmaakklus is er een geschikte oplossing. Bij Hofkens HIG kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn uw partij voor al uw schoonmaakproblemen en nemen dit graag uit handen. 

Waarom moet u kiezen voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in onze Allesreinigers. Zij beschikken over de nodige kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen en zijn goed opgeleid. Bij ons staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zorgvuldig en maken alles spik en span. Hofkens HIG beschikt over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. 

In welke werkomgevingen is Hofkens HIG actief?

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Roosendaal? Of reguliere schoonmaak in Breda? Dan zit u bij Hofkens HIG goed. Reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten die wij aanbieden. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet. Een schoon bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. U wilt toch ook een goede eerste indruk maken bij uw klanten? Met Hofkens HIG hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen de schoonmaaktaken uit handen. Wij werken voor bedrijven uit verschillende branches waaronder onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Hierdoor is ons klantenbestand is zeer divers en hebben we ervaring met het schoonmaken in verschillende werkomgevingen. Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen en trappenhuizen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen wat uw wensen en behoeftes zijn. Zo maken we voor u een speciaal schoonmaakprogramma die het beste bij u past.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Wij voeren niet alleen diensten uit als schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook als schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl