Categorie: Bedrijven

Investeren in vastgoed steeds populairder

Investeren in vastgoed steeds populairder

Investeren in vastgoed populair

Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun geld te beleggen in vastgoed, er is bijna geen makrt zo stabiel als de vastgoedmarkt.
De waarde van een belegging kan fluctueren vooral op de aandelenmarkt is steeds vaker zichtbaar dat ook de waarde van de aandelen van grote spelers op de aandelen flink kan fluctueren en zowel hoge pieken als diepe dalen kent. Het is dan ook niet gek dat bij de keuze om te beleggen deze steeds vaker op de vastgoedmarkt valt dan andere beleggings markten.

Rendement

De huizen prijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen en kennen eigenlijk alleen maar een stijgende lijn. Door de stijgende prijzen op de vastgoedmarkt is er een goed rendement haalbaar dit trekt veel beleggers. Dit draagt bij aan een nog sterker stijgende lijn van de prijzen in de vastgoedwereld. Niet alleen de verkoop maar zeker ook de verhuur van vastgoed levert een zeer aantrekkelijk rendement op daarnaast zijn stenen ook een zeer stabiele en veilige begelegging

 

Instapmogelijkheden in beleggen in vastgoed

Er zijn verschillende manieren om starten met het beleggen in vastgoed, veel bedrijven bieden de mogelijkheid om tegen vergoeding te adviseren bij aankoop van vastgoed. Het is bij veel bedrijven ook mogelijk om te bemiddelen bij het investeren in vastgoed. Daarnaast kiezen tegenwoordig steeds meer particuliere beleggers ervoor om zonder tussenkomst van andere partijen direct zelf te gaan beleggen. Deze beleggers kiezen er vaak voor om zich eerst de kennis van het beleggen en aan- en verkopen van vastgoed eigen te maken door het volgen van een opleidingen of cursussen.
De nationale Vastgoedportefeuille kan u adviseren bij het kopen of verkopen van beleggingsvastgoed https://denationalevastgoedportefeuille.nl/beleggingspand-verkopen/

 

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/beleggingspand-verkopen/
Grafstenen in Groningen uitzoeken

Grafstenen in Groningen uitzoeken

Het is een hele verantwoording om tussen fantastische grafstenen in Groningen te kiezen. Het is namelijk wel de steen waar je altijd tegenaan zal kijken wanneer je herinneringen gaat ophalen bij het graf. Daarnaast is het ook zo dat je niet dagelijks op zoek bent naar een grafsteen. Iedere Waarschijnlijk weet je er dus niet het fijne vanaf. Zo zijn er bepaalde regels waar je je aan moet houden bij het plaatsen van een grafsteen. Iedere begraafplaats heeft zo zijn eigen regels, en dat zijn er vaak heel wat. Het kost dan ook best veel moeite om dat zelf allemaal uit te zoeken. Om die redenen zijn wij er om je een handje te helpen. Samen zullen we ervoor zorgen dat je de perfecte keuze zal maken tussen al onze grafstenen in Groningen.

Natuursteen

Het meest gekozen materiaal voor onze grafstenen in Groningen is natuursteen, en dan voornamelijk graniet. Dat komt doordat graniet bestand is tegen de regen, de zon en alle andere weersinvloeden. Zo blijft de grafsteen lang mooi en kunnen wij jou dertig jaar garantie bieden over onze grafstenen in Groningen. Het is uiteraard ook mogelijk om uit andere materialen te kiezen. We bieden bijvoorbeeld ook hout, glas, brons, kobalt en aluminium aan.

De mogelijkheden

Omdat je waarschijnlijk niet dagelijks bezig bent met grafstenen in Groningen weet je niet wat er allemaal mogelijk is. Dat is dan ook de reden waarom we een toonzaal hebben. Wanneer je de toonzaal bezoekt zal je zien wat alle mogelijkheden zijn voor grafstenen in Groningen. Daarnaast kan het personeel je advies geven en extra informatie over de grafstenen. Het is ook mogelijk dat we bij jou thuis komen. We zullen dan luisteren naar jouw wensen en samen overleggen wat de mooiste optie zal zijn. Op die manier zal je dierbare een waardige grafsteen krijgen.Investeringssubsidie duurzame energie

Investeringssubsidie duurzame energie

Wanneer je in Nederland besluit om te investeren in duurzame energie dan krijg je hier geld voor terug. Dit moet je wel zelf nog even aanvragen. Wanneer je dit moet doen kun je het beste hulp vragen aan iemand die er verstand van heeft of even kijken op het internet. In het geval van de tweede optie staat er vaak een eenvoudig stappenplan online dat voor iedereen te begrijpen is. Meestal kun je zelfs binnen 1 á 2 minuten je gehele ISDE subsidie aanvragen. Door een slim systeem waarmee je eenvoudig persoonsgegevens kunt achterlaten is het aanvragen van deze en andere subsidies binnen een mum van tijd geregeld. Er zijn zelfs partijen waaraan je deze hele klus kunt uitbesteden.

 

Zowel zakelijk als particulier

Veel mensen hebben eigenlijk geen idee wat een ISDE subsidie precies is of wat het inhoudt. Een investeringssubsidie voor duurzame energie is een geldbedrag dat je krijgt van de (Nederlandse) overheid op het moment dat je een zonneboiler of warmtepomp aanschaft. Dit gaat zowel voor zakelijke als particuliere aanschaf. Deze subsidie is bedacht om mensen aan te sporen om een zonneboiler of warmtepomp te installeren. Ons land heeft namelijk als doel om over ongeveer 25 jaar geen gebruik meer te maken van aardgas. Dit is natuurlijk een mooi streven. Een subsidie als deze helpt hier natuurlijk wel bij. Hoeveel geld je precies krijgt om je ouwe cv-ketel te vervangen hangt volledig af van het vermogen van de nieuwe warmtepomp of zonneboiler. In dit geval kun je beter kiezen voor een vervangend apparaat met heel veel vermogen aangezien je dan ook meer geld terug krijgt. Een echte win-win situatie.

 

Check op internet

Benieuwd naar wat u kunt krijgen? Controleer het dan meteen op internet. Er zijn veel verschillende websites te vinden die binnen een paar seconden voor jou kunnen berekenen of en hoeveel je terug krijgt. Je moet weten dat je voor een warmtepomp of zonneboiler tot maximaal 8 en een half duizend euro. Dit is bijna de helft van het bedrag wat je voor een cv-ketelvervanger betaald. Wil je meer weten kun je altijd even onderzoek doen.

 

https://simpelsubsidie.nl/subsidie-isde-aanvragen/
Schakel een professional in om uw badkamer te vervangen

Schakel een professional in om uw badkamer te vervangen

Heeft u een prachtig huis maar is de badkamer hoognodig aan vervanging toe? Een badkamer vervangen is een lastige klus en kost veel tijd. Daarom heeft u vaak veel baat bij het inschakelen van een professional. Deze weet precies wat nodig is om van uw badkamer uw droombadkamer te maken. Met het aanleggen van leidingen mogen natuurlijk geen fouten gemaakt worden. Een partij als Gebr. Janssen uit Beugen heeft ontzettend veel ervaring en weet daarom precies wat er nodig is om een badkamer succesvol te vervangen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Enkel gebruik van gerenommeerde merken

Om er zeker van ze zijn dat uw badkamer deskundig vervangen wordt, kunt u het beste een expert inschakelen. Deze weet als geen ander wat er allemaal moet worden gedaan om een goed resultaat af te leveren. Bij Gebr. Janssen uit Beugen bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Zo gebruiken zij slechts sanitair van gerenommeerde merken. Het vervangen van een badkamer kost veel tijd maar ook geld en daarom wilt u natuurlijk nog vele jaren genieten van uw mooie nieuwe badkamer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw droombadkamer? Kom dan zeker eens langs in de showroom van deze specialist. Het deskundige personeel staat voor u klaar om u te voorzien van advies.

Een specialist met jarenlange ervaring

Voor het vervangen van een badkamer is veel ervaring nodig. Gelukkig zit u in dat geval goed bij Gebr. Janssen uit Beugen. Deze specialist heeft veel kennis in het plaatsen en vervangen van badkamers en is hier in de loop der tijd ook snel in geworden. Ook is hun voorraad altijd up-to-date waardoor u altijd in een korte tijd van uw bestelling geniet. Of u nu een badkamer met bad of douche wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd van hoogwaardige kwaliteit

https://www.janssenbeugen.nl/
Meer zekerheid tijdens je werk door externe alarmering

Meer zekerheid tijdens je werk door externe alarmering

Merk je dat je medewerkers zich onveilig voelen tijdens het werk? Werken ze veel alleen, in gevaarlijke buurten of je hebt snel met agressie of geweldig te maken? Dan is een externe mobiele alarmering iets voor jouw medewerkers. Met een externe alarmering voel je je veiliger tijdens het werk. Het is een betrouwbare knop die snel hulp inschakelt van de politie of een andere hulpverlener wanneer je dat nodig hebt. Hieronder vertellen wij je meer over de externe alarmering van Secure2Go.

Een roeping bij incidenten via externe alarmering

Wanneer medewerkers binnen de organisatie te maken krijgen met agressie, geweld of allen-werkers zijn, is het belangrijk om snel en betrouwbaar hulp in te schakelijken bij situaties wanneer dat nodig is. Met externe mobiele alarmering kunnen je medewerkers je altijd en overal met één druk op de knop een paniekmelding maken. Deze melding wordt direct verzonden naar een gecertificeerde alarmcentrale. De alarmcentrale ziet je locatie, luistert met je mee en bevoegd om de politie in te schakelen wanneer er daadwerkelijk hulp nodig is. Ook collega’s of andere beveiliging kunnen door de centrale ingeschakeld worden. Deze personen worden voorzien van een mobiele noodknop. Door het indrukken van de knop, of het activeren van het man-down alarm komt er direct een melding binnen. Op basis van de bevinding zal de centralist de juiste hulp inschakelen.

Welke externe alarmering biedt Secure2Go

Secure2Go is zeer gespecialiseerd in verschillende alarmering knoppen. De organisatie heeft verschillende belangrijke certificaten hiervoor behaald en houdt zich altijd aan alle belangrijke wetgeving, zoals de eisen van de AVG. De alarmmelders van Secure2Go zijn van het zeer betrouwbare Scandinavische merk Twig. De apparaten voldoen aan alle relevante Europese certificering en regelgeving. De verschillende apparaten die gebruikt kunnen worden bij alleen-werkers, agressie of geweld zijn: De secure cube, de secure card, het XL systeem en de Twig beacons. De alarmering apparaten zijn shockproof en waterbestendig. Ieder apparaat heeft een eigen multi-netwerk simkaart. Hierdoor is het systeem volledig draadloos. Het systeem kan volledig op afstand gemonitord worden. Zo voelt iedere werknemer zich een stuk veiliger tijdens zijn of haar werk.

 

Taxibusje Nijmegen

Taxibusje Nijmegen

Taxibusje Nijmegen bestellen

Wil jij graag je vervoer op tijd regelen en verzekerd zijn van een taxi? Als je met een groep bent kun je bij Dukenburgse Taxi Centrale (D.T.C.) losse taxi’s of een taxibusje in Nijmegen bestellen. Bij deze taxicentrale in Nijmegen bestel je goedkoop een taxi die maximaal 15 minuten later bij jou op de stoep staat. Betalen voor jouw taxibusje in Nijmegen kan bij D.T.C. met pin, creditcard en factuur. Natuurlijk is contant betalen ook mogelijk.

Reserveer direct jouw taxibusje in Nijmegen door te bellen naar 0248 454 020.

Goedkoop luchthavenvervoer

Je kunt D.T.C. bellen voor direct taxivervoer in Nijmegen en de nabijgelegen omgeving, maar je kunt ook een taxibusje in Nijmegen vooruit reserveren voor bijvoorbeeld je reis naar een luchthaven binnenkort. Ben jij op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Dukenburgse Taxi Centrale brengt jou graag van Nijmegen naar bijvoorbeeld luchthaven Schiphol. Daar wordt je afgezet bij de juiste vertrekhal, zodat jij zonder stress of zorgen fijn je vakantie of zakenreis begint.

Jouw voordeel bij D.T.C.

BIj D.T.C. kan betalen zowel veilig via pin, creditcard en op factuur als contant. Binnen 10 à 15 minuten na je belletje staat de taxi in Nijmegen voor de deur en D.T.C. is 24/7 bereikbaar als taxicentrale. Je betaal hier geen instaptarief (als je de klantenpas aanvraagt) en profiteert dan ook nog eens van scherpe tarieven met kortingen tot wel 50%! Wees dus slim en kies voor een nette én voordelige taxi wanneer jij een taxibusje in Nijmegen nodig heeft voor een uitje, dagje wel of luchthavenvervoer met de familie, vrienden, collega’s of klanten.

Bekijk hier de taxi tarieven van Dukenburgse Taxi Centrale.

Bestel jouw taxibusje Nijmegen

Wil jij een taxibusje reserveren voor je gezelschap? Je kunt kiezen uit:

 • Een taxibusje voor 7 personen
 • Een taxibusje voor 9 personen

Dukenburgse Taxi Centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week, telefonisch bereikbaar. Hebt u snel een taxibusje nodig? Bel dan nu onze taxi centrale: 024 – 845 40 20.

https://taxinijmegendukenburg.nl/
Taxi Nijmegen

Taxi Nijmegen

Met de taxi in Nijmegen naar het station

Toen ik laatst in Nijmegen was kwam ik er pas achter hoe groot die stad eigenlijk is. Hier kon ik nog wel eens een taxi nodig hebben! Ik zocht op internet naar een taxibedrijf uit Nijmegen dat mij kon ophalen vanaf het station. Een taxichauffeur van Taxi Nijmegen Dukenburg bracht mij uiteindelijk naar de plaats van bestemming! Ik was zeer tevreden met dit bedrijf. Daarom deel ik mijn ervaringen vandaag met u! Ik ben namelijk van mening dat dit de beste taxi is in deze regio. Ze waren al binnen een kwartier bij me! Bij welk taxibedrijf komt u dat tegenwoordig nog tegen?

Beste taxi in Nijmegen

Taxi Nijmegen Dukenburg mag naar mijn mening de beste taxi in Nijmegen worden genoemd. Toen ik belde was de taxi al binnen een kwartier op de plek in Nijmegen, op het station. Ik was voorbereid op een water hoger tarief, omdat Nijmegen een grote drukke stad is. Ik stond perplex toen de chauffeur mij vertelde dat ik geen voorrijkosten hoefde te betalen en dat het instaptarief €0-, bedraagt. Ik was aangenaam verrast! De taxichauffeur vertelde me dat het ook mogelijk is om taxibusjes te reserveren en gebruik te maken van het luchthavenvervoer. Handig als u op vakantie gaat en geen zin heeft om met koffers en tassen te slepen in de trein. Ik raad deze taxi in Nijmegen ten zeerste aan! Het was een prettige rit.

https://taxinijmegendukenburg.nl/
Rvs slijpen, nauwkeurigheid vereist Rvs slijpen is nog niet zo oppervlakkig

Rvs slijpen, nauwkeurigheid vereist Rvs slijpen is nog niet zo oppervlakkig

Het glad maken van materialen en objecten is iets wat sinds het ontstaan van de mensheid al gebeurt. Oppervlaktebewerking gaat bijvoorbeeld over wanden van woningen, over stelen van bezems, over monturen van zonnebrillen of over de motorkap van een auto. Maar er zijn teveel verschillende voorbeelden van gladde oppervlakken om hier op te noemen.

Inmiddels is de mens voor een groot deel uit het houten tijdperk. En zo zijn er heel veel materialen gelukkig vervangen voor duurzamere en betere oplossingen. Houten ladders zijn vervangen voor aluminium ladders. En zo zijn er bijvoorbeeld de houten tafels, die in de voedselindustrie en in de zorgsector werden gebruikt, vervangen voor de betere tafels van roestvast staal. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de vele zaken die zich om ons heen bevinden. De voordelen van de nieuwe ontwikkelingen hebben er toe bijgedragen dat minder zware ladders versjouwd hoeven te worden en dat de Rvs werktafels makkelijker en beter schoon te houden zijn. De toepassingen van Rvs in deze tijd zijn ongekend, omdat het Rvs slijpen een enorm glad oppervlak creëert. Materialen van roestvast staal die geslepen zijn, zijn uitermate geschikt voor zaken waar hygiëne zeer belangrijk is.

Rvs slijpen, een stappenplan

Het Rvs slijpen zorgt ervoor dat een oppervlak spiegelglad gemaakt kan worden. Het maakt niet uit of het over ronde objecten gaat of over hoekprofielen. Voor bijna alles is een oplossing mogelijk. Roestvast staal heeft door zijn karaktereigenschappen veel mogelijkheden qua oppervlakte afwerkingen. Korrelslijpen, stralen, polijsten, beitsen, passiveren en walsen zijn maar enkele van de mogelijkheden die worden aangeboden. Het Rvs slijpen is specialistisch werk wat in een fases plaatsvindt. Slijpkorrels en de slijprichtingen bepalen de uiteindelijke ruwheid van het oppervlak. De technieken en processen die onder beschermende omstandigheden plaatsvinden kunnen handmatig en machinaal worden uitgevoerd, afhankelijk van het object dat bewerkt wordt.

Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen met hun specifieke wensen en eisen betreffende Rvs slijpen, met de vakmensen in overleg. De aanwezige kennis, technieken en processen voor Rvs slijpen zijn groot. Tevens kunnen de experts met hun ervaring, u op de juiste manier adviseren over onderhoud en eventuele reparaties, die bij gebruik of na slijtage kunnen ontstaan. Het brede aanbod van speciale oppervlakte afwerkingen van roestvast staal vereisen duidelijk meer dan oppervlakkige kennis alleen. Het Rvs slijpen is een mooi proces met een prachtig, praktisch en duurzaam eindresultaat.

https://vangeenen.nl/machinaal-slijpen-en-polijsten/
Verstopping verhelpen? Bel Rioolservice Eindhoven

Verstopping verhelpen? Bel Rioolservice Eindhoven

Een verstopping in huis is erg vervelend. Er zijn verschillende tips om een verstopping op te lossen. Je kunt zelf aan de slag gaan of Rioolservice Eindhoven inschakelen. Wanneer er niets aan een verstopping gedaan wordt zullen de rioolproblemen verergeren. Op ten duur ontstaat er een verzakking of een breuk in de leiding. Ook stankoverlast kan een gevolg zijn. Een verstopping moet dan ook snel worden opgelost. Wacht daarom niet te lang en bel Rioolservice Eindhoven. Dan weet u zeker dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Eerst zelf aan de slag

Een verstopping wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat er verkeerde voorwerpen in uw riool belanden. Let er daarom op dat de volgende boosdoeners niet in het riool terecht komen:

 • Maandverband en tampons

 • Vochtig toiletpapier

 • Luiers

 • Verfresten

 • Vet en olie

 • Plastic of textiel

Heeft u alsnog te maken met een verstopping in de afvoer of wc? Dit zijn de mogelijkheden:

 • Giet wat soda in uw afvoer en laat het 15 minuten inwerken. Spoel vervolgens heet water in de afvoer.

 • Gebruik een plopper. Zet het rubberen deel op de afvoer en ga langzaam heen en weer. Door de druk kan het water de verstopping wegspoelen.

 • Niet gelukt? Neem contact op met Rioolservice Eindhoven en laat ze langs komen om u te helpen.

Werkwijze van Rioolservice Eindhoven

Wanneer u Rioolservice Eindhoven aan de telefoon hebt zal hij aangeven of het een spoedgeval is of niet. Bij een spoedgeval komt de specialist binnen een uur. Wanneer het riool ontstoppen Eindhoven geen spoed is, kunt u een afspraak maken. Eenmaal bij u thuis begint de vakman met een korte inspectie. Daarna kan de specialist een kostenindicatie geven en een uitleg over de werkwijze. De kosten kunnen achteraf nog wel hoger of lager worden. Let hier op. Na uw goedkeuring kan de vakman aan de slag. In een mum van tijd is het rioolprobleem opgelost en kunt u weer gerust ademhalen.

 

https://www.ontstoppingsbedrijf-eindhoven.nl/
Trainingen welzijn bij Tailor You

Trainingen welzijn bij Tailor You

Welzijn; het allerbelangrijkste van de mensheid. Je kan nog wel zo’n succesvolle baan hebben, zo’n mooie familie en een goede auto, maar als jij niet gelukkig bent is het moeilijk om er van te genieten. Welzijn is misschien wel een van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen jaren en niet zonder reden. Er zijn verschillende manieren om je welzijn te verbeteren en aan te pakken. Zo zijn er ook tientallen welzijn trainingen die aangeboden worden door de trainer Tailor You. Hier leer je effectief met jezelf om te gaan en kom je elke dag weer gemotiveerd op je werkt.

Wat is welzijn?

Met de komst van welzijn is het makkelijk om jezelf te motiveren voor je werk, en goed te blijven presteren. Daarnaast creëer je de ambitie om voortdurend te blijven groeien en presteren wat meer mogelijkheden biedt. Kortom; een medewerker die met hart en nieren gevestigd is in een organisatie is veel meer waard voor een bedrijf dan iemand die niet zijn plek kan vinden. Maar hoe vindt je die juiste plek nou, en zorg je dat jij en je werkgever gelukkiger worden?

Hoe verbeter je ‘welzijn’?

Er liggen soms grote uitdagingen om dit te bereiken. Je moet ervoor zorgen dat een medewerker gewaardeerd voelt en zich gezien voelen. De verantwoordelijk hier is gedeeld voor zowel de werknemers als werkgever. Er moet aandacht gegeven worden aan vraagstukken van de werknemer, zowel fysiek als mentaal. Vaak liggen deze aandachtspunten op persoonlijk vlak. Tailoryou biedt daarom veel coaching aan met een overkoepelend thema : ‘Welzijn’. Hoe zorg je dat je op je beste bent, en ook het meeste uit je dag en werk kan halen? Dit is allemaal gekoppeld aan welzijn van de werknemer en is soms moeilijk om te bereiken dan gedacht wordt. Voor meer informatie over de beschikbare welzijn trainingen kijk op de website!