Categorie: Banen en opleidingen

Handige functies van de Vindazo-site die 90% van de gebruikers niet kent.

Handige functies van de Vindazo-site die 90% van de gebruikers niet kent.

vacatures

Alle mensen die op zoek zijn naar minimaal een minimaal geschoolde baan kennen de Vindazo-website. Het is de grootste bron voor het zoeken naar werk.

Maar een minimaal percentage van de gebruikers kent de coole “trucs” van de site, die het zoeken naar een baan kunnen vergemakkelijken (en tegelijkertijd geen cent kosten).
De eerste is een jobabonnement.
Configureer de zoekopdracht zo gedetailleerd mogelijk om de functie nuttig te maken! Beroepsgebied, werkterrein van het bedrijf, soort dienstverband, werkschema.
En per e-mail ontvang je nieuwe vacatures die bij je passen.
Tweede
U kunt elke vraag over de site of het zoeken naar een baan achterlaten, een verzoek achterlaten om uw cv te controleren. En ik of mijn collega’s zullen u een gedetailleerd antwoord op uw vraag geven.
Geheel GRATIS vindt u informatie over hoe u de JUISTE CV kunt maken die interessant is voor de werkgever.

https://www.vindazo.be
Horecamedewerker

Horecamedewerker

Functie

 • Als huishoudster moet u de volgende taken uitvoeren:
 • Serveer en duidelijk
 • Was glazen
 • Onderhoud van cafés en terrassen
 • Maak een drankje klaar
 • Als huishoudster accepteer je ook na verloop van tijd bestellingen

Aanbod

 • Werk als kamerassistent en ober in een prachtige omgeving
 • Word na een succesvolle implementatie een vaste baanoptie als bediende van een computerruimte
 • Je gaat dinsdag en woensdag naar huis

Jouw profiel

Als kamerbediende kunt u uzelf als volgt omschrijven:

 • Je hebt al enige ervaring met kamerassistenten
 • Je bent vriendelijk en spontaan
 • Je kunt zelfstandig of in teamverband werken
 • Werken in het weekend zal je niet bang maken
 • Nacht en nacht werken zal u niet afschrikken

Informeer klanten over de ingrediënten van het product (salade, sandwich, etc.). Neem bestellingen op, ontvang en inspecteer de goederen, sla de goederen op in de koel- of opslagruimte, onderhoud de ruimte, onderhoud de keukenmaterialen en -apparatuur, incasseer de betaling, verpak en label de bereidingen en producten (fabricage en houdbaarheidsdatum) en bewaar ze in de koelcel , Pantry, …, sandwich, broodbereiding, … volgens het plan van verwachte verkoop Toon producten en warme en koude gerechten aan de toonbank of buffet Vul het buffet of de toonbank bij tijdens de bediening, plaats bestellingen bij klanten, bereid eenvoudige gerechten (salade, rauwkostschotel, kaasschotel, dessert, …), bereid of Verwarm het eten om sandwiches, hamburgers, enz … samen te stellen en compleet te maken, en bezorg de bestelling aan de klant (op het bord, op het afhaalpakket, op het blad …)

Geen specifieke leervereisten


https://www.vindazo.be/vacatures/horecamedewerker.html
Orderpicker van Blokker

Orderpicker van Blokker

Verdien meer dan 10 euro per uur! Hier worden uw collega’s uw vrienden. Leuk en informeel! Wil je groeien? perfect! Je wordt opgeleid, kunt groeien en krijgt een certificaat. Klinkt goed, toch? inderdaad! Word nu de orderpicker van Blokker!

Wat je gaat doen als orderpicker?

Al deze huishoudelijke artikelen van Blokker komen niet zomaar de winkel binnen. En iedereen die online heeft besteld? Dit zal niet automatisch gebeuren. Als orderselector van Blokker kunt u bestellingen ophalen voor verzending. Op EPT kunt u het magazijn vergroten en alle artikelen ophalen. gemakkelijk! Je krijgt collega’s van hoog niveau. De sfeer binnen het team zorgt ervoor dat je je nooit zult vervelen. ideaal!

Wat je krijgt als orderpicker?

Elke bestelselector ontvangt zijn EPT-certificaat. Als je het al hebt, is dat geweldig. Je krijgt ook:

 •  Het salaris na één maand is 10,36 euro.
 • Een toeslag tot wel 50% salarisverhoging!
 •  Het startsalaris is 10,02 euro.
 •  De mogelijkheid hebben om een ​​heftruckcertificaat te behalen.
 •  Reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.
 • De veiligheid van langdurig fulltime werken.
 • Word (geassisteerde) teamleider of heftruckchauffeur.

Wie je bent

Als orderpicker van Blokker vorm je een goed team. Dus je maakt een grapje. Daarnaast ben je:

 • Minimaal 3 dagen inzet.
 •  Ochtend en / of avond: van 06:00 tot 15:00 uur, van 08:00 tot 17:00 uur en van 15:00 tot 00:00 uur.
 • Vaardig in de Nederlandse, Engelse of Poolse (Polski) talen.

Jouw omgeving als orderpicker bij Blokker

Als plukker duik je een van de gaafste magazijnen van Nederland binnen en ken je Blokker al je hele leven. maar! Nu zijn ze aan het veranderen. Een nieuw flitsend magazijn. Geef medewerkers meer aandacht. Wat betekent dit voor jou? kans! Laat zien wat u kunt en krijg groeikansen en pluk beloningen. Daarnaast is het ook nog eens leuk! Win-win!

Word de orderkiezer van Blokker! Druk op de knop en solliciteer! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/winkel-medewerker.html
Haal jouw scooter of een ander rijbewijs bij deze rijschool in Haarlem

Haal jouw scooter of een ander rijbewijs bij deze rijschool in Haarlem

Op de scooter heb je enorm veel vrijheid. Je manoeuvreert in drukke steden eenvoudig langs drukke wegen en je kunt hem op veel verschillende plekken parkeren. Heb jij eindelijk de leeftijd behaald dat je aan jouw scooter rijbewijs mag beginnen en kan je niet wachten om op jouw scooter naar school te gaan? Of woon je hartje Amsterdam en wil je op jouw Vespa kunnen gaan en staan waar je wilt? Haal jouw scooter rijbewijs dan bij Verkeersschool Brinkman in Haarlem.

Leer controle houden over een brommer

Bij deze verkeersschool werken ervaren instructeurs die jou leren om controle te houden over een brommer zodat je veilig deelneemt aan het verkeer. Zij staan voor een persoonlijke en veilige aanpak als het om jouw rijbewijs gaat. Daarnaast leer je omgaan met uiteenlopende verkeerssituaties zodat je goed voorbereid zelfstandig de weg op kunt. Hedendaags mag je vanaf 15,5 jaar het theorie gedeelte van je scooter rijbewijs afleggen. Het theoriecertificaat moet je op zak hebben alvorens je aan rijlessen mag beginnen. Wel zo fijn dat je hier dus al tijdig mee mag beginnen. Tegen de tijd dat je 16 bent is het namelijk mogelijk om te starten met rijlessen en uiteindelijk je praktijkexamen af te leggen. Wanneer je jouw scooter rijbewijs wilt halen bij deze rijschool in Haarlem zorgen zij tijdens de lessen voor een benodigde jas en een helm. Heb je die zelf al aangeschaft? Dan neem je gewoon je eigen materiaal mee.

Plan alvast een (theorie)les in

Sta je te popelen om te beginnen met het halen van jouw scooter rijbewijs bij hen in Haarlem? Plan dan alvast een eerste (theorie)les in zodat je snel van start kunt. Gebruik hiervoor het online inschrijfformulier die je op hun website vindt of neem telefonisch contact op. Wil je na het behalen van je scooter rijbewijs ook een ander rijbewijs behalen zoals rijbewijs A, B, C en Code 95? Dat is ook zeker mogelijk!

https://www.verkeersschoolbrinkman.nl
Wat maakt een traineeship gemeente interessant?

Wat maakt een traineeship gemeente interessant?

Tijdens mijn zoektocht naar een baan, ontving ik veel afwijzingen omdat ik niet de benodigde werkervaring beschikte. Ik stopte met solliciteren op ‘normale’ vacatures en koos ervoor om mijn energie te steken in het ontdekken van andere mogelijkheden. De mogelijkheid die mij het meest aansprak was een traineeship bij een gemeente en gelukkig werd ik aangenomen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

 

Aantrekkelijk en interessant traineeship gemeente

Werken bij een gemeente als trainee is wat mij betreft een van de meest interessante banen voor een young professional of pas afgestudeerde. Je werkt aan meerdere, interessante opdrachten individueel of samen. Zo kun je aan opdrachten werken die dicht bij je studieachtergrond passen, of juist niet. Ook kom je in contact met overheidsinstanties, bestuurslagen, (non profit)organisaties, bedrijven en inwoners. Een traineeship geeft je daarnaast de kans om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Vaak bieden gemeenten trainees een vast contract aan na afloop van het traineeship of proberen ‘connecties’ je te verleiden om voor hen te werken. Vrij aantrekkelijk, toch?

 

Baangarantie traineeship gemeente

Mijn traineeship duurde twee jaar. In deze twee jaar heb ik alle kansen aangegrepen die op mijn pad kwamen, want ik wist dat de gemeente een zelf af te dwingen ‘baangarantie’ bood. Ik wist vervolgens wat ik wilde, waar ik goed in was én waar ik blij van werd. Ik ging in gesprek over mijn ambities en droombaan met mijn leidinggevende. Twee dagen later tekende ik, een maand voordat het traineeship afliep, een vast contract!

Ben jij ook op zoek naar een uitdaging? Bekijk de mogelijkheden van Newpublic.

Volg een Opleiding voor schoonheidspecialiste

Volg een Opleiding voor schoonheidspecialiste

 

Wil je een schoonheidsspecialiste  worden? Wil je mensen verwennen met lichaams- en gezichtsbehandelingen? Wil je werken binnen een flexibele, veelzijdige en ontspannen branche? Dan is de opleiding schoonheidsspecialiste iets voor jou. De opleiding schoonheidsspecialiste is een complete opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in cosmetische en ontspannende behandelingen. Je doel als schoonheidsspecialiste is dubbelzijdig. Je helpt niet alleen mensen om hun natuurlijke schoonheid te behouden of te vernieuwen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

De opleiding is heel breed. Van gelaatsverzorging, lichaamsbehandelingen, make-up, pedicure, manicure, ontharingstechnieken tot massage; het komt allemaal aan bod tijdens deze opleiding schoonheidsspecialiste. Je gaat meteen zelf aan de slag met al deze behandelingen. Hoewel de praktijklessen de boventoon voeren, mag theoretische kennis niet ontbreken. Je leert alles over de menselijke anatomie, pathologie en fysiologie voor het verantwoord uitvoeren van je taken als schoonheidsspecialist. Andere essentiële thema´s zijn veilig en hygiënisch werken, productenleer, salonbeheer en klantgericht werken.

Waarom je deze opleiding moet volgen?

De opleiding schoonheidsspecialiste is de beste in zijn branche. De lessen worden gegeven door zeer ervaren vakdocenten. Daarnaast zijn het kleine groepen waarin je les krijg, persoonlijke aandacht is daarom een vanzelfsprekendheid. Je hebt ook geen model nodig, maar oefent op elkaar. Zo weet je ook hoe de behandelingen aanvoelen. Daarnaast scheelt het ook energie in de zoektocht naar steeds een ander model. De opleiding wordt daarnaast erkend door de hogere leerscholen en staat ook hoog aangeschreven. Met het diploma kun je daarna in verschillende schoonheidscentra gaan werken. De lessen van de opleiding schoonheidsspecialiste zijn overdag ende opleiding duurt een half jaar. Je kunt ook nog savonds lessen volgen maar dan duurt de opleiding een jaar. Is werken met mensen en schoonheid iets wat helemaal bij jou past? Schrijf je dan in voor de opleiding schoonheidsspecialiste.BHV cursus

BHV cursus

Volg de BHV cursus en word bedrijfshulpverlener
Bij AREHBO kunt u een BHV cursus volgen. Stelt u zich eens voor dat er binnen de organisatie een incident of calamiteit is, maar er geen bedrijfshulpverleners in het bedrijf aanwezig zijn. Afhankelijk van de risico’s in het bedrijf moeten een aantal medewerkers gecertificeerd zijn als bedrijfshulpverlener. Bedrijfshulpverleners kunnen onder andere Eerste Hulp verlenen en een ontruiming begeleiden tijdens een brand. Ook het inschakelen van ambulance, politie of brandweer hoort hierbij. Dankzij bedrijfshulpverleners kan schade beperkt worden en kan hopelijk voorkomen worden dat er slachtoffers vallen. 

 

Wat u leert tijdens de BHV cursus
Het programma bestaat uit:

 • Levensreddende handelingen, zoals reanimeren en de AED gebruiken.
 • Brandbestrijding. Hoe behandel ik een beginnende brand en wat moet ik doen bij vlam in de pan?
 • Communicatie en ontruiming. De juiste communicatie is ontzettend belangrijk tijdens een calamiteit.

Theorie en praktijk worden met elkaar afgewisseld. Er worden praktijkvoorbeelden gegeven en u gaat zelf ook aan de slag met praktische oefeningen. Het is ten slotte belangrijk dat u goed weet wat u in de praktijk moet doen als u in de toekomst echt hulp moet verlenen. De BHV cursus wordt afgesloten met een theorie-examen. 

Zowel theorie als praktijk
De meeste BHV cursussen worden in Ede gegeven. Echter is het ook mogelijk om bij u op locatie de cursus te geven. In totaal duurt de cursus 16 lesuren. De lesuren zijn verdeelt over 4 dagdelen. Gedurende 2 dagdelen worden levensreddende handelingen behandeld. De andere 2 dagdelen gaan over brandbestrijding, communicatie en ontruiming. Na het volgen van de cursus ontvangt u een certificering. Hiermee kunt u aantonen dat u de juiste bedrijfshulpverlening kunt bieden.