Categorie: Alarmsysteem

Winter is coming

Winter is coming

Het wordt weer winter en daarbij horen weer een aantal dingen die gaan veranderen. Zo kunnen we weer een uurtje langer in bed blijven liggen. De klok wordt namelijk weer een uur achteruit gezet. Daarnaast wordt de lekkere warmte verruilt voor de kou. Nu moet er natuurlijk ook wel gezegd worden dat het weer te warm was voor veel mensen met temperaturen boven de 35 graden deze zomer. Sommige mensen kijken dus uit naar de winter.

Ergernissen

Maar met de winter komen ook weer een groot aantal ergernissen. Denk hierbij eens aan het krabben van de auto s’ morgens voor vertrek. Dit kost je 5 tot 10 minuten als je pech hebt. Je dient dan ook weer 5 tot 10 minuten eerder op te staan omdat je dus nog moet krabben. Daarbij komt nog eens dan het s’ morgens weer langer donker is en dat je dus in het donker op staat wat voor veel mensen tegen hun natuur in is. Bovendien wordt het in de avond ook weer sneller donker waardoor sommige mensen zelfs geen daglicht zien. En als je dan de deur uitstapt dan komt de kou je alweer tegenmoed. We moeten ons weer goed inpakken waarbij kan worden gedacht aan een muts, handschoenen en een sjaal. Het wordt weer glad denk aan sneeuw en ijs. Dit is natuurlijk ook wel weer echt iets moois aan de andere kant. Bedenk eens die mooie landschappen die er ontstaan door die mooie witte deken. Dit levert weer de mooiste plaatjes op. Daarnaast gaan een aantal mensen weer op skivakantie. Dit is een mooie ervaring, maar vanwege het coronavirus ziet natuurlijk wel anders uit dan normaal. Zo gaat de après-ski in Oostenrijk dit jaar niet open.

De feestdagen

Met de winter komen ook de feestdagen er weer aan. Gezellig met de familie of met vrienden een aantal mooie dagen doorbrengen. Natuurlijk wel afhankelijk van het verloop van het coronavirus. Mocht het weer kunnen zoals vroeger of met maar een beperkt aantal maatregelen dan kunnen we toch weer genieten van deze dagen. Een die zeker weer gaat genieten van de feestdagen zijn de inbrekers. Want wanneer jij weg bent naar familie of vrienden komen zij ongevraagd op bezoek. Zorg er dus voor dat je het licht aan laat en misschien ook de TV. Daarnaast kan het ook verstandig zijn om een Coolcam te kopen. Met deze Coolcam bescherm jij jouw huis en de spullen.

https://finesmart.nl/
Tips tegen inbrekers

Tips tegen inbrekers

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er wordt ingebroken in huizen. Inbrekers zijn niet bang en slaan keer op keer hun slag. U wilt natuurlijk niet dat er in uw huis ingebroken wordt. Een inbraak levert veel schade en gedoe op. Maar het zorgt er ook voor dat u zich minder veilig gaat voelen in uw eigen huis. In dit artikel worden een aantal tips gegeven hoe u kunt voorkomen dat er wordt ingebroken bij uw huis.

Vergeet allereerst nooit op de deur op slot te doen. Het zal niet voorkomen dat een inbreker aan elke deur gaat voelen en uw deur op dat moment toevallig niet op slot zit. Maar wanneer er wordt ingebroken en uw deur was op dat moment niet op slot, is het bij de politie en uw verzekering heel lastig om aangifte te doen, omdat u geen bewijs heeft dat het daadwerkelijk een inbraak was.

Vervolgens is het goed om te letten op trucjes die inbrekers gebruiken. Zo plaatsen ze bijvoorbeeld een takje voor de deur om te kijken of er voor langere tijd niemand thuis is. wanneer dit takje namelijk blijft staan betekent dit ook dat de deur open wordt gedaan en er iemand thuis is. wanneer u op vakantie bent is het verstandig om iemand anders af en toe de post weg te laten halen en een lamp in te stellen op een tijdklok waardoor het niet lijkt alsof het huis onbewoond is. wanneer inbrekers dit namelijk eenmaal doorhebben is het heel aantrekkelijk om in te breken. Ook is het handig om uw buren op de hoogte te brengen van het feit dat je op vakantie bent, zodat zij een extra oogje in het zeil kunnen houden.

Ook is het natuurlijk een hele goede optie om een beveiligingscamera te plaatsen. Dit zal inbrekers zeker doen afschrikken wanneer ze zien dat ze gefilmd worden tijdens de inbraak. Toch zal het ze nog kunnen lukken om binnen te komen, om dit volkomen tegen te gaan kunt je een alarmsysteem aanschaffen. Hierdoor zal er een alarm afgaan wanneer een inbreker het huis betreedt en dit voorkomt inbraken.

http://www.onlinecamerashop.nl